Itt az iPhone-őrület
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. Sg elõzõ cikk alapján "A 4 gigabyte-os telefon ára 499 dollár, a 8 gigabyte-os változaté 599 dollár lesz." Miért $1500?
Nem azt hiszem, hogy ez a megfelelõ(és nem is fogadom el, nem azonosulok vele), hanem ez egy !magyarázat!, hogy miért olyan elterjedt a tengerentúlon az iPod és a többi Apple termék és miért sanszos, hogy ez is a többi sorsára jut.
Kinek a pap, kinek a papné, nem kéne beleszólni, hogy a szomszéd fia melyik nõvel járjon😄 Idézem Nexus: Ön Dönt. (én nem döntök, mert én nem veszek semmit😄)
Hogy most a MAC is gyártani fogja??? És???
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Ha jóval kevesebb pénzbõl megkapod ugyanazt a tudást és minõséget, akkor melyiket választod???
Ráadásul nincs benne tudtommal szélessávú netelérés(3G) sem....
Igazából nem érdekelne a dolog, csak NAGYON irritál hogy valamit úgy fényeznek mint valami forradalmi világmegváltó dolog, pedig csak egy jól kinézõ cucc ami semmi extrát nem tud...Éljen a marketing!!!!
2-3-4: majd meglássuk, de pl pont a szintén a kiállításon bemutatkozó N800 erõs konkurenciát jelent, ráadásul a Nokia is erõs azokban, amit itt írtál, ergonómia miegymás. A mobil piac nem az MP3 lejáccó piac!!!!
Az MP3-at minden nagy cég kihagyta, mert a saját szabványukat próbálták eröltetni. Az Applenak valahogy bejött. Az okosmobil piacon viszont nem bizti, hogy elég lesz egy ari dizájn.
Amúgy szerinted az a normális ahogy amcsiban állnak hozzá a dolgokhoz? Biztos vagy benne? Attól hogy felfogod, megérted az amcsi hozzá-állást, még nem kell el is fogadni!
Jó a példa😊))) Csak ugye ha van olyan "konkurencia", aki amellett, hogy még jobban is néz ki, ráadásul még készségesebb is és mellette még olcsóbb is mint a luxuskurva, akkor csak magadat égeted, ha mégis a drágábbal mész el. Ilyenkor jön persze az a duma, hogy: igen, igaz, de nem hülye vagyok, csak ilyen az ízlésem.😉
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV
Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV
Blackmail the Universe
Blackmail the Universe
Blackmail the Universe
Blackmail the Universe
2. Nem a magyar piacon akar robbantani, hanem az amerikain és ott minden esélye megvan rá, hogy befutó legyen. Mint mondottam, hitelkártya mindenkinél (nem is egy), lakáson hitel, 2 éves elõfizetés már bakfitty. Az usaban ez így megy..
3. Ismét tengerentúl: Az emberek nem fognak szopózni (itthon egyszerûen hozzáértésnek nevezhetjük) a PDA-kal és egyebekkel, hanem bemennek egy Apple Store-ba, ahol nyomják az elõadást(!), ahol megtanulhatják az emberek, hogyan tudják használni az ott vásárolt terméket. (Nagy terem, kivetítõ, mikrofon, lépésrõl lépésre haladnak, emberek székeken, kezükbe a Mac lapos+ iPod és tanulják, hogy mit hogyan. Vicces, de igaz...)Van egy kütyü, amit pofon egyszerûen használhatnak és minden benne van. Ez fun. Ha a cég azt mondja, hogy csak akkor tudsz fun dolgot véghezvinni, ha egy ilyet veszel, csuklóból megveszi. Amerikai piac.
4. Mondhatjátok, hogy ez Magyarország. Itt nem a fun életérzés miatt születnek a pozitív hozzászólások, hanem azért, mert tetszik nekik. A többi pedig már pénztárca dolga. Ha mindkettõ pozitív iPod-iPhone-stb. szempontból, akkor a józan ész (ár-érték arány) háttérbe szorul, mivel erõsebb a tetszés.
