W200 a Sony Ericssontól

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
PC-d???? És még én beszélek hülyeséget... Hogy jön ide egy több kilós eszköz?
Az NGE egy okostelefon... nem én találtam ki, így hívják.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

sz4bolcs
hááát.. nem keltette fel túlzottan az érdeklõdésem.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

A PC-m meg már 10 éve is tudta ezeket. Az sem egy kategória egy ilyen telefonnal, meg az N-Gage sem. Azt inkább a PDA-kal kéne összehasonlítgatnod, és akkor nem mondanál hülyeségeket.(bár azzal sem egy kategória, igazából semmivel sem az😊)

Gracie Barra

Azt hiszem senki sem jutott el odáig, hogy ez egy BELÉPÕSZINTÛ telefon. Magyarra lefordítva OLCSÓ.

Gracie Barra

Tinman
Hát ez aztán a marketing: "A W200 készülék elérhetõ árú zenetelefon, amellyel búcsút mondhat meglévõ MP3-lejátszójának"

Lassan 4 éve van N-Gage Classic telóm. Igen, iszonyat ronda és amíg nem volt kékfog headsetem addig nem szívesen telefonáltam vele utcán.
512 memóra, Opera böngészõ, filmek, mp3+ ezerféle lejátszó hozzá, rádió, C64, Sega Master System, Zx Spectrum, GBA emuk, Word, Excell, PDF, e-book, sõt most éppen a SCUMM is rajta van vagyis Sam & Max, Full Throttle, Monkey Island a zsebben. És akkor az ilyen Sims Bust In Out és Chaos Theory nevekrõl még szót sem ejtettem ;-)

Ismétlem ez egy lassan 4 éves telefon, akkor 52 e volt.

Essek hasra ettõl a xartól? Ez a W200 a múlt, múltjának a múltja. Szánalmas, hogy a gyártók más külalakkal szinte semmit nem tudó telefonokat szórnak ki újra és újra nem is kevés pénzért! Sok marha meg bedõl <#levele><#nyes>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Szerintem jó ötlet, ha még az áram se lesz csillagászati akkor menni fog. A K750i sajna nem játsza le az AAC-t, pedig örülnék neki. <#rolleyes>

Griphons
Akinek van esze megnézi a gyártó honlapján is...
Azon kívül, hogy valószínûleg jobb hangja van, majdnem mindenben gyengébb mint egy divatból kimenni készülõ k750i. Kisebb a képernyõje, VGA kamera van benne, és ha valóban zenét akarsz hallgatni, hát vegyél bele minimum fél gigás memory sticket!
No és megkockáztatom, hogy az ára is magasan egy mostani k750i-é felett van.

Véleményem: ezzel akár ki se jött volna a SE, van elég W-modell, amivel hülyítni lehet a jónépet (ráadásul néhányuk még jobban is néz ki mint az a bohóc w200, pl: w850i, vagy w710i)

"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity

"A W200 készülék elérhetõ árú zenetelefon, amellyel búcsút mondhat meglévõ MP3-lejátszójának" majd ha merevlemez ,videó lejátszás stb stb tud akkor lehet ezt mondani addig csak bla bla szöveg

Mike at home
mondjuk kicsi is, könnyü is
128 mega azonban nem elég semmire

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

← ElőzőOldal 2 / 2