Medal of Honor Vanguard

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dinomano
Nem tudom, hogy sokkal jobb-e a graf., mint PS2-re... Persze, bizti szebb lesz; de pl. minden PS2 cim is ujabban WII-re is kijön; szoval nem is PS3+X360 gamecimek atiratai jelennek meg... PS2 kistestvérhez áll közelebb a WII; ami a SONYnak egyaltalan nem gáz, viszont a WII-nek egyelõre igen... :-|

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Prince of Máté
hát sztem nem.
INFO

dinomano
Hmm...Érdekes tendencia különben; hogy WII+PS2 title atiratok egymas utan jelennek meg mostansag ill. megy ez a "karöltve"multiplatform...Rayman-Raving R.; most ez a MOH-Vanguard PS2-re + WII-re... :-D
FPS-re legjobb a WII... Hmm... fene tudja... eleg innovativ fejlesztes... Anno mondjuk PS1-en toltam sokat pistollyal a Time crisis3-at..lehet hogy envagyok tapos, de 20perc aktiv jatek utan fajt a kezem...Szoval maradok kontrollernel vagy eger+bill.-nél... :-P

zola2000
Fps-re a legjobb a wii. A valódi célzást még a bill+egér sem múlhatja felül. Az a graf meg bõven elég (2x gamecube ami kb 3x ps2).

A

dinomano
Ok-Ok... Multira ott PS2-ön a Medal, nekem nem hianyzott épp ezért a CoD-bol...

Prince of Máté
az az igazság hogy még 1 Medal of honorral sem játszottam csak az Undergrounddal így a PS2-s Call of duty-kra értettem..

Az összes PS2-es Medal Of Honor-ban van multiplayer.

Papesz

Prince of Máté
és a Mih undergroundot ketten is lehetett játszani...
Bezzeg ezt nem csinálják meg PS2-n

dinomano
Jah, azok nagyon nagy kult-game-ek... 2X vegigvittem mindkettöt, volt hogy egy idõ utan tetszes szerint csinaltam a kedvenc pályákat... :-D

Meg régebben is. A Medal Of Honor elsõ két része például állat volt PSX-en.

Papesz

dinomano
CoD3 szebb picit, tenyleg; még PS2-ön is...ez picit oylan, mintha az European assault-ot tuningoltak volna picit... Nagyon hasonlo a graf., ami nem baj; nekem tetszett a MOH-EA is... Ha a jatekmenet ollasmi lesz, akkor jol elleszünk vele... FIDO4LIFE... CoD3 ütõs volt PS2-n; újabban meg nem nagyon jön be az az allaspont, hogy a PC a nagy FPS-központ... Eleg sok FPS (jó FPS!)jelenik meg konzolokra ujabban...

Fido4life
szerintem HATALMAS botorság volt a COD3-mat csak konzolra kiadni.. sõt szerintem egyáltalán fps-t kiadni konzolra botorság..:S

én csak örülni tok h XBOXom van😊 amúgy meg grafikailag nem naon jön be, mongyuk a COD3 is telis tele van buggal, de attól még élvezhetõ 😄

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

képekrõl a COD3 jobb 😛

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

dinomano
Nah, azért szebb lesz picit ezen kepeknel, IGN-en is vannak új képek, picit jobban neznek ki ennel... Amugy NEM; a COD3 ennél szebb volt+a BLACK sem piskóta kinézetre... :-D Termeszetesen QUAKE4 latvanyt ne várj... :-)

PS2-n minden fps ilyen gecironda? =)

dinomano
ezt akartam kerdezni en is...de ez a 2 kép elegge sötét, nem sok midnetn latni..Gamespot-on talaltok jobbat is+IGN-en...

Prince of Máté
Két kép még errõl
Megjelenés mikorra?

Prince of Máté

dinomano
egy picit szebb, mint az elözö MOH PS2-re...De sebaj, elleszünk vele... Mikor jelenik meg kb.?

odex
pacific graf jobb sokkal...

.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

Szerintem jó lesz. Nekem a régi psx es moh is teccik.
Falconer
Grafikaja elegge gaz. Eleg csak a tavcsore ranezni

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

dinomano
váááárom máááár a game-et!! :-P ehe-ehe! :-)

sweech
nagyonnem :-)

ööö.
Teccik a GAMMA de elõbb kell vennem egy uj memcardot ps 2 höz mer ellopták.

Kimaradt egy 't' betû, kéretik a helyére képzelni.

Papesz

Papesz

UltimateGamR
sztem csak psp és ps2 verziók lesznek

P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3

zola2000
Gamecubera jön? Azon a graf csak jobb lehet ennél (hacsak nem egy az egyben írják át mint sok ps2es címet ha egyáltalán átírják.)

A

Qwerty4
na ez már jó hír<#smile>

Qwerty4

DJ Skyline
igen, bár megjegyezném, hogy amíg nem jött a CoD, addig a MOH volt a beszt a kategóriában szerintem! 😊 második vh-s FPS-re gondolok, mint kateógira

MOH mindigis szarvolt. -.-
cod nagyonnem nevezhetõ csilivilinek 😄

ngcsnet
hûha......-,-

#11, #12: <#eljen><#smile>

NeoMaN
Nyugi-nyugi. Lesz PC-re is még folytatás.
Ez tuti.
FPS elsõdleges platformja a PC és a multi, most csak erõltetik ezeket a konzolos dolgokat.
😄

Qwerty4
jav.:Válasz 'UltimateGamR' üzenetére (#2)

ffxi:sztem mindkettõ király, a MoH-ok azért jobban bejöttek nekem<#eljen>

Qwerty4

NeoMaN
pfff

MOHAA sztem veri a most megjelenõ csilivili cod szarokat

Qwerty4
megint csak PS2...<#schmoll2>
EA<#levele>a PC-sekre persze csak nem gondolnak...<#szomoru1>

Qwerty4

mila69en
lol

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

ffxi
MOH rég halott, COD a király.

Fákjúal!

autoszimulator

.: mobilize.hu :.

igy legalább hasonlitani fog a magadfajta kockára 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

autoszimulator
Hát az a sisak.. õõ... Eléggé kockás :S

.: mobilize.hu :.

Ez nem "nextgen fps", hanem a Medal Of Honor: Airborne PS2-re butított változata.

Papesz

Seth
Hát már nem nagyon vagyok oda a 2vh-s fps-ekért, de azért várom. Remélem nem cod-os eü rendszer lesz benne,mert azt nem szeretem, hülyeségnek tartom ezt a vársz egy kicsit aztán felgyógyulsz dolgot. Izgalmasabb az eü csomagokért megküzdeni 😄

PSN ID.: Beegabor

UltimateGamR
Európa felszabadításáért harcolhatunk , a fejlesztõk mozi szintû akciókat ígérnek , többek köött harcolhatunk Szicilia , Németország , Husky hadmûveletben.

UltimateGamR
kicsit se durva ,,next-gen" FPS ---> PS 2re !!!

UltimateGamR

← ElőzőOldal 2 / 2