1718
Az Animal crossing fóruma.
  • Sheltem
    Igen azt azért nem írtam mert az egész évben van(próbáltam a télieket leírni).
  • Tomek83
    ja amúgy van még pillbug is,mint bogár,ha megkocogtatod az ásóvel a sziklákat akkor valamelyikből előjön egy kis bogár.
  • Tomek83
    Márcsak egy foszília hiányzik,egy dimetrodon koponya és meg van az összes. Amúgy nem könnyű perfect hóembert csinálni,nekem mindig perfectnek tűnik,de nem mindig az,majd legközelebb valami kretén hóembert csinálok:)
    Ma az a suttyó Redd átvert a képével,ilyenkor rágyujtanám a sátrat,a másik gyökér az meg a Lyle,vettem tőle 6000ért biztosítást és ha kamu képet veszek akkor ad érte 100bellt...igazán kedves. Szóval Lyle ne beszéljetek.
  • Zsoccc
    Én mediában tudta 9-ért venni utolsó darabot.
  • Sheltem
    Na ez engem is érdekelne...
  • kisgabo
    hol lehet a legolcsóbban ninteno wifi pent venni?
  • Sheltem
    Nah Február 24ig van hó addig lehet snowmannal bohóckodni...Idő mint a tenger..
  • Csibe001
    De most nézem, hogy a hóemberes dolgot is elég soxor el kell játszani, mert elég sok cucca van...Én majd a Gullivert akarom behozni mint vendéget, csak még csúzlim sincs... :( Pedig van rá esély, hogy metroidot ad. :)
  • Sheltem
    Hát nem akarom elbaszni a telet úgy, hogy valamit kihagyok...

A feng shui ráér...Most megvan minden bogár/hal amit lehet télen(1 hal kivételével, ahhoz délelőtt kéne tolni akkor meg ugye melózok) így a snowman cuccokra hajtok...Ha egyszer összejön a perfect snowman utána már a többi kurva egyszerű lenne...talán ma...kitudja
  • Csibe001
    Hmm, nagyon naprakész vagy :P
    Thx az infokért, most már kiváncsi vagyok a leírásra, lehet picit beleolvasgatok biztos van jó néhány érdekesség benne.
    Ja, s amit mondtál, hogy vasárnap horgászverseny lesz, az ki van hírezve a hírdetőtáblán vagy mi az :))
  • Sheltem
    Télen össz 4féle bogár van...

1. a fa oldalán cockroach az szinte mindennap van...figyeld a fákat meglátod...szemből hopp és már el is kaptad.
    2. amikor fákat vágsz ki eshet ki belőle méhkas (általában meg is csíp ha nem kapod el hálóval balta-> hálóváltást követő 2mp en belül)
    3. séta közben a városban hallhatsz "tücsökciripelés" szerű hangot...Ott elkezdesz ásni minden irányban és megtalálod a következő bogarat -> váltasz ásóról hálóra és hopp rácsapsz
    4. hógolyó...van amikor azt látod, hogy nem egy helyben van a hógolyó hanem gurul...olyankor rácsapsz a hálóval és meg is van a bogár(ez a legkönnyebb).
  • Csibe001
    Thx, a gyors válasz!Otthon asszem akkor építek.Akkor azért nem ugrott össze nekem úgy, mert aránytalan lett volna?Tegnap még versenyhorgásztam az egyik helybélivel s nyertem :) S már törlesztem a pénzt a házamért.Viszont bogarat nem tudtam fogni még egyet sem.Gondolom télen nem sok kószál belőlük, én még csak egyetlen egy bogarat láttam de akkor még nem volt hálóm.
  • Sheltem
    Minden alkalommal 2 hógolyó van a városkádban.

Minél tovább gurigatod a hóban a hógolyót annál nagyobb lesz...
    Amikor az egyik már elég nagy a másikat is gurigatod picit...kb úgy hogy a fele-kétharmada legyen a másiknak és a kisebbet nekigurítod...
    Már kész is a hóember...Ha perfect(nagy test kell és megfelelő arányú fej) akkor kapsz egy snowman set darabot...
    Ha nem akkoris nagyon szép kis dísz a városkába nekem van kb 4 hóemberem most.

• Csibe001
    Hogy kell hóembert építeni?Mert én egymáshoz gurítottam 2 golyót de sehogyse akarta összerakni őket. :( Kell ehhez is célszerszám? :O
    Tudom,tudom olvassak utána :P De ha utánaolvasnék akkor nem menne a fórumunk, s így legalább az is informálódhat aki esetleg nem akarja átnézni a faq-ot. :)
  • Sheltem
    Tököm tegnap csináltam majdnem akkora hóembert mint a házam mégse lett perfect :(

Pedig kellenének a snowman set bútorok...
  • Csibe001
    Hm amíg újdonság benne minden addig még nem hajtok "speckó" cuccokra, s még egyenlőre mindig olyan dolgok történnek amik nem megszokottak.
    Nagyon bejön ez az egész. :)
  • Tomek83
    60as hozzászólás az egy privát üzenet volt,fogalmam nincs hogy került ide.
    Lucky cat szobrom nekem is van,kettő is,meg egy 4levelű lóhere a fejemen. De mindig ugyanazokat a béna halakat fogom ki:)
  • Sheltem
    Vannak amúgy itemek amik a feng shui "set" en kívül is adnak a luckhoz...vagyis nagyobb eséllyel fogsz ritka halakat/több pénz stb...

