Milyen anyag?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Azt mondják úgy alakultak ki az évmilliók során ezen kõzetek, hogy az elsõ pterosaurus-guanó telepek a föld gyomrába kerültek és ott sokmilliárd fokon és terrapaszkál nyomáson érlelõdtek, míg földanyánk újra felbüfögte õket!
Értékesebbek, mint az útszéli közönséges papsajt, így az ókori mezopotámiában fizetõeszközként alkalmazták.
A férfiasságra jó hatással van, így porát falloszra kenve bõrirritációt okoz, ami kemény tetejû kelések formájában mutatkozik meg, így növelve a fallosz élvezeti értékét nimfomániás partnerek esetében.
Nem rossz fogás! Mit kezdesz azzal a sok pénzzel, amit bezsebelhetsz majd George Bush-tól, a föld õstörténetének ezen brilliáns darabkájáért?!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
hátha aranyat találtatok. akkor boldog lehetsz 😄
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Képlete: FeS2
Szimmetriája: szabályos kocka vagy ötszög-tizenkettes rendszerben kristályosodik.
Sûrûsége: 4,9-5,2 g/cm3.
Keménysége: 6,0 – 6,5 (a Mohs-féle keménységi skálán).
Hasadása: nem hasítható.
Színe: fakósárga, aranysárga.
Fénye: fémes.
Átlátszósága: opak.
Pora: szürkésfekete.
Elméleti vastartalma: 46,6 %.
Elméleti kéntartalma: 53,4 %
ezt irta az egyik oldal de ez nem szabályos
\"A józan ész az ifjú korunkig kialakult előítéletek összessége.\"
AMD Athlon 64 3700+ | Asus A8N-E | NVIDIA GeForce 7600 GS (256Mb) | 1024Mb DDr | Maxtor 6B120M0 (120 GB, 7200 RPM, SATA)
(pedig szénbányában is voltam és ott nem voot)
add el biztos sokat adnak érte
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
cagivamito milliomos lettél
http://www.lohere.net - a MagyarChan
...vágod?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
kéne topicnyitós rss! beletenném a mestert!
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
fémes szaga van és fémesen csillog ahogy forditom ugy változik a szine
ha megszagolod nincs valami furcsa szaga?
vagy csak átlagos "kavicsszag"?
fémesen csillog,
ha fémhez hozzáütöd erõsen, akkor szikrázik?
honnan való a szén?
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
mondom aki nem ért hozzá az ne irjon
Telkünkön nekünk is volt ilyesmi, csak jóval kisebb darabokban. De én csak kesztyûvel fognám meg a helyedben mert elég veszélyes a potenciálkülönbség miatt!
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

amúgy van ez a topic
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
A nagyapám nemrég a szénben talált egy furcsa anyagot nem szén annál sokkal nehezebb a szine sárga és barna de a sárga szint nem lehet nindig látni csak egy bizonyos szöbgben
lemértem 38 dkg a térfogatát még nem mértem meg de igy nem is lehet megmondani a sûrûségét
ha valaki ért a különbõzõ közetekhez kérem csak õk irjanak
(képeim is vannak csak a feltöltéssel van problémám)