1718
Az Animal crossing fóruma.
-
#1718 Android mobilon DS emulátorral is jobb játék mint amit a Nintendo mobilra adott ki. -
Kovacs83 #1717 9év után van, aki olvassa még a fórumot? :) Én nyáron nosztalgiából átolvastam, hogy miket írkáltunk. Pár hete pedig újból elkezdtem a Wild World-öt. -
#1716 én -
marino #1715 A 3ds-es verzióval játszik valaki? -
Tomek83 #1714 Ma 9kor ha ráértek én kinyitom a kaput. -
#1713 up -
#1712 tomek
új a wii m ezért új friend kódom van
gabocas
budapest
5072-3556-7314
szólj mikor jönnél -
Tomek83 #1711 Új angol trailer:
Új levél -
#1710 nekem tetszik a 3ds verzió, csak jönne már. -
Tomek83 #1709 Sok mindenről nem maradtál le,hogy csak a WW van meg. Nekem meg van a másik 2 is,de 95%ban ugyanaz, Wii verzióban van egy plusz placc,ahol sok érdekes nincs én csak Redd cuccaiért járok oda. -
PiciEri #1708 Akkor örülök, hogy nem vagyok ezzel egyedül!! :)) Én is maradok a ds lite verziónál, azóta nem is nagyon követtem a fejlesztéseket, igaz én teljesen meg vagyok elégedve ezzel, nem kell nekem 3D, még így is néha a szemem kifolyik, mi lenne akkor ha az lenne :D Épp azt beszélgettük a barátommal, mert neki is lite van, hogy milyen jó, hogy azokba még be lehet tenni a gameboy advenced játékokat is :) -
#1707 Ne hidd, hogy egyedül vagy ezzel. Énis így érzem. Olyan "műbb" az egész nem? Ugyanez az érzésem van a Professor Laytonnál is néha a karakterekkel kapcsolatban.
Részemről maradok a ds liteos verziónál egyelőre aztán később meglátjuk. -
PiciEri #1706 Megnéztem beletekergetve :)
Végülis tetszenek benne az új lehetőségek, meg hogy úszni is lehet, de maga a grafika nagyon nem tetszik. Jó lehet, hogy ez fejlődés, meg szebb, de nekem kifejezetten nem tetszik, ocsmánynak tartom. Ami nekem megvan wild world-ös verzióban sokkal aribbak, a karakterek is, de itt már túlságosan ki van simulva minden :( -
Tomek83 #1705 Egy jó hosszú videó a játékról, japán nyelv ismerői előnyben:
AC Jump out -
#1704 wááááááááá
banyek, alig élek, hogy leüljek a wii elé.. -
Tomek83 #1703 Egy kis szívfájdítás:
AC bundle
Bár nekem a marios jobban bejön. -
#1702 hát most mászkálás van, szvsz du lenne jó
msn van? -
Tomek83 #1701 Délelött itthon vagyok,viszont nyisd ki te a kaput,nálad úgyis több minden van. Írj ide ha nyitottál. -
#1700 akkor ma, ha kb tudom mikor vagy. -
Tomek83 #1699 Zártam a kaput. -
Tomek83 #1698 Kinyitottam a kaput. -
#1697 név: Gaboca
Város: Budapest
FC: 5284-5806-7070 -
#1696 ok, én holnap leszek gépközelben du beírom a kódom, este toljuk. :) -
Tomek83 #1695 Én általában délelőttönként és esténként játszom.
Nagy nehezen sikerült online is élesíteni a dolgokat,bár nem tudom,hogy kell-e hozzá usb connector vagy nem. Mert reggel nem tudtam csinálni friend code-ot,most hogy feltelepítettem a connectort,sikerült. De a registration tool nem írta,hogy fent voltam.
Név: Tomek
Város: Quimby
FC: 1378-4812-5892 -
#1694 wii?
mikor toljuk? én is napirenden tartom. -
Tomek83 #1693 ÉN most a Wii verziót nyomom nyár óta,majd vhogy itt is kellene online játszani.
Ja,pont ma láttam egy Fantasy life nevezetű játék trailerét,ez olyan "fantasy AC":) -
PiciEri #1692 ittvagyok ittvagyok :D, de én sem nagyon játszom vele, sőt nem is tudtam, hogy lesz új rész! :) ennek utánanízek! -
#1691 Jó soká van az még sajnos. -
Tomek83 #1690 November 8-án jön ki Japánban az új rész,remélhetőleg tavaszra már nálunk is kijön. -
#1689 nagy a meleg,nekem sincs kedvem játszani se ilyen "jó idöben". -
#1688 Utolsó látogatás időpontja:
2011. 10. 20. 21:46
na. picieri is eltűnt a fórumról vagy egy éve... -
#1687 mizu skacok? -
#1686 ja:P -
#1685 éltek? -
#1684 nekem is megvan eredetben, de nem koptatom, minek? pendrive rulez.
ds re az animal 3000 pénz az auchanban. -
Tomek83 #1683 A játék eredeti formában van meg,nincs semmi letöltött AC cuccom. Még amikor télen kipróbáltam,akkor nem volt semmi,pár hete újból elkezdtem a játékot és utána vettem észre már az AC borítót az usb loader progiban,azt hittem,hogy valahogy rányomta a borítót és kész,de tegnap kipróbáltam és tudtam vele rendesen játszani. -
#1682 nem pendrájvon van a játék iso-ja? arra van az usb loader... -
Tomek83 #1681 Az hogyan lehetséges, hogy nincs a lemez a Wiiben,de a játékkal tudok játszani a cfg usb loader-en keresztül? -
#1680 nem lehet hogy adblock letiltja? -
#1679 van itt valami online chat, de nekem nem megy...