1718
Az Animal crossing fóruma.
-
#238 Na mire én ezt értelmezem meg meg is csinálom. Inkább nem kell egyenlőre. -
#237 Na megtaláltam, parancsolj:
Golden Axe: The Golden Axe is an upgrade of the normal Axe and is the most difficult of all the golden tools to aquire.It has the exact same functionality as the Axe with one single important exception, it cannot ever be broken.TO get the Golden Axe you must follow these exact steps.Every Sunday you will be able to find an animal named Joan who sells Turnips and Red Turnips.Purchase a Red Turnip from Joan and plant it in the ground with your Shovel.Dig it up one day later and give it to Wendell who appears in town on a random day of the week, to get the Turban.Give the Turban to Sahara who appears in your town on a random day of the week to get the Massage Chair.Wait until the next holiday and find Tortimer, the mayor out front of the town hall.Give him the Massage Chair to get the Scallop.Once you have the Scallop you need to trade it to Pascal who appears on a random weekday down near the beach to get the Golden Axe.The easiest way that I know of to find out which day of the week these people appear, is to talk to Booker each day and ask him what's new. He should tell you who has been passing through town recently.Booker is the dog on the left side of the main gate.
Szóval akkor ennyi lenne. :) -
#236 Mi körülményes vagy mi van? Hogy lehte ilyet szerezni? Én lehet, hogy eladnám, mert biztosan megér némi pénzt, -
#235 Annál nem műxik, de ha megszerzed az aranyfejszét az nem fog törni, de azt hiszem abból a legkörülményesebb megszerezni az ásót meg a legkönnyebb. :) -
#234 Fejszét próbáltál már elásni csibe? -
#233 Na kukáztam egyet. TAláltam egy fasza TVt. -
Tomek83 #232 Fogalmam nincs,mert wifi cuccom sincs,de szerintem csak úgy tudsz másnak levelet küldeni ha átmész a városába és ott a postán feladod neki. Vagy írsz a message boardra. -
#231 És ilyen módon lehet ajándékot küldeni? Amúgy hogy lehet olyat? És hogy leeht WiFin levelet klüldeni? -
Tomek83 #230 A palackposta az olyan,hogyha bedobod a vízbe akkor annak a városába köt ki,akit meglátogattál.
Én is írtam 1-2 "kedves" üzenetet,majd meglepődik valaki ha nálam jár:) -
#229 Basszus, olyan a házam mint egy raktár. Gyorsan összekaparom azt a 120.000et, mert kell madj a hely. -
#228 Majd kliőróbálom. Mentem a parton és teláltam egy palackpostát, amiben a levelen a te neved állt (Csibe*) -
#227 Tőlem palackposta???Azt hogy?
Majd nemsokára, mert egész nap arra vártam, hogy kipróbáljam ezt a Hotel Dust-ot, s végre rátaláltam.
Azonnal szólok amint jó lesz, köszi a fejszét!!
Aranylapát: Kell 2 lapát, az egyiket elásod s másnap kiásod s arany lesz. :) -
#226 CSibe, jött tőled egy palackposta. -
#225 Mikor jössz át? -
#224 Azt hogyan? Akkor megveszem a fejszét és elteszem neked. -
#223 Na annak viszont örülnék, mert az ma nem volt.Viszont csináltam aranylapátot :P -
#222 Ok, akor nem. Baltád van már? Mert nálam most azt is lehet kapni. -
#221 Köszi, de pont ma volt nálam is kanna, elkezdtem ültetgetni.Van ma a boltba kaktusz, kell valakinek? -
#220 Tudom, cheat, de nem használom sokat. TEgnap anniy volt, hogy fél 12kor nem tudtam mit csinálni, azt akartam egy kis pínzt, aztán 1-2 órával előrébbhoztam az időt, mert akor ugye már bezár. -
#219 Nálam ma lehet kapni locsolókannát, meg is veszem, ha átjössz, lehet nekedadom. -
#218 nekem simán kinő, semmi locsolás. csak a rossz helyre ülteted, vagy átgázolsz rajta nem nő ki.. nemtom mi a rossz hely, pl a tengerparton mind
tönkrement. -
#217 Nekem egyik kedves szomszéd küldött barackot miután küldtem neki az alap gyümölcsömet, körtét. :)
Meg Killer2-től akarok hozni wifin keresztül narancsot s akkor már alakulgatna az én gyümölcsös erdőm is.Csak a barackot, mivel csak egy van belőle, nem akartam elültetni nehogy locsolni kelljen s akkor annyi.
