Fűrész 3 - Megnéznéd, ha az életed múlna rajta?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de jigsaw meghalt a végén nem??hát elvágták a torkát!
nem tudom hogy lehet ezt még fokozni!!a 3. nagyon durva lett!!
vortel
Jó durva lett a 3. film, sokkal durvább mint az elsõ kettõ, kiváncsian vároma folytatást

Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN

schrank
ne zavarjon hogy csontfûrész volt nem vasfûrész <#idiota>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

A neten évek óta csnálják a belezõs trancsírt jópénzért azoknak akik kiadják rá a 15-20 dolcsit. A SAW 1 még nem de a 2 talán de 3 nem más mint azoknak a filmeknek az úgymond moziba vitele.

Persze nagy tanuság + mit meg nem teszel az életedért + mondanivaló de valójában azt nézetik végi az emberrel hogy hal megy egy csapat félemében üvöltõ ember olyan helyzetekben, ahol 1% esélyük sincs a túlélésre.

A film nemmás mint egy költséeg Gore videó. Persze a film alapmondanivalját láttam, már sokkal jobban is megvalósítva...
Jó. Énis tudok egy pár filmben hülyeségeket mondani, hogy mit k****ak el, de áltatlában nem azért ülök be egy filmre, hogy a hibákat keressem, hanem azért, hogy szórakoztasson.
És erre a Fûrész Trilógia maximálisan képes volt.És lesz <#lama>
az elsõ részt most vetítette vmelyik kereskedelmi tévé

és úgy láttam hogy lakattal volt a lánc "összezárva", tehát szerintem nem a láncnak kellet volna neki esni a fûrésszel. hanem a lakatnak, tapasztalataim szerint elég könnyen el lehet vágni egy lakat pántját.

egyébként ez a film"sorozat" olyan lesz lassan, mint a rémálom az elm utcában
<#nyes><#nyes><#wink>

Software is like sex! It\'s better when it\'s free! ;) - Linus Torvalds -

kicsit csalódtam hogy senki sincs ugyanazon avéleményen mint én.. szerencsére nem..
film kissé vontatott volt, végén egy szájbarágos 6 szálas összefüggésekre épülö magyarázat minden momentumra.. az egy végén hulajátszo jigsaw poén is nagyobbat ütött mint aza magyarázat-combo
csalódtam.. nem kicsit.. sorrend 1-3-2.. de csak az egy jött be..

Bocsika, a legvégén már tényleg volt pisztolya a srácnak... <#worship>
Télleg régen volt, de nem az volt, hogy csak egy lõszer volt nála, a pisztolyt pedig nem érte el, tehát elõbb le kellett vágnia lábát, hogyutána el tudja lõni a láncot...
Bocsika ha ide írok, de a Fûrész I-be van egy bazi nagy baki. Aki látta az jól emlékszik rá, hogy egy teremben vannak 2-en bezárva, mindegyik egy csõhöz láncolva. Kapnak fûrészt de sehogysem tudják a láncot leszedni. JÖn a baki: Ott volt a pisztoly miért nem lötte el a láncot? 😄DDDD

Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD

igy igaz
itt a hír

Ingyen Film Letöltés http://ingyenfilmletoltes.info/ http://moviepie.info

NEXUS6
Bocsesz de nekem ez nem jött be.

Az elsõ részben minden egyes mondatot, minden egyes tettet megfontolt a két (3) szereplõ. Eszméletlen feszültség volt benne. És a vért is csak módjával mérték benne.

A másodikban beszereztek valakit a kecskeméti konzervgyárból, szal ott már nem takarékoskodtak a paradicsomlével, de azért még elment.

Itt a film nagyrészében csak hentelés folyik, aztán az utolsó 30 másodpercben szájbarágósan összefoglalják, hogy mi értelme volt (ha addig valakinek nem lenne nyilvánvaló) a szereplõk belefulladnak a szokásos õruletes halivúdi sablonosságukba, és a katarzis is valahogy elmaradt. Mint egy gyors kefélés, ejakuláció volt de kielégülés nem történt.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

zaki
ÖÖÖÖÖ... Valahol olvastam, hogy Bell papi 5 részre írt alá... Ez igaz? 😊

1ébként a tetszési sorrend nálam (is) 1,3,2.

movieweb.com

Te láttál már vírusos filmet?
a készítõk már a harmadik rész forgatókönyvének megírása elõtt biztosak lehettek benne, hogy lesz 4 is, szóval tuti gondoltak rá, hogyan folytassák a sztorit.

