1718
Az Animal crossing fóruma.
-
#118 Hehe, megfogtam én is a Stringfisht!! :D -
#117 Megvan a 4. perfect snowman item is és holnap postázódik az 5. :)
Köv szobám snowmanes lesz. -
#116 Rakd le a házadban a padlóra. -
#115 Melózta,már neki. Asszem az uccsó a farkasnak ment, aki adott érte valami szőnyeg szerű izét amitől fogalmam sincs, hogy mi. -
Zsoccc #114 Nálam is csak úgy jött össze az a 4-5 óra amikor megvettem a cuccot és végigpróbáltam a játékokat. -
#113 Dolgoztál már neki??Mert először kapsz tőle egy working shirt-öt s utána melózni kell neki.Lehet ezért nem tudsz még venni semmit. -
#112 Tom Nooknál sem eladni, sem venni nem tudok semmit. Enek leeht az az oka, hogy most kezdtem prá napja a játékot? -
Tomek83 #111 Én annyit nem szoktam játszani 1-2órát csak,akkor nekem biztos nem lenne ilyen probléma. De most még olvastam hsz-okat,és írták hogy a router is néha megszakad. -
Zsoccc #110 Nemmondom néha nekem is picit fel szokott melegedni, de 4-5 óra használat után se volt semmi gondom vele. Ha meg nemjátszik az ember vele akkor meg érdemes kihúzni, minek menjen. -
#109 Nocsak az egyik ds játék topicom gyorsan elérte a századik hozzászólást. Csak így tovább. -
Tomek83 #108 Nekem mondták páran hogy wifi router megbízhatóbb,mert az usb cucc túl melegszik,néha megszakad,de pl. Zsoccc azt írta neki eddig semmi baja sem volt vele. Erről még régebben beszéltünk a ds topikban.
-
#107 Biztos, ehhez annyira nem értek inkább Freemaan-t kéne felkeresned ilyen ügyekben , nekem ő csinálta meg, bár nem használtunk semmilyen wifi kulcsot. :) -
#106 küldözgetem nekik a cuccot, eddig egy cserkót kaptam, el is ültettem, pár nap és lesz gyümi...
akkor, jó az eredeti nintendo wifi kulcs? -
#105 Inkább gyümölcsöt küldj, körtén kivül.. :D -
#104 a nintendo wifi kulcsa probléma mentes? lassan mék venni..
majd, vágnám valakinél a fát... -
#103 Este 6után fogtam a stringfisht(esett a hó is). -
#102 Én is próbáltam snowmant, még nem sikerült..Stringfisht mikor fogtál, mármint időben?Én is fogtam tegnap új halat de nem jegyeztem meg a nevét, majd megnézem s mondom.
Ma felújítás van otthon is meg Tom Nooknál is.Viszont reggel meló előtt gondoltam megnézem mi van a városomban s összefutottam Wendellel s adtam neki egy halat kajálni. ·· -
#101 Tegnap megint perfect snowman
A stringfisht már meg sem említem...
Már "csak" 130000 bell és meglesz a másik szobám...Asszem gyerekszoba lesz vagy valami extrém. -
#100 Gyűjtögetsz aztán eladsz.Tom Nooknál tudod ezt megtenni.Amúgy meg ásót,botot stb.-t is tőle tudsz majd venni, naponta változik a kínálat. -
#99 Köszi. -
#98 HOl tudom megszerzni a horgászbotot és az ásót? Meg mit tudok ekzdeni az összeszedett kagylókkal? -
#97 Hihetetlen de én még csak egy bogarat láttam az egész játékban, legalábbis azt hiszem az volt. :)
Killer, elmész a Nagy kapuhoz s a jobb oldali kutya elmondja a Friend Code-od. :) -
#96 Akkor pontosan hol tudom aktiválni a friend code-om? -
Tomek83 #95 Igen majd lesz csúzli is. Nekem csak egy szaros csokit adott Gulliver. -
#94 Igen, az ufo az Guliver, s ha leszeded akkor széttörik az űrhajója s össze kell szedni a darabjait, de az fontos lenne, mert tőle lehet metroid szobrot vagy valami ilyesmit kapni :D
Egyszercsak lesz majd csúzli a boltban vagy azt hol szerezhetek? -
Tomek83 #93 ha megrángatod a fát akkor előjönnek a méhek,amúgy elég nehéz elkapni őket,de jól fizet 4500at.
