Leghangosabb telefon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
3 Db?😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

odex
és még ál ez a topick lol... na mind1 szerintem ennek sok értelme nincs bye! (sok hozzászólást ne várj a topickba)

.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

cicai
az biztos hogy a SE

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

3

-the invisible-

Apus
Samsung

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

áááááá ne viccelj már azoknak nincs pénzük ilyen telefonra. 😄 <#idiota>

Szerintetek Nokia, vagy SE lesz az elsõ 5.1-es telefon?

A leghangosabb teflon az AMC mûve😮 ha megsül a hús akkor csipog!!

Szeressük a zacskós tejet

Frosty01
ZOMG :ASDFASDFASDFASDFASDFASDFASDF :d!

practitioner of the forbidden arts of death

gabber_saviola
:ASdasdasasdasd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Sland
Azok általában morék<#idiota>

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

lang14
<#falbav>

...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...

Fido4life
-.-

Aquir
ja és a hangfelvétel kritériumai - szabad ég alatt, tengerszinttõl 0 és 500 méter között szélcsendben, egy augusztus közepe fele esõ napon 13 óra körül árnyékban, sík nagy kiterjedésû beton felett 6 méterrel, melynek csekély hangvisszaverõ képessége és 15%-os hangelnyelése van, valamint A-súlyozással kéretik megadni a hangteljesítményszintet, a fehér zajt pedig kéretik belõle kiszûrni. Köszönjük.

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
decibelben kérjük a hangerõsséget! és ezredpontossággal

báttyó02
hát nekem alcatel s853-am van,elég hangosan nyomja a zenéket,ráadásul 3hangszóró van benne szóval szépen is nagyon,mélyeket is kiemeli telóhoz képest nagyon durván

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Mike
szerintem nem, de hát van akinek már annyira nincs hallása, hogy rajta kivül a fél busz hallja amit hallgat

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
és ezt te méred a füleddel
akkor meg? mirõl beszélsz most

JINgLES
vááááááhahahha <#taps><#idiota><#idiota>

Név:Bőrház Titusz Foglalkozás:Dzsiudzsicu sütőversenyen mérnöktag Háziállat:lópolip

hunbasser
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddddddddd

ReaL MaDRid x siempre

http://www.lohere.net - a MagyarChan

PíszLávJuniti
attól függ mire hangos 😊
pl. dzsekim belsõ zsebébõl nem hallom meg a k700 csörgését tömegközlekedésen, vagy autóban zene mellett, viszont a régi pana gd30 asomat simán, bárhonnan.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Me0w
Lehet ugy hallgatni, hogy a hangos busz zajat elnyomja? 😊

Together we'll fly someday...

Pheaper
SE k700 vagy w810i (Y) jó hangos vagy n70 az meg hangos de szar minõség

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

PíszLávJuniti
Phon-görbét ismerd meg.http://hu.wikipedia.org/wiki/Hangoss%C3%A1g
Ez átlag. De legtöbb embernek ilyen a füle/hallása

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Mike
mi az hogy hangos? ez elég szubjektív
lehet hogy ami nekem pl. hangos, az neked halk illetve fordítva

sweech
^^

sweech
adj mindenféle telefont és megmondom <#smile>

PíszLávJuniti
a régi telefonok hangosabbak a csipogójukkal mint a poliszarok.

Me0w
Mondjuk ha van itt valaki 6233 tulaj, az elmondhatna topikzaras elott, hogy kb. mennyire hangos maximalisan a fulesekkel az mp3 lejatszas 😊 Mert azon filozok, hogy veszek valami uj mp3 lejatszot, de ha mar a telefon tudja, akkor minek kulon... csak attol felek, hogy az en zenehallgatasi szokasaimmal a telefon allandoan tolton lenne, vagy lehet hogy nem eleg hangos pl. buszon hallgatni 😊

Together we'll fly someday...

ez aranyos 😊

SötétBarom

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Mike
mivan?

Mike
ls ezt hogy gondolod kivitelezni, mindki vegyen legalább 10-et és hasonlítgassa össze?
vagy járjunk össze, és rendezzünk versenyeket?

Sephi
Vagy ahogy mostanaba a nagyon kemeny gyerekek csinaljak. Setalnak az utcan a telefonnal a kezukben amibol bombol a kemeny nigga repppp 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sanyix
Azé kell hangos telefon, hogy az utcán/tömegközlekedési eszközön, minél hangosabban üvölthessenek a telefonba bizonyos emberek, és így a fél város megtudja mirõl beszél. <#vigyor1>

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

miafaszomnak iylen ökör topic?

Kapitány, süllyedünk!

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

<#wilting>

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Jobban meghallod munka közben, utazás közben, stb.

Trisztin
és milyen jelentõsége van annak,hogy melyik a leghangosabb???

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

Ezt arra találtamki hogy leírja mindenki a véleményét arról h szerinte melyik a leghangosabb telefon, Zeneileg meg akárhogy!!!!!!!!
Én sztem a 6233!!!!!!

MSI GX600PX-214hu Notebook