Medal of Honor Vanguard
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
INFO
FPS-re legjobb a WII... Hmm... fene tudja... eleg innovativ fejlesztes... Anno mondjuk PS1-en toltam sokat pistollyal a Time crisis3-at..lehet hogy envagyok tapos, de 20perc aktiv jatek utan fajt a kezem...Szoval maradok kontrollernel vagy eger+bill.-nél... :-P
A
Papesz
Papesz
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Teccik a GAMMA de elõbb kell vennem egy uj memcardot ps 2 höz mer ellopták.
Papesz
Papesz
A
cod nagyonnem nevezhetõ csilivilinek 😄
Ez tuti.
FPS elsõdleges platformja a PC és a multi, most csak erõltetik ezeket a konzolos dolgokat.
😄
ffxi:sztem mindkettõ király, a MoH-ok azért jobban bejöttek nekem<#eljen>#eljen>
Qwerty4
EA<#levele>#levele>a PC-sekre persze csak nem gondolnak...<#szomoru1>#szomoru1>
Qwerty4
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Papesz
PSN ID.: Beegabor
P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3
P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3