1718
Az Animal crossing fóruma.
  • Tomek83
    Akkor neked árulhatom a mastersword-öt:) Legend of Zeldából a kard a MasterSword.
    A bolhapiacon pedig tudsz vásárolni a lakóidtól cuccokat,meg ők is jönnek hozzád ha otthon vagy.
  • KILLER2
    SZépen gyűlik a pénzem, már 102.048 Bells-em van.
  • KILLER2
    Bolhapiac? Ja és assetudommiaz (mármint a mastersword)
  • Tomek83
    Az ötlet jó,de az időzítés szar:) Szombaton bolhapiac lesz:)
    lehet én is nyitok piacot,de jó drágán adok mindent:) Egy MasterSwordért mennyit adnátok?
  • KILLER2
    Szerintetek jó ötlet lenne, hogy nyitok egy piacot WiFin? Árulok nektek jónépeknek occsón mindenféle érdekeset.
  • KILLER2
    Mikor jössz át csibe? Készítek neked narancsot meg mindent, ami van. Ha holnap majd kókuszt is tudok adni. Ma már leszedtem a termést.
  • KILLER2
    Honnan tudod, hogy barátságot kötöttem vele? A patchért meg kezdhetjük is az aláírásgyűjtést. Kéne szólni valami ügyes programozónak, hogy írja át picit a játékot. A következő dolgok kellenének szerintem bele:
    -gyufa és benzin
    -locsoló, amivel ki lehet önteni a vakondot aki beszól ha nem mentek
    -kötél, hogy megkötözhessem a vakondot meg redd-et
    -kés, hogy az imént felsorolt (meg a többi) személy belét akármikor kionthassam
    -adócsalás
    -bank
    -fegyverek, hogy lehessen benkotrabolni
    -halászhajó
    -Rozi néni (szerintetek is mi?)
    -öngyújtó minden fajtában és mennyiségben
    -fű (gondolom rájöttetek, hogy nem pázsitra gondolok)
    -piac
    -tömegmészárlás mód
    -börtön
    -pince (mi mindent lehetne ott csinálni...)
    -taposóakna
    -lövészárok
    -láncfűrész
    -kasza
    most ezek jutottak eszembe :)
  • zola2000
    Én is már várom hogy mikor tudok gyufát venni nooktól.
  • Tomek83
    Látom te is szoros barátságot kötöttél Redd-el,szerintem peticíót kellene beadni hogy jöjjön egy patch amiben fel lehet Redd sátrát gyújtani:) Nekem eltelt néhány hónap mire hamisítványt kaptam,amúgy erre is van egy fantasztikus 6000belles biztosítás,amiért cserébe kemény 100bellt visszakapsz ha kamu képed van:)
    A köcsög cd-t meg nem lehet venni, hanem szombat esténként kapsz egy nótát KK Slidertől,azt tudod lejátszani.
  • KILLER2
    Bejutottam a köcsög redd köcsög sátrába. Vettem tőle egy köcsög festményt, ami köcsög hamisítvány volt, meg egy köcsög CDlejátszót, amihez nem tudom hol lehet köcsög CDt szerezni. Szóval hol lehet a köcsög CDlejátszóhoz köcsög CDt szerezni?
  • Csibe001
    Én még nem próbáltam, jó helyen van a kecóm. :)
    Viszont ma kiástam a t-rex fejét. :D
  • KILLER2
    A Town Hallban a házas résnél a move az kölotözés nem? Próbálta már valaki?
  • KILLER2
    Aha........
    #305: nem tudtam
  • Tomek83
    tudtátok hogy van AC rajzfilm?
    http://www.doubutsunomori-movie.jp/tokuhou/index.html
  • Tomek83
    Red turnipot kellene neki adni,de azt múlt héten elfelejtettem locsolni.
    Lyle szombatonként jön,valami menyétféle,és rohadt drágán sóz rád "fantasztikus" biztosítást.(ha megcsíp egy méh akkor kapsz egy százast).
  • kisgabo
    szombat vagy vasárnap ott ténfereg a kecód előtt, a sunyi biztositási ügynök..
  • KILLER2
    Aggyá neki gyíkos galócát!
  • KILLER2
    Ki az a Lyle?
  • Tomek83
    Ez a barom Wendel még mindig itt rohangászik,mert éhes:) Adtam neki egy íróasztalt,azt mondja hogy nem ehető és zsebre vágta...a szemét:)
  • Tomek83
    Szerintem ha Lyle-el kötsz biztosítást utána kapod mindig levélben a jelszókat,de ebben nem vagyok biztos. Amúgy a lakók is el szokták mondnani.
  • KILLER2
    HOnnan tudom megszerezni a jelszót a sátorba? Jött az a sátras árus vagy ki azt nem tudok bemenni.
  • kisgabo
    csak a ritka cuccokat dugom a körték (alapfák) helyére, mert ott nagyobb eséllyel maradnak meg, máshova agybafőbe ültetem a körtét, mert abból annyi van termés mint kutyán a bolha, ami nem marad meg, ásom ki, és nyomom a közelbe a másikat.
  • Tomek83
    Szerintem a fákat nem kellene kivágni mert ha sok fa van akkor jobb minősítést kap a városod. Polgármesteri hivatalban van az hogy "enviromnet" és ha perfect a városod 2hétig akkor kapsz aranykannát. Akkor perfect a város ha van sok fa,nem szemtelsz,meg nem költöznek el a lakók.
  • KILLER2
    Tiszta élmány, hogy egy űrállomás kering a szobám közepén.
  • KILLER2
    Aranyásóért 125öt ad nálam. Így ahogy elnézem egyre érdekesebb dolgokat árul. Tegnap vettem nála egy PCt ma meg valami érdekes multifunkciós tervezőasztalszerű izét vettem meg tőle, bár csak most fogom megnézni, viszont árul egy űrállomást is 2800ért, amit már csak azért is megveszek. Ilyet nem minden nap lát az ember. De már vettem rőle tábortüzet is meg kukát. Meg kukáztam is a postán. Találtam egy TVt, egy ruhaszárítót meg egy esernyőt.
  • Csibe001
    Szerintem jó lesz a holnap!
  • kisgabo
    jah.. és ajándékot is adnak. tomnak elsóztam egy aranyásót, nagyon megcsodálta... de sok xarral együt, szal nemtom mennyit adott.

