1718
Az Animal crossing fóruma.
-
#198 Na msot érdek rá, ha még akar valaki átjönni, akkor szóljon. -
#197 Na ez fasza volt. Elintézem a dolgaimat, rendetrakok a szbámba, aztán jöhetsz te is. Addig szedek 1 kilo narancsot. -
#196 Na most. -
#195 Naa, hideg van itt a kapuban, mert kinyitotta ez az eb, mikorjössz? -
#194 Na okés, csak mondanod kell a jobboldali kutyának, hogy ki akarsz menni a városból.Én már várlak elvileg. -
#193 Enéym meg PSZK = Piromániások és Szarrágók Köztársasága
Na indulok át hozzád. -
#192 Mi a városod neve?Az enyémnek SilentH. Így ahogy írtam. -
#191 Ok, csak még kipakolok. -
#190 Na felkészültem, jöhetsz. -
#189 Basszus fogtam egy football fish-t. Ezt aztán nem adom oda senkinek, megtartom dísznek. A tengeri csillag mellé egy ilyen úgy is jól fog mutatni :) -
#188 Ok. -
#187 Na én is fogtam egy legyet :D -
#186 Még én sem tudom, mindjárt megnézem, csak gyorsan zuhany, addig itt a friend code-om megint: 1933-6323-7698 -
#185 Hogy megy ez a látogatás dolog? Meglátogatnálak most, ha neked is jó. -
#184 Jól gondolod, vagy legalábbis én nem találkoztam vele eddig.
Egyszerűbb ha nézed, hogy melyik hal milyen időben mozog.Pl. Stringfish-t eddig én még csak hóesésben fogtam.Ezzel nyertem meg a vasárnapi horgászversenyt is. :) -
#183 Gondolom nincs. -
#182 Nincs valami halkaja, amire jönnek a halak? -
#181 Az fasza. -
#180 Mortage most csak 18.400. Az elég jó, mert most 10et be tudok fizetni, a maradékot meg 1 óra alatt összeszedem. -
#179 Igen, s 1-2 nappal rá találtam én is egy üveget benne egy tanács, hogy kössek biztosítást... -
#178 Ok. Amúgy te adtál már fel palackpostát? Én egyet bedobtam a vízbe, kíváncsi vagyok, mi lesz vele. -
#177 Sokkal többet össze lehet horgászni egy nap alatt. :)
Egyébként a látogatós dolog felőlem mehet majd. -
#176 AZ nem iy olyan vészes. 1 nap alatt összehorgászok 1 tizest meg gyűjtögetek. -
#175 Menj be a postára, jobb oldalra menj, Mortgage, s ott pay asszem s kiírja, hogy mennyi , asszem az első bővítésig 60.000 Bell kellett most 120.000 kell a köv. bővítésig. -
#174 Házra kb mennyit kell fizetni? -
#173 Na fogtam egy sea butterfly-t. Asszem az lesz a díszhalam. -
#172 Sajnos ilyeneket nem lehet a vakondal megcsinálni. Ez nem az a játék (sajnos xD) -
#171 Akkor asszem még horgászok picit saját zsebre, kerítek valami szép díszhalat, aztán meg nekiállok a múzeumba is gyűjteni. Amúgy a műzeum ugye nem hoz pénzt? És akkor nakiállok a házamat is fizetni. Amúgy mi van, ha nem fizetek? Valaki meglátogathatna vagy fordítva. -
#170 Köszi. -
#169 Kitettem a partra egy gumikereket s kb 5 perc múlva jöttek rá a legyek.
Nem tudod rohasztani a házadban a halat, nekem pl van aranyhalam a házban de ezeket akváriumba dobja szal nem fog megrohadni.Szerintem valami kaját tegyél a földre hátha az megrohad ott.
A postán fizess mint a katonatiszt Mortgage-et s amint letelik növekedni fog a házad. -
#168 Ja tényleg, a hal megrohad? Mert úgye akváriumban életben marad. -
#167 Bogarat hol fogtál? Én most halat rohasztok a házamban, mert akarok csótányokat meg legyeket :D Ja és hol tudom fejleszteni a házamat? Mert eléggé kicsinek találom. -
#166 Vidd őket a múzeumba, minden új hal bekerül az akváriumba s lesz kis gyűjteményed. :)
Nekem meg végre sikerült bogarat fognom tegnap :P
Eddig még nem is láttam a játékban s most meg egy legyet fogtam. -
#165 Na most meg egy octopust fogtam. -
#164 Én meg horgászok. Már fogtam 2 sea bass-t meg 1 kereket :D Amúgy mit lehet csinálni a hallal, azon kívül, hogy eladom? -
#163 Jól van, megnyertem a horgász kupát :)
Ásót a boltba lehet kapni, persze nem mindennap.
Nekem most locsolókanna kell. :) -
#162 Ásót hól lehet szerezni? -
#161 Én meg azon gondolkodtam, hogy benzinnel vagy vízzel töltsem fel a járatait? Vagy esetleg ásóval verjem agyon ;) -
#160 Amikor nem mented el a játékot akkor jön elő hogy mégis mit képzelsz hogy mentés nélkül kilépsz a játékból, nekem ott arcoskodott teljesen fel volt háborodva, hogy nem mentettem... :) -
#159 Na tegnap, azaz ma éjfél után pár perccel megvolt életem első 5 hala. Amúgy ki az a köcsög vakond, aki néha bvbeszól, amikor kijövök a házamból?