Elvont példa: Van egy 120 kilós hölgy, picit csúnya, de meghívod egy sörre és már a Tiéd is. Van viszont egy csinos hölgy, aki ad magára és még nem is buta. Õt viszont egy sörrel nem lehet elcsábítani. Neki udvarolni kell, mozi, vacsora, érezetetni vele, hogy igenis fontos. Idõ+ pénz. IZLÉS dolga, hogy melyiket választod. Olcsón megkapod a 120 kilós aranyanyát, aki ugyanúgy emgtesz mindent Neked, amit csak akarsz, vagy költessz és kapsz egy szebbet, aki ugyanúgy megtesz mindent. Persze kereshetsz másik szebbet is, JOGOD van eldönteni, hogy kell vagy nem. Ön dönt.
Legtöbb funkciójátt még a mostani SE telóm is tudja(videót lejátszani is), ráadásul 3G, szóval jövõben is jó lesz - ellentétben az iPhone-al.
ENNYI pénzért ez vicc. Bár sok õrült van a világban, úgyhogy sikeres lesz.
Persze! Tényleg tök jó pofa, csak valami 1500 dollárt fizetsz ki érte a 2 éves elõfizetéssel (a teló ára plusz elõfizetés).
Ha annyiba lenne, mint a Nokia N800 akkor még azt mondanám reális, de messze nem annyiban van.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
2 Megapixeles kamera? Nem egy nagy szám, fõleg, hogy 5MP fénygépet dobnak hozzád
már 25 körül. Ha meg elmész nyaralni/kirándulni nehogy azt mond, hogy a 2MP-es okostelefonoddal szeretnéd megörökíteni az élményeket.
Persze, "jó" képet csinál, de amit a falra kiteszel bekeretezve, azt valószínû nem 2 MP-es játékfényképezõgéppel csinálod.
"100 emberbõl 3-nak lesz TALÁN Magyarországban"
Szvsz ez nagyon optimista becslés. Nézd meg hányan futkoznak kommunikátorral. Na pontosan annyi embernek tellik majd erre majd 200 ezres vacakra.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
De láttam, igaz szerintem én (és sokan mások) nem fikázták, csak kifejtették, hogy azért mert picit designos, mert picit összeszedettebb mint eddig hasonszõrû cuccok, attól még nem forradalmi újdonság, amint be állítják egyesek. Lásd ugyan ez ment iPodnál is. És mennyien bekajálták a marketing rizsát.
Azt is írtam, hogy örülök neki a Newton bukta után elõmertek állni ilyen holmival.
"Ja és igen, tudnak lejátszani zenét és videókat a legjobb okostelefonok. De filmeket is? Ha jól tudom, nagy részük nem... "
Ezt egy NEM okostelefon is tudja, ezért kétlem.
"minden Mac-kompastibilis internetrõl letölthetõ alkalmazást telepíteni lehet rá"
Erõsen kétlem.
Nem értem, miért lennék divatbuzi, mert tetszik egy teljesen átgondolt átfogó megoldás és nem akarok szarozni más kütyükkel. Ráadásul ha már õgyis Mac-em van, miért szenvedjek mással, ha ezzel tökéletesen tudok szinkronizálni. A mostani Sony-Ericsson telómmal is tökéletesen megy, de az iPhone-nal mondjuk lehet több funkció lesz amit a géppel össze tudok kapcsolni.
Értem én, hogy nem tud Excellt megjeleníteni, de monduk, ha nekem nincs rá szükségem, akkor mindjárt elvakult apple fanatikus vagyok és divatból veszek ilyen kütyüt?
