15
  • HJPOWER
    #15
    Amúgy én nem igazán értem miért jó ez a modelleknek, meg az összes követőjüknek. Cérna vékony lányok, mell és mindenféle kellemes kis domborulat nélkül, akármilyen ruhában lehetnek, olyanok kb mint a harang és abban ők a harang nyelve... Engem taszít. sajnálom őket, mert nagy butaságot tesznek magukkal. Bár nekrofiloknak lehet, bejönnek az ilyen lányok ;)
    Jó gyógyulást!
  • Atomy
    #14
    Én nem osztom ezt a nézetet hogy aki hülye haljon meg, mert kicsit unatkoznék egyedüli túlélőként :)
    Egyébként szerintem ti nem értitek ezt a betegséget. Ezek az emberek nem tudatosan akarnak csontsoványra fogyni és belehalni, hanem valahogy félresiklott a gondolkodásuk és nem érzékelik a valóságot, beszámíthatatlanok vagymi. Nem az a betegség hogy nem eszik, hanem az hogy azt hiszi az jó. Egyedül nem képesek megküzdeni ezzel, ezért szükséges a gyógykezelésük, mint bármyilyen más betegségben szenvedőnek.
  • Gerygrey
    #13
    Aki hülye haljon meg - osztom. Természetesen nem azokról van szó akik valamilyen betegség folytán lesoványodnak és meghalnak, vagy nagy szegénységben élnek és alultápláltak, hanem akiknek lenne rá lehetőségük de nem esznek mert ezt a buzeráns modellideált követik. Én nem betiltanám az ilyen versenyeket, hanem csinálnék valami jó kis netes valóságsót belőle, ahol 499+áfás emeltdíjas SMS-en lehet fogadni hogy melyik purcan ki hamarabb. Mert ezek nem szerencsétlenek akiket sajnálni kell, hanem degenerált barmok, akiket nyugodtszívvel ki lehet röhögni.

    Amúgy pedig az átlagnál kicsit ducibb csaj sokkal izgatóbb tud lenni mint akinek kilátszódnak a bordái...
  • Darth Sith
    #12
    komolyan, aki szerint az normális hogy csontvázzá fogy, és még az sem elég, és mindent megtesz ezért, az nem betegség, hanem hülye. Aki szerint jó csontá fogyni, belehalni is akár, és szerinte ez jó, normális, az hülye. Aki hülye haljon meg.. erre nem lehet mit mondani.
  • Morden23
    #11
    Az anorexia és bulémia kialakuló pszichológiai rendellenesség, nem pedig influenza, amit elkapsz a villamoson tüsszögő polgártárstól.

    Az "aki hülye, haljon meg" dolgot meg mondani sem kell, hiszen úgyis megoldják maguktól.
  • Inquisitor
    #10
    Nemrég volt egy azt hiszem angol dokumentum film a témáról a Spectrumon, el nem tudjátok képzelni hány Anorexia párti(!) oldal van, és milyen sok szerencsétlen látogatja őket és fogadja meg a fogyási tanácsaikat ... Ott éppen egy kiscsaj készült 41 kilóról 37,5-re fogyni. Meg volt benne egy másik, akit ilyen "elvonó" kurára rendeltek, hogy ne haljon bele.
  • Lack
    #9
    "Az evészavarok két alapvető típusa az anorexia nervosa és a bulimia nervosa. Jellegzetesen pszichoszomatikus zavarok, amelyek kialakulásában biológiai, pszichológiai (egyéni és családi), valamint (társadalmi-kulturális!!!) tényezők egyaránt helyet kapnak."
    Mindenki úgy jó, ahogy van, attól hogy valaki csontvázzá soványodik, nem lesz szép. Az ilyen embereknek tényleg betegek, nem csak testileg.
  • asdasd22
    #8
    Pedig én is azt mondom, aki hülye, haljon meg... sőt még érezzek igy együtt velük, hogy milyen rossz, meg az adómból a kórházba ingyen ápolják, Hogyne!
    Antiszociálisvagyokigyvannemérdekel
  • nowayout
    #7
    Az anorexia és a bulémia betegség. Erre azt mondani, hogy "aki hülye, haljon meg", elég nagy taplóságra vall.
  • PíszLávJuniti
    #6
    néhány szomáliai vagy etióp gyerek biztos nem cserélne velük.
  • bardocz
    #5
    vagy ne feltünően az nem bűn xD
  • Atomy
    #4
    Ne legyetek öngyilkosok, az bűn vagymi :)
  • Morden23
    #3
    Persze attól, hogy nem online, természetesen semmi nem változik, csak éppen nem kell látnia a "normális" embereknek az ilyen dolgokat.

    Van egy mentős ismerősöm, remek sztorikat mesélt már anorexiás csajokról.
  • Thrawn
    #2
    Nahát, amikor a főlapon elolvastam a címet, Tőled függetlenül ugyanez jutott eszembe.
  • Sadist
    #1
    Aki hülye, haljon meg.