1718
Az Animal crossing fóruma.
  • Tomek83
    Én tegnapelőtt kaptam cseresznyét az egyik lakótól,és sikeresen meg is maradt a fa,így már minden gyümölcsöm megvan. Amúgy rájöttem arra(lehet hogy már ti tudtátok) hogy amiket rajzoltok polómintát meg mindenfélét azt ki lehet rakni a földre,és akkor más milyen lesz a talaj,vagy éppen a szobában beállíthatod tapétának.
  • Csibe001
    Ma császkáltam a városban s a parton találtam egy palackpostát :)
    Péter invitál a városkájába!Ez ugye te vagy Killer?
  • KILLER2
    Na már ültettem 3 körtét is, csibe majd gyere át, ha kell narancs. Ma nem játszottam, holnap megnézem, hogy mi lett az elültetett körtékkel, remélem élnek. Mennyi idő alatt nő ki egy fa?
  • kisgabo
    ásol egy likat, utána mész menübe, mutat navancs, és lesz opció ültetre...

pecázás nem kutya, hal orra elé kell dobni, hogy ráfigyeljen.
  • zola2000
    Hogy lehet a kapott narancsot elültetni? Én kaptam, nem volt plant menüpont, rávittem az emberemre, erre nem megette.
  • KILLER2
    Végre befizettem az utólsó részletet is a házamra, holnapre meglesz a 3. szintű. Kíváncsi vagyok, milyen lesz.
  • KILLER2
    Nálam ma Nooknál vagn egy csomó hangszer.
  • Csibe001
    Hehe, normálisan pecálok én :D Sztem Stringfish leginkább 16 után van s hóesésben a folyóban.Még 45.000 kell az újabb bővítéshez, viszont Tom boltja megint update-elődik.Azt a tehenes szőnyeget az egyik szomszéd adta (Aki szintén tehén, szal kicsit különös... :D ).
  • KILLER2
    Waze, mivel horgászol te? Halászhajód van? Nekem alig jön nagyobb hal, ma is csak kb 30-40 ezret szedtem össze. Nekem nem nagyon jönnek a nagy halak. Leth, hogy nálad több a hal, majd megint átmegyek horgászni :) Meg én meg aztán még starfishet (az nem?) sem fogtam sok halat meg én sem tudok kifogni, főleg így estefelé, mert ilyenkor elég szépek jönnek. Holnapra lesz egy aranyásóm, és a házam is újítva lesz, mert már csak 20.000 kell. Neked hogy áll a házad csibe? Ja és honnan szerezted azt fasza szőnyeget? Ma ültettem 9 narancsot és lassanként kinő a barackom is, aztán akkor madj dudom szaporítani. Úgy vettem észre, hogy azért elég jó pézt ad Tony, szóval majd ültetek, ha lesz már gyümlcse, vagy 10et, 20at.
  • Csibe001
    Annál jobban is tudsz te horgászni, úgyhogy húzz bele...Én tegnap 30 perc s 50.000 Bell. :P
  • KILLER2
    Na én is elástam egy ásót, szóval elvileg holnapra lesz egy aarnyásóm. LEeth vele aranyat ásni? :)
  • KILLER2
    Vannka, de azokat inkább a múzeumba viszem. De msot úgy sincs. Halból jól megélek, 1-2 óra alatt összehorgászok 15-20 ezret, meg aztán kb 2 óránként szüret meg amikor elkzezdek horgászni előtte begyűjtöm a kagylókat, meg felesleges tárgyaimat is eladom. Amúgy tök fasza az új bolt, a házamból meg már csak 45000 van hátra.
  • Tomek83
    Fosszíliáid nincsenek? Azokat jó pénzért lehet eladni 3-4ezret ad érte Tom.
  • KILLER2
    Ma nem akar valaki átkönni hozzám? HA jön, akkor hozna egy pár/tucat gyümölcsöt? Nekem most csak narancsom meg 1 barackom van, ami még nem nőtt fel, meg kőne pínz.
  • KILLER2
    Basszus, fullra betelítettem a házamat meg a táskámat is hallal van nálam min 15.000, erre meg pont most épül a pláza. De lagalább fejlődik.
  • KILLER2
    Baszod, megint beszólt a köcsög vakond, pedig most úgy emléxem, hogy nem is léptem ki mentés nélkül. Ezt igazán kihagyhatták volna a játéból.
  • Tomek83
    Még a turnipos bizniszszel lehet sok pénzt keresni,ráadásul van wifitek is,és valakinek a városában biztos jó pénzért veszi Tom a white turnipot.
  • Sheltem
    Reggelt..A 25 elültetett fámból kb 20db megmaradt :) Mostmár egy darabig nem ültetek csak szüretelek és eladok...Törleszteni akarom ezt a 90000 bellt még a következő szobára minél előbb.

