98
MoH Vanguard
-
#98 hát ez a vanguard egy european assault csak butítva... nemrossz, de.... nonszensz -
#97 Mindegyik gyenge; a Risingtol fogva közepszerü az összes...akkor inkabb ne adjanak ki uj részt; ne alazzak be a sorozatot... :-| -
#96 Azzal még komolyan foglalkoztak, ezek már csak ilyen add-on-ok -
#95 Nem tudom, mindenesetre a graf. elég gáz... A Frontline szebb; mint az utobbi 2 medal... -
Richard90 #94 sztem inkább a wii miatt csináltákezt a játékot
és mivel grafikailag kb egy szinten van (bár sztem a wii jobb), ezért kiadták ps2-re is
sztem -
#93 Kinyomtam PS2ön vanguard-ot, hat eleg gyenge volt..az utolso 3 palya egesz hangulatos lett; az effektek jok(napsütés+tüzeffekt), de a graf. sztem harmatgyenge; recés a széleken, néha poligonillesztesnel graf hiba van/feher szélek/ + texturafelbont. harmatgyenge... :-| meg hat 6ora gameidö... -
#92 ok -
Richard90 #91 na hogy tisztázzuk.
megjelent a vanguard ps2-re és wii-re (ez lenne a butított airborne, csak nem ezt a nevet kapta)
pc-re viszont még nem jött ki az airborne -
#90 az lehet (de én azt olvastam hogy már megjelent és hogy ps2-re meg nem adják ki)... -
Papesz #89 Tévedsz. -
Richard90 #88 Medal of Honor: Airborne
tuti még nem jelent még meg! -
#87 az airbor az már megjelent -
Richard90 #86 megfog majd jelleni csak nem ez lesz a neve. vanguard helyett Airborne -
#85 Nem és nem is fog. -
piamania #84 Hello!
PC-re megjelent már a játék?Köszi -
#83 Hi all !
Télleg csak 4 hadjáratból áll az egész? -
#82 Igen, ujabb trendi (ill. a fenét új... :-P); nahszoval anno a MOH1-ben egyedire csinaltak a dolgokat a célkeresztes megallos-mókával... A PS2-es MOH-ok+ összes FPS-nel tudsz lőni mozgas közben; max. van mégegy gomb, amivel tudsz zoomolni... Ilyenkor zoomolt módban ("ez fegyverhez közelebb hajolást jelent, vagyis könnyebben rálátsz az ellenre+precizebb a célzás); nahszóval zoomolva is tudsz menni, csak lassabban(+lassabban fordulsz)... :-D Talan a RESI4 (PS2-ön, igaz az TPS), ollasmi mint anno MOH PS1-en...megállás utan lehet csak celozni lőni sem lehet, ha nem állsz meg(RESIBEN)... -
Seten #81
Üdv!
A PS2-n hogyan van megoldva a tüzelés? Én csak a PSX-ekre emléxem, ott a MoH-ban megnyomtam egy gombot, kirakott egy piros célkeresztet amit az egyik karral lehetett ugye "körbeforgatni".
Mostanában ez hogyan megy? Mozgás közben lehet lőni?
-
#80 "ps2-ös verzioval kb ps 1es grafikáju medálra hasonlit"
Nem is tudom, én ezzel nem értek eggyet. A cucc az European Assault grafikus motorját használja, ami persze nem egy NextGen grafika de a PS2 képességeihez mérten hozza az elvárt szintet. Akár így akár úgy a CoD mellett az egyik leghangulatosabb II. VH.-s játék, ami hangulatban visszatér az eredeti Medalhoz. A CoD 3 is nagy kedvencem, bár az végig szaggat, viszont akit ez zavar az próbálja a MoH Vanguardot, mert ott lassulást nem, vagy nagyon kevésszer látni. -
gematta #79 szerintem ps2
über facca pláne hun felirat -
nashwan #78 Üdv. Akkor most melyikre érdemesebb megvenni a Wii-re vagy a ps2-re? -
#77 Nagyon gáz a graf.? Igaz, a MOH-EA sem volt csodaszép... Van oylan a grafja mint annak? PS2-ön COD3 a legszebb eddig, de ugye nem tul folyamatos+bugos is picit... -
Richard90 #76 wii-re szebb lesz :P -
#75 igen ps2-ös verzioval kb ps 1es grafikáju medálra hasonlit. -
Richard90 #74 játszottál vele? -
#73 hát ez jo xar lett. -
#72 Magyar felirat minden verzioban van? -
#71 Sajna nem irtak semmit, hogy RIP-é vagy nem... :-| Jobb esetben csak angol nyelvet hagytak meg(és nem szedtek ki a videokat...mondjuk ekkora méretnél valoszinü videok hianyoznak); de merem remelni hogy nem...Töltök 2 verziot is; a 750megasat+"normal" meretüt is... -
timantes #70 talán kiszedték belőle a videókat és a nyelveket is ( csak angol ) , én a normál verziót szedtem le -
Richard90 #69 Nem tudjátok, hogy a wii-s verzióban is magyar-e felirat? -
#68 Talaltam a neten (torrentre***.net) több letölthetö verziot is; viszont egyik-masik 3,5 giga, viszont van 750megas verzio is... Miben mas a 750megas? RIP? Hogy lehet ekkora különbseg a méretben? :-O -
Zatoichi #67 Sajnálom, a fórum semmilyen képfeltöltő által feltöltött képet nem akar megjeleníteni. A saját feltöltőjük meg csak 20 Kbyte enged VIP tagságé pedig nem fizetek 1 vasat sem.
Még1X sry a képekért! -
Zatoichi #66
-
Zatoichi #65
-
timantes #64 FIGYELEM!!!!!!!!!!!!!!!!
a játékban van MAGYAR FELÍRAT !!!!!
STRIKE verziót szedtem le!!!! -
#63 http://pcgames.epyx.hu/index.php -
#62 Honnan töltöd? Én sajna nem talaltam linket... :-| -
tsabigo #61 Majd mond meg légyszíves hogy benne van e a magyar felirat.Mert nálunk magyar felirattal jön ki.De nem tudom hogy benne van e a palos verzióban, vagy csak kifejezetten a magyaro.-n kiadottba lesz benne. -
timantes #60 lehet tölteni: Medal_Of_Honor_Vanguard_PAL_PS2DVD-STRiKE
(...már töltöm ) -
#59 Hmmm... Ha ugy veszed (birom a DS-t amugy, tetszik a kis gép); egyetlen ellenfele a PSP... Azért a WII-t ketten szorongatjak a nagytesvterek (hmm..ill. nem szorongatjak, mivel inkabb csak "oldalvizeken" evezik a WII...)... Ok, abbahagyom a WII fikazast... :-D Semmi bajom vele, de ne emlitsük egy szinten uj X-el + PS3-al... (Szerintem hamarabb is le fog aldozni a csillaga, mint már irtam) ...Azért SONY-ék+Microsoft is joval több idöt/melot/pénzt belefektetett a köv. generacioba+többet is kockaztat (Wii-ék meg ugye csak kontrollerre gyurtak)