A léggömbben pedig ajándékok vannak,csúzlival ki lehet lőni. Néha repül még egy pelikán is arra,de őt még nem lőttem ki, és van egy UFO is,de azzal eddig 2x találkoztam. -
#92 Kemény, kikapcsoltam a gépet mentés nélkül s mikor újra beléptem kijött a földből egy vakond s lecseszett, hogy hogy képzelem, hogy csak úgy kikapcsolom a gépet... :D
Viszont még nincsen csúzlim így lemaradtam valamiről, mert a felső képernyőn, léggömbbel repült valami s így nem tudtam leszedni. :(
Van valakinek fogalma arról, hogy mi lehetett az?
-
#91 Nem, csak ha pont olyat keres ami van nálad.. -
#90 De napszemüveg meg kalap jól néz ki, olyan laza :P
S csak úgy adni cuccokat nem tudok a szomszédoknak?Mármint nem csak levélben.Hanem odamegyek s adok neki mondjuk egy parkettát vagy ilyesmi? -
#89 Nem kell napszemüveg...Nook shopban lehet kapni medicinet azaz gyógyszert...ráhúzod a karakterképedre és már meg is gyógyult...
Ugyanígy amikor valamelyik lakótársad beteg neki is vihetsz gyógyszert :) -
#88 Uhh tegnap próbáltam méhet fogni de a rohadékok mindig megcsíptek..
De napszecsó van rajtam szal nem gáz hogy bedagad a szemem :P
Én még ráérek az ültetgetésre. ^^ -
#87 Nekem mára lesznek meg az új gyümölcseim elvileg az új fákon...Szal ma miközben vagdosok ki sima fákat remélem fogok méhet is :D -
#86 Hohóó, ma reggel megjött a lapát Nookhoz.Viszont ki van hírezve, hogy holnap zárva lesz, bővítés miatt. :)
Meg vettem egy lávalámpát, megtetszett. :P
Elkezdtem a fossilokat kiásni.Még mindig nem láttam egyetlen bogarat sem a városban. :( Viszont tegnap beköltözött egy viziló a városba... -
#85 Tegnap csináltam perfect snowmant és kaptam snowman tv-t...Alakul -
#84 Hát az b@szás. -
#83 az asus 167g ugyanolyan usb pen, mint a nintendo, és 5500 péz. a ds panaszkodott, hogy nem kap ip címet... az asus soft ap módban volt, láttam is a ds-t próbálkozni ( mac addr ) de ne mjött be neki, a nintendo szoftvere nem ismerte fel.. -
#82 DSel mi a baja? -
#81 gamepark. felhívom, egy csaj. kérdem nintendo ds géphez wifi adapter kellene, azmiaz? náluk nincs. felhivom a 17. kerületi bótot ( nincs a térképen má ) srác azonnal vágja, van egy raklappal, mondom, keletiné mé nins akkó? tuti van, próba újra. rafináltan felhivom újra csaj, kérdem mi a szitu, há az nincs.... mondom neki, kéne, mert a kollegád mondta, van itt is egy valaggal.... megnézi...... jajjjjj, tényleg van tucatszám, és 9900 ft. köcci. ennyi, szopacs, sajna majdnem egy rúter ára. tegnap vettem asus 167g wifi pen-t, tud soft ap módot, de nem akar melózni ds-el, psp-vell iggen. -
#80 Jaja lehet -
Tomek83 #79 ja,ok,de a méhek is vannak egész évben,meg szerintem a föld alatt ciripelős bogár is.