1718
Az Animal crossing fóruma.
  • KILLER2
    Na msot érdek rá, ha még akar valaki átjönni, akkor szóljon.
  • KILLER2
    Na ez fasza volt. Elintézem a dolgaimat, rendetrakok a szbámba, aztán jöhetsz te is. Addig szedek 1 kilo narancsot.
  • KILLER2
    Na most.
  • Csibe001
    Naa, hideg van itt a kapuban, mert kinyitotta ez az eb, mikorjössz?
  • Csibe001
    Na okés, csak mondanod kell a jobboldali kutyának, hogy ki akarsz menni a városból.Én már várlak elvileg.
  • KILLER2
    Enéym meg PSZK = Piromániások és Szarrágók Köztársasága
    Na indulok át hozzád.
  • Csibe001
    Mi a városod neve?Az enyémnek SilentH. Így ahogy írtam.
  • KILLER2
    Ok, csak még kipakolok.
  • Csibe001
    Na felkészültem, jöhetsz.
  • KILLER2
    Basszus fogtam egy football fish-t. Ezt aztán nem adom oda senkinek, megtartom dísznek. A tengeri csillag mellé egy ilyen úgy is jól fog mutatni :)
  • KILLER2
    Ok.
  • KILLER2
    Na én is fogtam egy legyet :D
  • Csibe001
    Még én sem tudom, mindjárt megnézem, csak gyorsan zuhany, addig itt a friend code-om megint: 1933-6323-7698
  • KILLER2
    Hogy megy ez a látogatás dolog? Meglátogatnálak most, ha neked is jó.
  • Csibe001
    Jól gondolod, vagy legalábbis én nem találkoztam vele eddig.
    Egyszerűbb ha nézed, hogy melyik hal milyen időben mozog.Pl. Stringfish-t eddig én még csak hóesésben fogtam.Ezzel nyertem meg a vasárnapi horgászversenyt is. :)
  • KILLER2
    Gondolom nincs.
  • KILLER2
    Nincs valami halkaja, amire jönnek a halak?
  • KILLER2
    Az fasza.
  • KILLER2
    Mortage most csak 18.400. Az elég jó, mert most 10et be tudok fizetni, a maradékot meg 1 óra alatt összeszedem.
  • Csibe001
    Igen, s 1-2 nappal rá találtam én is egy üveget benne egy tanács, hogy kössek biztosítást...
  • KILLER2
    Ok. Amúgy te adtál már fel palackpostát? Én egyet bedobtam a vízbe, kíváncsi vagyok, mi lesz vele.
  • Csibe001
    Sokkal többet össze lehet horgászni egy nap alatt. :)
    Egyébként a látogatós dolog felőlem mehet majd.
  • KILLER2
    AZ nem iy olyan vészes. 1 nap alatt összehorgászok 1 tizest meg gyűjtögetek.
  • Csibe001
    Menj be a postára, jobb oldalra menj, Mortgage, s ott pay asszem s kiírja, hogy mennyi , asszem az első bővítésig 60.000 Bell kellett most 120.000 kell a köv. bővítésig.
  • KILLER2
    Házra kb mennyit kell fizetni?
  • KILLER2
    Na fogtam egy sea butterfly-t. Asszem az lesz a díszhalam.
  • zola2000
    Sajnos ilyeneket nem lehet a vakondal megcsinálni. Ez nem az a játék (sajnos xD)
  • KILLER2
    Akkor asszem még horgászok picit saját zsebre, kerítek valami szép díszhalat, aztán meg nekiállok a múzeumba is gyűjteni. Amúgy a műzeum ugye nem hoz pénzt? És akkor nakiállok a házamat is fizetni. Amúgy mi van, ha nem fizetek? Valaki meglátogathatna vagy fordítva.
  • KILLER2
    Köszi.
  • Csibe001
    Kitettem a partra egy gumikereket s kb 5 perc múlva jöttek rá a legyek.
    Nem tudod rohasztani a házadban a halat, nekem pl van aranyhalam a házban de ezeket akváriumba dobja szal nem fog megrohadni.Szerintem valami kaját tegyél a földre hátha az megrohad ott.
    A postán fizess mint a katonatiszt Mortgage-et s amint letelik növekedni fog a házad.
  • KILLER2
    Ja tényleg, a hal megrohad? Mert úgye akváriumban életben marad.
  • KILLER2
    Bogarat hol fogtál? Én most halat rohasztok a házamban, mert akarok csótányokat meg legyeket :D Ja és hol tudom fejleszteni a házamat? Mert eléggé kicsinek találom.
  • Csibe001
    Vidd őket a múzeumba, minden új hal bekerül az akváriumba s lesz kis gyűjteményed. :)
    Nekem meg végre sikerült bogarat fognom tegnap :P
    Eddig még nem is láttam a játékban s most meg egy legyet fogtam.
  • KILLER2
    Na most meg egy octopust fogtam.
  • KILLER2
    Én meg horgászok. Már fogtam 2 sea bass-t meg 1 kereket :D Amúgy mit lehet csinálni a hallal, azon kívül, hogy eladom?
  • Csibe001
    Jól van, megnyertem a horgász kupát :)
    Ásót a boltba lehet kapni, persze nem mindennap.
    Nekem most locsolókanna kell. :)
  • KILLER2
    Ásót hól lehet szerezni?
  • KILLER2
    Én meg azon gondolkodtam, hogy benzinnel vagy vízzel töltsem fel a járatait? Vagy esetleg ásóval verjem agyon ;)
  • Csibe001
    Amikor nem mented el a játékot akkor jön elő hogy mégis mit képzelsz hogy mentés nélkül kilépsz a játékból, nekem ott arcoskodott teljesen fel volt háborodva, hogy nem mentettem... :)
  • KILLER2
    Na tegnap, azaz ma éjfél után pár perccel megvolt életem első 5 hala. Amúgy ki az a köcsög vakond, aki néha bvbeszól, amikor kijövök a házamból?