Tegnap nálam is ott volt az a Sahara és szétszórtam énis a cuccait...Nekem is valami music floort adott ami very rare...
  • Tomek83
    Sajna ott a baj,hogy akkor kapod meg az aranybotot,amikor az összes halat kifogtad:) Szerintem néha leeszik a halak a csalit,ennyi.
    Itt a zászlóm:
    http://www.animalxing.com/patternsv3/pattern.php?id=36947
  • KILLER2
    Van 1 5letem: Mi van, ha azokat a halakat, amiket nem tudunk kifogni, azokat arany horgyászbottal kell kifogni? Ja és akkor már: honnan lehet olyat szerezni?
  • KILLER2
    Én is pont most láttam egyet.
  • Tomek83
    Akkor tudsz kivánni ha nincs semmi a kezedben,jön a hullócsillag és nyomd meg az A betűt.
  • KILLER2
    Van benne valami csak arra gondoltam, hogy a körtét nem te raktad oda. De szerintem is ottmarad, csak a biztonság kedvéért kérdeztem, emrt ha 11 után ma még fogok pár nagyobb halat és betelik a táskám, akkor azt lehet, hogy kirakom (nem akarok többet időt állítani) és nem akarom, hogy esetleg eltűnjenek.
  • Tomek83
    Itt van hogy hogyan lehet szerkeszteni zászlókat,elég sok béna van közöttük de van néhány jó is,én egy frankó Link-es lobogót csináltam.
    http://www.animalxing.com/patternsv3/textures.php?sort=date&perpage=20&page=3&query=
  • KILLER2
    Úgy látom így este eléggé beindultak a nagyobb halak. Amúgy nincs valami időszak, amikor sok a nagy hal?
  • Csibe001
    Nem tudom, sztem nem nagyon, nem emléxel mikor itt voltál s mutattam egy körtés, s írtam is nkd, hogy ez már két napja rohad ott...
    Meg a hóemberem is csak 3 nap után olvadt el.
  • KILLER2
    Ma nálam is volt egy pár ilyen.
  • KILLER2
    Na fogtam egy carpot is. HA estére kipakolok pár olgot, mondjuk halat a házam el, akkor az reggelre nem tűnik el?
  • Csibe001
    Hogy kell kívánni?Jah, ne bántsd a fáim , többet nem fogtam :(
    Viszont nektek volt már olyan, hogy van egy hal aminek rohadt nagy az árnyéka s hiába húzza le az úszót, nem lehet kifogni...most egymás után 3X-or volt s egyszer sem sikerült, pedig mindet ki szoktam fogni...
  • Tomek83
    Ha még 1x valaki vagizik a stringfish-sel,akkor átmegyek hozzá és kivágom az összes fáját:)
    Ma este nálam meg jött egy csomó hullócsillag,nem tudom miért,de most sűrű volt,1x sikerült is kívánnom,kiváncsi vagyok hogy mit fogok kapni.
  • KILLER2
    Én meg még egyet se :)
  • Csibe001
    Ma Stringfish nap lehet, megint fogtam egyet. :P
  • KILLER2
    Az szép.
  • Csibe001
    Jah, és fogtam megint stringfisht, az kapásból 15.000- bell :D
  • Csibe001
    Hehe, itt van ma este a városban sahara, az árus teve.Szétszórtam neki csomagokat s adott egy very rare cuccot. :) Valami zenefalat.
  • KILLER2
    Na kifogtam életem első red snapper-jét.
  • KILLER2
    Mi??? Hát ez eléggé érdekes lett.
  • kisgabo
    és egy faszántos fordítás...

Arany Fejsze: Az Arany Fejszét összeomlanának a normális Fejsze egy frissített változatát és van-e legnehezebb mind az arany eszközökből felé aquire.ez rendelkezi a pontos ugyanaz működéssel mint a Fejsze egyetlen szóló fontos kivétellel, ez tudsz mindig.-hoz megkapás az Arany Fejsze követ ezeket a pontos lépéseket.mind vasárnap képes leszel találnia Joan megnevezett állatot aki elad fehérrépák és Piros fehérrépák.megvásárol egy Piros fehérrépa Joan és növényből ez a talajban a Lapátoddal.ás ez a fent egyetlen nap később és adod ezt az irányít aki mutatkozik városban a hét egy véletlenszerű napján, megkapásnak az turbán.ad az turbán Szahara aki mutatkozik a városodban a hét egy véletlenszerű napján megkapásnak a Masszázs Elnökölsz.vár a következő vakációig és találnak Tortimer, a polgármester a város előrészéből előszoba.ad őt a Masszázs Szék megkapásnak az fésűcsiga.egyszer rendelkezed az fésűcsiga kellesz kereskedelmi eznek Pascal aki mutatkozik egy véletlenszerű hétköznapon a tengerpartnál megkapásnak az Arany Fejsze.a legkönnyebb út ami tudok rajtakapni a hét a Mond aki voltál keresztül haladnak város nemrégiben.könyv van-e a kutya balra állnak mellé a fő kapuból.
  • KILLER2
    Mi az a pitfall seed?
  • KILLER2
    Na még 95.000 van hátra a házamból. Nem mondom, szép kis összeg.