Hol olvastad,hogy szerepelni fog benne a Jessica Alba? (aki mellesleg kegyetlen szép)
😄
Tetsuo
Én szappanoperát csinálnék belõle.. olyan lenne mint a Szomszédok, csak nem annyira idegtépõ.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

lele
muhahaha... Letölteni??? hol élsz te ember???

elég érdekes a 4. rész szereplöi közül 1
Saw IV (2007)

Director: David Moreau, Xavier Palud
Starring: Tobin Bell, Jessica Alba, Goran Visnjic

jó film lehet!!!😄
megkéne néznem😊,de az anyám úgyse engedi,ezért lenne egy kérdésem: honnan lehetne ingyen,és vírusmentesen letölteni?😊

NEOreg3
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
azt a bácsit darabokra szakítja egy bomba😊

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

NEOreg3
Akár egy második trilógiát is ki lehetne hozni ha az elõzményeket dolgozná fel (ala Star Wars), de szerintem azt te is belátod, hogy már nem lehet ezt a vonalat folytatni.

Mellesleg nekem ez a rész tetszett a legjobban, lehet azért, mert az eddigiek közül ezt sikerült cenzúrázatlanul megnéznem, na meg a "játékok" is elég ötletesek voltak😊

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Mike at home
lesz ebbõl még sorozat is

nézze akinek ez okoz örömet

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Figy. Én azt mondom ha tartani tudják ugyanúgy a színvonalat mint eddig, és érdekes, izgalmas, csattanós lesz akkor miért ne lehetne 4.ik rész?
Szerintem a készítõk tudják mitõl döglik a légy és nem csak visszautalások lesznek az elõzõ részekre.!
mikloss
ahelyett hogy eltakarta volna a muksó a kabátjával a hidegvizes zuhanyt nézte ahogy a csaj megfagy... szép kis gesztus 😄 😊

Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.

szerintem nem kell félteni a készítõket. ez a foglalkozásuk.
Szerintem az elsõ rész volt a legjobb, utánna a 3. és a 2. következik.De a 4. részt már túlzásnak érezném.Ráadásul szerintem olyan vége van a filmnek, hogy nagyon bugyuta magyarázatot kellene találni a folytatás megmagyarázására.Ennek a sorozatnak itt kellene véget érnie.Az elõzmény megcsinálása megint hülyeség lenne, mert ebben a részben kapunk nagyon sok magyarázatot, a manus elõéletérõl és Jigsaw-vá válásáról.

Ha én éhes vagyok, akkor neked nem lehet igazad!

Blasta
Ahha, szal a második részben le lehetett vágni, hogy csak játsza a halottat?
Moziban én nem vettem ezt észre. Na mind1

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

DjDano
Minden eddiginél durvább és pörgõsebb a film, aki nem látta nézze meg 😊

Nem. Nem hal meg. Ha jobban ráközelítesz láthatod hogy egy kicsit még mosolyog is 😊 Tehát nem halt meg. És Amand még nem vitte tovább a játékait csak a tanítványa volt.
SPoiler!!!!!

És amint az a 3. részben volt nem volt jó tanítvány, ezért tette próbára Jigsaw, és mivel nem az utóda, tehát megbukott a próbán, megkllett halnia.

SPOILER VÉGE!!
és a kiláncolt bácsival mi lesz?

hehe

alph4
Elsõnek nem segít mivel õ volt a szemtanú aki nem jelent meg a tárgyaláson, amin a fia gyilkosa ellen kellett volna valani. De aztán megpróbálja kiszabadítani, csak addigra megfagy mint a jégkrém 😄

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

A csaj aki kivan kötve ott a fagyaztóbaa,az meghal? és végig ott fog álni? és miért nem segít a fickó,aki ott áll mellette?

Blasta
Namost lehet, hogy én emléxem rosszul, de Jigsaw nem halt meg a második rész végén a kocsiban??? Ezért is vitte tovább a játékait a csaj, nem?
Régen láttam már, lehet, h valamit elfelejtettem.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

ÉN még múlt héten láttam. Nagyon betett 😊
Szerintem ez a legjobb a trilógia közül bár sokaknak az elsõ a favorite.
Történet,hangulat,látvány,izgalom,zene.
94%

Grat.! Várjuk a folytatást!!!<#worship><#taps>
Tinman
Nekem ez már túl+1+1+1 undorító... beteg film nem rulz.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

3 részen át haldoklik inkább. nem nagy idõ telik el az 1. résztõl kezdve. a 4. rész meg adja magát, hogy elõzmény legyen
schrank
véresnek tényleg véres de már kicsit erõltetett hogy 3 részen keresztül él és virul egy "halálos" beteg a negyedik részben már beültetik az agyát a robotzsaruba vagy mi ? <#szomoru2>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

ffxi
NAgyon jó film, nekem bejött. Ha nem láttam volna az elsõ kettõt, akkor az mondanám, hogy nézhetõ.

De milyen tanuságos ez a film, bírom.

Fákjúal!

ha nem kell, nem nézed meg. ezért jók a folytatások. csak az nézi meg õket, akit érdekel. akit nem érdekel, annak trilógia volt.
alph4
Szép volt, jó volt a film. A befejezés is rendben volt, de szerintem nem kellene már a 4. rész :S

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

"Kevés filmre mondjuk, hogy nem érdemes megvárni a DVD-t, hanem nagyvásznon kell megnézni" - de a moziban is az unrated verziót adják? Mert nekem úgy van meg 😊