Nem árt tudni mi, hogy működik és legalább egyszer átolvasni a gamefaqs.com on lévő animal crossing leírásokat...

Nekem pl ma Lucky Cat kisszobor volt Nook shopjában és az is +olja a luckot.
  • Tomek83
    Nem te vagy az a srác,aki marketingkommunikációból pót zh-zott? Ott ültem a Zentner Lacival.
  • Csibe001
    Hehe az szuper.Már egyre jobban átlátom a dolgokat.Tetszik.
  • Sheltem
    A katalógus úgy műxik, hogy amit már egyszer megvettél az onnantól szerepel a katalógusban...
    Namost ha később kell neked akkor rendelsz abból előre fizetsz és másnap megkapod levélben...Mint a DHL idehaza kb :DDD
  • Csibe001
    Én ma kérdésekre válaszoltam Opalnak s adott egy nagyon menő bőrt a földre, eléggé laza lett a kis lakásom :)
    Meg ma küldtem levélben padlómintát.
    Sheltem:Ez a katalógus dolog hogy műxik?Ill aki próbálta már, érdemes pénzt félretenni?Ma tettem félre 1000-et, meg adományoztam is valami 3. világbeli országnak. :D
  • Sheltem
    Én egyiknek se gyümölcsöt küldtem..Hanem ami épp volt a Tom Nook shopjában...Mindent megveszek mindennap szinte, hogy később a katalógusból tudjak válogatni..ami nem tetszik az megy ajándékba...
  • Tomek83
    Ha küldözgettek a lakóknak gyümölcsöt akkor néha ők is küldenek más gyümölcsöt vissza,bár nekem eddig nem jött össze,csak egy béna polót küldött az egyik,a másik visszaírt hogy nem tudja elolvasni amit írtam,a 3. meg szart a fejemre.
  • Csibe001
    Én sajna nem tudom.
    Ma költözött valami idióta a városba s most örül magának mert van titkos köszönésünk... :D
  • Zsoccc
    Valaki esetleg nem tudja, hogy a 61020-as hibaüzenet mit jelent?
  • Zsoccc
    Nem hiszem el, folyamatosan ledob egy hibaüzenettel. Otthon is csinált ilyet de 2. próbálkozásra mindig felengedett.
  • Csibe001
    Majd szólj ha lesz valami változás s tudsz jönni, s akkor beállok a kapuba, gondolom úgy kell.
  • Zsoccc
    Próbálok csak most nem otthon vagyok és ezen a gépen szarakodik most a wifi.
  • Csibe001
    Na, akkor gyere látogass meg :P
  • Zsoccc
    Gyümölcsöt nem tudok adni de viszek neked pár dolgot. Csak beszéljük meg mikor.
    2921-4710-8256
  • KILLER2
    Tudom, úgy gondoltam, de én a telefonnál nem találom.
  • Csibe001
    Itt a Friend Code-om ha esetleg küldene valaki valamit nekem levélbe vagy meg akar látogatni :)
    1933-6323-7698 - Küldjetek gyümölcsöket, körtén kívül.Thx.
  • Csibe001
    No nem baj, legalább tartós játék ez :)
    Szerintem ez is musthave lesz.Tegnap én is fogtam gumiabroncsot... :S
  • Sheltem
    Hát azt elfelejtheted egy darabig ;)

Mint ahogy a golden netet is.

Az arany pecabothoz az kell, hogy minden fajta halból ki fogj 1 et(az ugye minimum 1 év:) )

A golden net ugyanez a téma ott meg minden rovarból el kell kapnod egyet.
  • Csibe001
    Nekem arany pecabot kell, azt hogyan szerezhetek?Horgászni Jóóóó :D
  • Sheltem
    Most olvasom, hogyan lehet snowman set bútorokat szerezni...

Perfect snowmant kell csinálni(nagy test , picit kisebb fej) és ajándékba ad egy setdarabot...Ha hazamentem ki is próbálom :)
  • Sheltem
    Mindennek van aranymegfelelője, a kannának / ásónak / baltának / pecabotnak is...

Lapátot úgy tudsz csinálni, hogy veszel még1et és azt ülteted el egy másik segítségével és 1 nap múlva kiásod(ezt a legegyszerűbb megszerezni az aranycuccok közül).
  • Csibe001
    Milyen az ha kidöglik?Miért jó az aranylapát?S mikor lehet azt kapni/venni/találni? :D
  • Zsoccc
    Mindegy de legalább sikerült egy aranylapátot csinálnom! Majd legközelebb azzal ültetek.