59
-
#19 Wágner Tibortól kérdezném, h mi a faxért raknak a telefon mellé egy 128as kártyát?? Ki a tököm használja azt? Ha vki mp3 playernek és egyébnek használja, akkor min 512MB de inkább 1GB-os kártyára van szüksége, viszont ha csak telefonál, akkor ugye elég neki az integrált is.
2007ben ne akarjanak rám sózni egy ilyen kis kártyát.. :) -
#18 nekem most k510i-m van, és nekem pont jó is lenne, csak nem bővíthető. na ami az enyémből nagyon hiányzik az ebbe benne van. kár, hogy nem előbb jött ki, akkor talán ilyenem lenne. szal nekem bejön az olcsósága és bővíthetősége miatt. ja és, hogy nem kinyíthatós. -
juzosch #17 Nem hiszem hogy ott ennyire idióták lennének a marketingesek, hogy egy sokkal kevesebb tudással bíró telefont drágábban adnának. A vásárlók meg nem a készenléti időt nézik.
Valszeg épp azért bírja sokáig, mert gagyi a kijelzője így az energiát sem fogyasztja annyira. -
#16 Nem olyan biztos az! Ez nem egy sima K200 akárhányas!
Pl: "Gyári adatok szerint zenei üzemmódban 18 órán keresztül működik. A készenléti ideje legfeljebb 15 nap, míg a maximális beszélgetési idő 7 óra lehet."
Ezt azért meg kell fizetni. -
M0RN1NGST4R #15 "No és megkockáztatom, hogy az ára is magasan egy mostani k750i-é felett van." ->ekkora baromságot már rég hallottam. Grat. -
juzosch #14 Sztem eleve szutyok a joystick, az csak a ráadás, hogy még tönkre is megy.
Egyébként ez olcsó, nem pedig jó. lehet vele zenét hallgatni és kész. A többi funkcióval max dicsekedni lehet hozzánemértőknek. -
bermuda3 #13 ez akkor lenne jó telefon ha nem joystick lenne benne. habár netmom. az újabb sonyericssonok joystickjai ugyanolyan szutykok mint a régiek? -
juzosch #12 Épp ez az, hogy okostelefon. Ezért hülyeség összehasonlítani a cikkbeli telefonnal. A PC-vel csak ezt akartam érzékeltetni. -
degh #11 Szerintem csak kellett egy flip nélküli teló a SE-nek a w300i mellé, ezért a k310i-t felturbózták, új előlap, bövíthető, új szoftver és itt az walkman mobil...
de szerintem jó telefon lesz ez is. -
#10 Ez egy kicsit túlzás, de a lényegét tekíntve szerintem is igaz.
Évente, félévente jön ki az új generáció, amit eccerűen nem szabad megvenni, mert ugyan a régi generáció magasabb kategóriáját adják ki, új designnal, csökkentett minőségben alacsonyabb kategóriaként. de pont az ár miatt a kifutó szériákat viszont télleg érdemesebb megvenni. -
#9 PC-d???? És még én beszélek hülyeséget... Hogy jön ide egy több kilós eszköz?
Az NGE egy okostelefon... nem én találtam ki, így hívják. -
#8 hááát.. nem keltette fel túlzottan az érdeklődésem. -
juzosch #7 A PC-m meg már 10 éve is tudta ezeket. Az sem egy kategória egy ilyen telefonnal, meg az N-Gage sem. Azt inkább a PDA-kal kéne összehasonlítgatnod, és akkor nem mondanál hülyeségeket.(bár azzal sem egy kategória, igazából semmivel sem az:)) -
juzosch #6 Azt hiszem senki sem jutott el odáig, hogy ez egy BELÉPŐSZINTŰ telefon. Magyarra lefordítva OLCSÓ. -
#5 Hát ez aztán a marketing: "A W200 készülék elérhető árú zenetelefon, amellyel búcsút mondhat meglévő MP3-lejátszójának"
Lassan 4 éve van N-Gage Classic telóm. Igen, iszonyat ronda és amíg nem volt kékfog headsetem addig nem szívesen telefonáltam vele utcán.
512 memóra, Opera böngésző, filmek, mp3+ ezerféle lejátszó hozzá, rádió, C64, Sega Master System, Zx Spectrum, GBA emuk, Word, Excell, PDF, e-book, sőt most éppen a SCUMM is rajta van vagyis Sam & Max, Full Throttle, Monkey Island a zsebben. És akkor az ilyen Sims Bust In Out és Chaos Theory nevekről még szót sem ejtettem ;-)
Ismétlem ez egy lassan 4 éves telefon, akkor 52 e volt.
Essek hasra ettől a xartól? Ez a W200 a múlt, múltjának a múltja. Szánalmas, hogy a gyártók más külalakkal szinte semmit nem tudó telefonokat szórnak ki újra és újra nem is kevés pénzért! Sok marha meg bedől -
spy803 #4 Szerintem jó ötlet, ha még az áram se lesz csillagászati akkor menni fog. A K750i sajna nem játsza le az AAC-t, pedig örülnék neki. -
#3 Akinek van esze megnézi a gyártó honlapján is...
Azon kívül, hogy valószínűleg jobb hangja van, majdnem mindenben gyengébb mint egy divatból kimenni készülő k750i. Kisebb a képernyője, VGA kamera van benne, és ha valóban zenét akarsz hallgatni, hát vegyél bele minimum fél gigás memory sticket!
No és megkockáztatom, hogy az ára is magasan egy mostani k750i-é felett van.
Véleményem: ezzel akár ki se jött volna a SE, van elég W-modell, amivel hülyítni lehet a jónépet (ráadásul néhányuk még jobban is néz ki mint az a bohóc w200, pl: w850i, vagy w710i) -
1hengeresVmotor #2 "A W200 készülék elérhető árú zenetelefon, amellyel búcsút mondhat meglévő MP3-lejátszójának" majd ha merevlemez ,videó lejátszás stb stb tud akkor lehet ezt mondani addig csak bla bla szöveg -
#1 mondjuk kicsi is, könnyü is
128 mega azonban nem elég semmire