Ha elolvastátok ezt, köszönöm, és még egyszer: nem akarok semmilyen PDA-t szidni. Egyszerûen tetszenek az Apple termékei, használhatónak tartom õket, és nem tetszik, hogy egyesek egy cikk és néhány röphír alapján ítélnek.
ciao
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Ha van ellenpélda, akkor vezessétek fel, szeretnék meglepõdni 😊.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
rosz példa mert viszont egy apple termék és egy ugyanazt tudó nem apple termék esetén a 2-3szoros árkülönbözeten kivül szinte semmi különbség nincs.
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
Bmw-vel meg hasonló esetben egy kicsit megnyomódik a karosszéria.
Plussz teljesen más a megbizhatósága, más a kormányozhatósága és más a kényelem is benne. És ha autópályán mész akkor is van némi eltérés közte... Arról meg már nem is beszéltünk hogy mekkora érezhetõ eltérés van ha rengeteget vezetsz.
Szóval ez rossz példa
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
A kérdõjel és a szmájli lemaradt!😉))
Helyesen:
Ja, akinek van egy Ipod nanója az írhat, akinek meg "csak" egy normális, az IPhone-nal összemérhetõ PDA-ja/telója, az fogja be a száját?
<#szomoru2>#szomoru2>
Szerintem ez tipikusan mercedes (vagy bmw vagy audi... ) kontra suzuki kérdés:
Mindkettõ megy elõre-hátra, ablaktörlõ, klíma, motor van mindkettõben, tehát senki nem fog mercit venni, mert a suzuki olcsóbb is és jobb is.
De a gyakorlat nem ezt mutatja, az emberek igenis megveszik ami szép is és jó is. És nem mindenkinek mindegy, hogy a telefonodon úgy nézel filmet, hogy elõtte lewarezoltad valahonnan, utána vmi warez programmal átkonvertáltad, majd feltöltötted majd nézed bélyeg méretben, vagy ehelyett megvetted az Ituneson és már rajta is van, nézed szép nagy méretben.
Ja akinek van egy Ipod nanója az írhat, akinek meg "csak" egy normális, az IPhone-nal összemérhetõ PDA-ja/telója, az fogja be a száját.
Mobiltelefonokba mikor raknak már karcálló üvegezést?
Nem a lényeg, hanem a fontos!
ezek szerint még életükben nem láttak GSM-es PDA-t.. Amely ráadásul ugyanebben az árkategóriában van, mégis jóval nagyobb tudással. Ez sem a tudása miatt fog elkellni... marketing powa..<#gunyos1>#gunyos1>
Nem a lényeg, hanem a fontos!
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Azt nem mondtam, hogy nem jó. Drágának meg mindíg is drága volt minden amin az Alma logó volt.
A vita azon van az iPod/iPhone híreknél, hogy mi a fenétõl is "nagy újítás"?
megis mit kepzeltek ugy velemenyt mondani vmirol amit hirbol ismertek???
#28: azért sírunk hogy nincs venne újdonság, mert az sg szerint ez egy forradalmian új dolog, és kiváncsiak vagyunk hogy mégis mire fel. Ennyi erõvel forradalmian új minden új pda, mert mindegyik valamiben jobb mint a régebbi típusok. És nem veszek rolexet, de kínai szart se, mert ott a rolex áráért a pda-teló ami mutatja az idõt (és ébreszt is, ébresztõórám sincs otthon, de ugyanilyen okokból külön mp3 lejátszó se)
Ha már feldobtad a dolgot ... Ez olyan, mint amikor mindenki csak a Rolexet ismeri, mert mindenhol az folyik a csapból, pedig a Tag Hauer vagy Breitling órák vannak olyan jók ha nem jobbak, és nem csak csicsás hanem elegáns modeljeik is vannak.
Vagy olyan dolog, hogy mondjuk Pistike (elnézést minden Pistikétõl!) kijelenti, hogy legjobb TV a Sony, mert életében nem látott minõségi Loewe TV-t. Stb.
Értem, hogy sikeres, de könyörgöm mi volt benne újítás?