11
-
#11 Tájékozott vagyok,de még mindig nem mondtad el hogy hogyan is lehet másolni! -
#10 De, csak pár év múlva. -
#9 na, ebből biztosan nem lesz 990.- forintos változat :( -
#8 Végülis ez a lényeg, két jogdíjat is kifizettetnek veled. -
#7 Kétségbe vontam, hogy ne lehetne másolni? Itt arról volt szó, hogy könnyebb kiszúrni a hamis cuccot, mert az már eleve BD vagy HD DVD lemezen van.
Ez a magáncélra másoló illetőket nem igazán fogja érdekelni, de azokat igen, akik ezzel üzletelnek. Tehát így visszábbcsökken az illegális másolatok száma, az ASVA és a BSA örül és mi is, hogy nem újabbnál újabb törhetetlen másolásvédelmen dolgoznak.
"ezek a lejátszók lejátszák a dvd és cd korongokat is?"
Megoldható, de az még plusz 2 olvasó/írófej. -
#6 Mi is ez a THD? Ötvözi a HDDVD és a BR technikát? Vagyis egy lemez után két jogdíjat is kell fizetni? Így jol jár mind a két tábor csak a vásárló nem. -
lazly #5 Latom tajekozott vagy... :) elobb olvass utana, aztan kerdezz... (rtfm, bar most m helyere kicsit mas paszolna) Pá! -
#4 Mesélj nekem hogyan másolják le? -
nedudu #3 És ha nem írható a THD lemez akkor mi van? Másolni akkor is lehet, max DVD-re vagy HDDVD/BlueRay-re tolják ki ;-)
-
waterman #2 a THD lemezek akkor lejátszhatók lesznek blue ray meg hd dvd lejátszókban is. ezek a lejátszók lejátszák a dvd és cd korongokat is?? nagyon remélem, mert ha nem, akkor ez megint arról szól, hogy még több pénzt húzzanak le rólunk.. -
#1 Ennek akkor lesz még értelme, ha ezt a THD lemezt nem adják ki írható formában soha, mert akkor visszafogják az illegális másolatokkal való kereskedelmet és a filmkiadók is jobban bekussolnak, mert nekik sem mindegy, hogy a felhasználó lekapja netről, kiírja magának BD vagy HD-DVD lemezre, esetleg haverjai lemásolják, vagy valaki "nagyüzemben" írja és teríti aluljárókban, itt-ott, ezzel komoly százezreket keresve, a sok hülye meg megveszi, mert olcsóbb, mint az "eredeti" és azt hiszi, hogy akciós.