22
-
OVBSNM #22 És szerintetek mennyi idő alatt ir fel egy HD lemezt ez az iró?
dez, amit irtal a plusszos és minuszos lemezekrol az nagyon erdekes még nemhallottam, de mindennap tanul az ember! -
angol #21 mert marha ember megvesz mindent ha kell neki ha nem -
crisztof #20 Ha az írók csak most jönnek ki akkor 2 hónapja miért árulták már a MM-ben az üres HD-DVD lemezeket -
dez #19 (A másodikban nem vagyok biztos. De logikus lenne, lásd kevesebb fée rá, pedig kisebb a lead-in/lead-out, még egy írásnál is elején-végén.) -
dez #18 A pluszos inkább adatra van kitalálva, illetve több részletben való felírásra (kisebb a lead-in/lead-out), a mínuszos meg inkább egyben felírt filmre. Azt hiszem elsőnek kicsivel jobb a hibajavító kódja is, de emiatt egy picivel kevesebb fér rá. -
roliika #17 Tegyél be minuszost 1 ACER notiba és megtudod! :DD -
neoG #16 japánia -
#15 Pl miben jobb? Honnan veszed? -
#14 Japán világ van :D. -
dez #13 Olyan nincs, hogy Japán ország. :) -
vax #12 Olyan 700-800 usa dollár között mozog az induló ára. A lemezek 15-25 usa dollár között mozognak. A blu-ray 900-1100 dollár között, lemezek 25-35 dollár között. Euroban ugyanez megközelítóleg. Japán országban a dollár áraknál kedvezőbb áron mennek mind a készülék mind a lemezek. -
Yfel #11 Ha jol tudom akkor a Sony szamitogepekbe szant BDRW meghajtoja $750.
Ettol fuggetlenul szamitogepre a BD mellett teszem le a voksomat mert joval nagyobb a tarolokapacitasa. Persze az 50$-os DL BD lemezek nekem meg nem elerheto aron vannak :o)
Nem szeretnek ra olyan uzenetet kapni a Nero-tol, hogy "disc burn failed at 4x) :o)))
A nappaliban nekem tokmindegy melyik nyer, de nem fogok semmi nagyfelbontasu cuccot venni (TV-n kivul) amig egy lejatszoval barmilyen filmet meg tudok nezni.
Y -
#10 Mi bajod a pluszos lemezekkel? Sokkal jobb, mint a minuszos.
Media Markban amúgy LG DVD író is 16-18 rugóért volt. -
dez #9 "Céljuk, hogy az asztali írókkal még népszerűbbé tegyék a szabványt, megelőzve a rivális Blu-ray hasonló próbálkozásait, jóllehet ez utóbbihoz már tavaly elérhetővé váltak egyes típusok"
Na de mégis hogy akarják megelőzni, ha egyszer Blu-ray író már tavaly óta kapható, itthon is? Esetleg elterjedtségben, de azt egy picit talán máshogy kellene megfogalmazni. :) -
#8 Én HD DVD-it láttam ugyanott, ha jól emlékszem kb. ugyanilyen árban. -
roliika #7 2000 körül 1 üres DVD is ennyi volt, nem gáz. :) -
laj #6 -
rolcsi01 #5 Ezt nem mondják komolyan, hogy HD DVD+R is van? -
1hengeresVmotor #4 hmm ez a cikk valahogy eszembe jutatta a pio 106 osomat :) jól eljárt felette az idő -
SymbioC #3 BlueRayt lemezt láttam a MM-ban, ha jól emlékszem 5.5-6e Ft körül... -
#2 Én a HD DVD korongok árára leszek kíváncsi :) -
bakagaijin #1 Árat direkt nem közöltek, csak hogy a Blue-Ray alá fognak ígérni (tehát kb 1000$). Lemezek egyelőre csak single-layeresek lesznek (tehát 15GB). Viszont ezzel a cikkel ellentétben azt mondják, boltokba nem fog kerülni, csak a gyártóknak adnak el majd direktben. (Ettől OEM persze még lehet :P)