De akkor elültetem így hátha kinő. :) -
#216 én agybafőbe ültetem a fát, aminek a nagytöbbsége megmarad, locsolás nélnül. persze vannak helyek ahol simán kiszárad... már van 2 cseresznyefám a sok körte között, az almám nem maradt meg.. :( -
#215 Nem értelek...A végére 6 szobád lesz...Miért ne gyűjthetnéd be előre a snowman cuccokat?
Amúgy tökegyszerű perfect snowmant csinálni..az egyik hógolyó nagy legyen a másik meg kb 3/4e méretben és rágurítod...Még aznap megkapod postán az egyik snowman itemet és ami jó, hogy nem ismétlődik...Tehát amíg meg nincs mind a 13item nem kaphatsz 2 egyformát...
Én úgy tudom, hogy nem kell locsolni a frissen elültetett facsemetéket...(bár én mindig meg szoktam). -
#214 Fát csak akkor lehet ültetni ha már van locsolókannám?Vagy amúgy is kinőnek?Mert még mindig nem láttam egy kannát sem...
Én a snowman-es dolgot nem hiszem hogy összehozom, így is már annyi cuccom van amivel berendezném a házam de csupán egy szobám van s így nincs helyem kétféle szobát kialakítani, pedig akarok csinálni egy laboratóriumot, az nagyon tetszik , lett egy ilyen padlóm. :) -
#213 Az óraátállítás = cheat...Az egész játékodat elbaszod vele...de te tudod...
Tegnap elültettem kb 25 fát :))) Már csak narancs hiányzik, minden más gyümi megvan..És megkaptam a 6. snowman itememet is...Meglesz az a 13db február 23ig bőven..Tegnap hálistennek Crazy Redd is rendes képet adott nem hamist...Bár megkérte az árát kurva anyját...
Kíváncsi vagyok , hogy a rengeteg elültetett fából mennyi marad meg mára...ha 70-80%a megmarad már kircsi..Még 1 nagyobb faültetésem lesz utána már csak szüretelnem kell és dől a lé.. -
#212 Ja és találtam egy foszíliát, valami csigaházszerséget. -
#211 Na fejlődött a házam, ültettem pár virágot meg néhány fát, vettem egy ásót, laza baseball sityakos csávó lett az emberkém, megjöttek az asztalaim, berendeztem a szobámat, vettem egy stopper meg egy golf cuccot, egy fasza ágyat meg valami egészen érdekes flipperhez hasonló, de mégsem az csocsó szrű izé, ami semmire sem jó, de végülis hosszú és dolgos napot tudhatok magam mögött. CSiba, ha majd jössz hozzám, akkor hozzál már nekem pár körtét, mert akarok ültetni és csak 1 van, meg még öntözőm sincs, meg amúgy sem vagyok túlzottan tapasztalt a faültetés terén. -
#210 CSak néha-néha. Most pl az órát picit előrébb raktam, hogy bevásárolhassak meg most kell az új áru. De én sem akarok belőle rendszert csinálni, mert az úgy szerintem se buli. -
#209 De az úgy nem móka.Miért jó az? :( -
#208 Akkor ezentúl asszem gyakran lesz óraállítás :) -
#207 Holnapra "megnő".Amikor Tom boltja fog bővülni akkor meg 1 napig bezár. :) -
#206 És hogy megy ez a házbővítéses cucc? Most kifizettem, de hol tudom növelni? -
#205 Egyenlőre nem találtam megoldást, nézelődtem, de semmi. Címzettnek nem tudtalak berakni. -
#204 Még nem próbáltam, majd meglesem. -
#203 Rendben, vigyázok. Majd még veszek egy ásót, ha lesz a boltban, de msot inkább örülök, emrt kifizettem a házamat. Azt nem tudod, hogy hogyan lehet írni WiFi-n levelet történetesen neked? -
#202 Megbeszéltük.Használd egészséggel a fejszét, de vigyázz asszem törik idővel. :) -
#201 Asszem variálok kicsit az idővel. Nem akartam, de hát ha egyszer akarok pénzt, a bolt meg már bezárt, nincs mit tenni. -
#200 Holnap ok, ma már nekem se lenne jó. Volt innen már valaki vásárolni 22:59kor? Kiküldött 23:00kor. Itt faszául meg van csinálva ez is. Nagyon fasza kis játék ez, csak én hiányolok belőle oélyanokat mint amik a Lost in Blue-ben vannkak, mint pl (talán az egyetlen) a tűzrakás meg szerintem kéne még bele oléyan is, hogy lehessenm sütögetni, stb... Talán egyszer lesz Animal Crossing 2 vagy Animal Crossing Modern World (bár az szar lenne, ha halami városi izé lenne, erdő az igazi). Akkor madj holnap gyre át valamikor este felé csibe. Majd keresek pár dolgot, amit vihetsz, meg talán küldök még pár narancsot. -
#199 Nekem már nem jó ma.De majd holnap.Hm?