Január 15-től emel sávszélességet a T-Com

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valamelyik hírben az is benne volt, hogy ezekután, sok elõfizetõnek érdemes lesz csomagot váltani, mert lehet a vonala nem bírja a jelnlegi emelést kiszolgálni, így egy olcsóbb csomaggal is ki tuja használni a technikai maximumot.
Tehát ezek után az ügyfélen a sor, hogy változtasson....
Ha most azt mondanád, hogy hûségszerzõdése van, hát azt bizony ki kell várni, de a szolgáltató sem tehet róla, hogy a T-com emel...
Mondjuk azt még megtehetné a szolgáltató, hogy a t-com-tól kisebb sebességet kér, hogy az ügyfelek felé minden változatlan maradjon, de akkor meg azért menne a morgás, szóval sajnos jót, magyar emberrel nem lehet tenni....

Cobra.
Jan 15 és feb 28 között történik az emelés, szóval a héten elég kevés embernél lesz emelkedés.
A T-Online-t meg a T-Comot meg megint keverik egyesek, a T-Online-nak semmi köze az emeléshez, a T-Com ad nagyobb sávszélességet az ADSL hálózatán.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Én kb 1.5km-re lehetek a központtól de még semmi de mintha a linksebesség nõtt volna de most visszaállt az is a régire!!
fizetett alkalmazott biztos 😄 Az oké h emelnek, csak neki a szerzõdésben foglalt áron, az új elõfizetõknek pedig sokkal olcsóbban, akár fele annyiért is.

Bár a feltöltési sebességet fejlesztenék ilyen ütemben, ez már piszokság h ilyen überbrutál gyors a net és tölthetsz le vele össz vissz 100gigát... Bár ha nagyobb sebességet kapok olcsóbban akkor lehet visszaállok adslre, de nekem a kábeles jobban bevált, mondjuk azt vettem észre h a nagy sebességet úgyse tudom teljesen kihasználni, a feltöltés nekem jobban számít, amit az adslnél pont elhanyagolnak.

Picizöldfül
jaj pedig án úgy hittem ebben...án ugyanennyivel töltök most is mint egy nappal ezelõtt<#szomoru1>,viszont észrevehetõen megnõtt a link sebesség vagy micsoda(szal gyorsabban betölti)..de a letöltési sebességem mér nem változik???!!!!!<#conf><#fejvakaras><#falbav>

Itt a megoldás:
http://defense.4242.hu/
<#mf1>
Nesze neked nagy sávszél...
http://index.hu/tech/jog/proart3634/
Végre egy elégedett t-fos elõfizetõ na ilyet se láttam még...<#wow1><#wow1>
Én ezt szeretem a T-onlineban. Megbízhatóak, lehet, hogy nem a legolcsóbbak, de ilyen kis meglepetésket mindig tartogatnak.
Hogy mondjak egy vicceset Én kb az elsõ szerzõdéskötésem óta nem jártam bennt náluk, volt ez vagy 5 éve 😄 és 384 -es nettel kezdtem. Most 2Mbit -es.
Nem rossz!
Király meglepi!!!!!
RaveAir
Szerinted is 0:01 perckor mentek ki felcsavarni a potmétert? 😄

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Bith
Szal, akkor ez a t-kábeles netre nem lesz? Ejnye.

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Én még nem érzékelek semmit pedig itt vok a központtól 100méterre <#wow1><#mf1><#banplz>

hát én tom h nekem 8096/512kbps netem lecc mert én kevesebb mint 2km re lakok a netosztoközpontol vagy mittomén honan 😄 szval nekem tuti 4* es gyorsulás 😄😄😄 mert elvileg 512 es volt de most 2600 as vagy mennyi 😄 egyszval a holnapi nap szép nap!!
Majd holnaptól elválik ki a butus csacsifiú...
butus😊

Tehát átbaszás az egész meginn.
Oksi nem csalódtam a t-fosba...<#mf1>
Sanyix
Értem. És miért van az a dolog, hogy az eszközöknél meg az mtu beállítós programoknál mindíg van egy olyan hogy ha 1500, vagy 1492-nél nagyobbra tesszük az mtu-t hibák fordulhatnak elõ? Milyen hibák? És miért?

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

helyes, helyes. De a többi szolgáltató ezt mikor követi?

Apple iPhone, HP-Compaq 6715b Notebook, Google termékek - csak lazán ;)

Az MTU a maximális csomagméretet határozza meg, az egy fix statikus érték. A csomagméret alkalmazástól függõen dinamikusan változik. Pl. egy VoIP alkalmazás kisméretû csomagokat küldözget. Egy letöltés során a maximális csomagméret kihasználása a célszerû. Mivel mindenegyes adatcsomagra rákerülnek a különbözõ protocolok fejlécei amit jellemzõen fix méretûek, így az egy adatcsomagra viszonyított hasznos adat hatásfok kisebb csomag esetén is alacsonyabb.

Itt egy cikk részletesebb infókért:

How to Avoid the ATM Cell Tax in the Local Loop
Sanyix
Szal a beállított MTU-tól függ hogy mennyire tudunk közel menni a linksebességhez valódi sebességben?

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

régi 512kbps/96kbps csomag, linksebesség 608/128kbps
új up to 1mbps csomag, linksebesség 1280/128kbps (akár +2.2x/1x)

régi 1024/128kbps csomag, linksebesség 1280/160kbps
új up to 4mbps csomag, linksebesség 4480/256kbps (akár +3.5x/1.6x)

régi 2048/192kbps csomag, linksebesség 2560/224kbps
régi 3008/384kbps csomag, linksebesség 3584/448kbps
új up to 8mbps csomag, linksebesség 8096/512kbps (akár +3.2x/2.3x) vagy (akár +2.3x/1.1x)

régi 6144/512kbps csomag, linksebesség 7168/608kbps
új up to 18mbps csomag, linksebesség 18432/1024kbps (akár +2.6x/1.7x)

A linksebesség az a sebesség amivel a modem és a szolgáltató oldali DSLAM kommunikál. A felhasználó számára a linksebességnek a 100%-a nem hasznosítható, mert az tartalmaz a komminkáció fenntartásához szükséges információkat is(overhead). Ez úgy kb ~13% körül van a legnagyobb csomagméret esetén(ATM , PPPoE, IP fejléc), kisebb csomagméret esetén több. A nettó sebesség - amivel a felhasználó pl. egy letöltés vezérlõnél kiírt sebesség érték során találkozik - a linksebességnek úgy ~87%-a.
Annyira azért nem kell örülni a dolognak, ugyanis a nyújtható sávszélesség baromira távolságfüggõ. Ha te 2 kmnél messzebb vagy, akkor biztosan nem fogod elérni a 8 mbites sávszélességet.

Vízszintesen a telefonközponttól mért távolság, függőlegesen a nyújható sávszélesség nagysága - meredek a zuhanás.

Ráadásul ez egy ideális grafikon, mely a hazai rézkábelek ismeretében elméletinek tekinthetõ. Ezért is fogalmaz úgy a cég közleménye, hogy "AKÁR" - nagyon sok elõfizetõ SEMMIT nem fog érezni az emelésbõl, illetve fogalmazhatnék úgy, hogy NAGYON KEVÉS fog valódi duplázást érzékelni.

A feltöltési sebességrõl sem írnak, vajon arányos nõ az is?
nem irják = nem érinti. A korábbi emelés se érintette.

A T-Online ajanlataiban az ADSL-t es a Kabelnetet egyutt kezeli (azonos savszelesseg azonos aron). Erinti vajon a savszelesseg noveles a Kabelnetet??

HuAn82
Király! <#eljen>

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17