ültetés... nekem már marhasok a fa, ezért az alap fákat kezdtem ritkítani, -meg fenyő- kivágom, kiásom a gyökerét, és rögtön abba a lukba rakom az extra gyümit. új fára soha ne taposs..
  • KILLER2
    Látod, ez a szépsége ezeknek a játékoknak. Feldugatod a seggükbe a fél világot levélben, ők meg még örülnek is neki.
  • KILLER2
    Ok, megpróbálom. Sea bass ára nem tudom miért ilyen alacsony. Gumit már 3 napja adtam el neki legutóbb, annyira csak enm haragtartó, pénzt meg úgyse ad érte. Asszem ilyen halat most nem adok el egy ideig. Amúgy szerintem azért van, mert sokat adok el. Pl annak a red valaminek darabjáért 3000et ad.
  • Tomek83
    Nem akarlak elkeseríteni de a halak ára az fix,szóval tökön is rugdoshatod Tomot,ő akkor is 160at fog perkálni egy sea bass-ért és 15ezret egy stringfishért(ami szerintem csak az albán népmesékben létezik).
    Én múltkor küldtem valami hülyeséget az egyik lakónak és írtam neki hogy:give me your TV,erre küld cserkót,de örültem mert márcsak ez a gyümölcs hiányzott,ráadásul másnap Tom pont azt a tv-t árulta.
    Tegnap meg beszóltam az egyiknek hogy:i hate you,ő meg tökre örült neki és mondta hogy jó haver vagyok.
  • kisgabo
    nekem is.... lehet, hogy az abroncs, és a lyukas bakancs eladása neki, nem volt jó ötlet...

nyomasd a körtét, a termés ültesd mint a gép. de ha levélben küldesz gyümit a szomszédoknak, kapol gyümit, vagy valami rongyot. nem? én irok nekik valami rövided, kapnak valami gyomot, másnapra jön cucc.

• KILLER2
    Basszus az a köcsög nook 140et ad egy sea bassért. Hogy lehetne visszahozni régebbi magas árát?
  • KILLER2
    Nekem narancs az alap, csinétől hoztam egy körtét, most azt próbálom szaporítani.
  • kisgabo
    mimi, van körte. minden ami nem körte, az 500. körte 100.

neked nemtom mi van alapfa.
  • KILLER2
    Mit csinálsz te ami 500?
  • kisgabo
    ültess csak fát. én kivágom a sztandard fákat, és dugok helyette ami 500 píz. egyre több a cserkó, és navancs, körte meg 100é nem biznic.

kókusz meg élből kiszáradt. :)
  • KILLER2
    Holnap átjössz hozzám csibe? Nédd meg a városkámat. Eszembe jutott , hogy újat kezdek, mert rájöttem, hogy picit szarul van elrendezve a városom, legalábbis nekem nem nagyon tetszik, de már nincs kedvem újrakezdeni mindent. Pár napja mentem Nookhoz eladni a halaimat, volt vagy 7 sea bass-om, erre ha jól emléxem valami 3000 bellt adott érte. Ez egyre olcsóbban veszi azt, amit gyakran adok neki vagy csak megsértődhetett amiatt, hogy eladtam neki a 10 hal mellett egy gumit is? Ja és a sün ruhaboltja is fejlődik nooké mellett vagy az mara olyan, amilyen? tegnap vettem nála egy tök fasza kis szemfedőt. most olyan vagyok mint valami kalóz. A házam már elég nagy, aszem 3. szinten van. Most már 290.000et kell fizetnem a következő szintig, d ehogyan ha nook nem ad elég pénzt a halakért?
  • KILLER2
    Nem kevés meló volt, az tuti.
  • KILLER2
    Ja, az én voltam, de már vagy egy hete :)
  • Tomek83
    És a lent leírt módszerrel lehet ilyen várost csinálni:
    http://www.youtube.com/watch?v=Xs6zC10cNP8