Máté Péter
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Összeszedtem az ósszes megjelent albumot tõle (nem volt könnyû), de kettõnek hiányzik a boritója:
-Keretek között
-Vagy mindent vagy semmit
Rossz minõségben is jó lenne!
Van 3-4 oldalnyi életrajz gyüjteményem.
Megpróbáltam felvenni a kapcsolatot a lányával. Jó esély van rá, hogy összejöjjön a dolog. A mai napra enyyi asszem.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Akkor valami koncepció:
1. Intro
2. Fõoldal
│
├─Életpálya
│
├─Albumok
│
├─Galéria
│
└─Hírek, érdekességek
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Addig is regisztrálom az oldalt:
http://matepeter.atw.hu
Erre gondoltam.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
ezt az oldalt te csináltad?nem rossz,de azért jobb lenne vmi sokkal bonyolultabbat csinálni neki,majd megcsinálom én a grafikát,keresek majd képeket meg adatokat is,bár az sztem annyira nehéz nem lesz.
meg a html-hez ötletet,illetve supportot tudok adni term. 😊
ReaL MaDRid x siempre
értek is html szerkesztéshez,grafikát ps-el meg tudom csinálni,ilyenekben szívesen segítek
ReaL MaDRid x siempre
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ezt a topicot bevallom kicsit többnek szánnám, mint ami. Idén lenne 60 éves magyarország talán legnagyobb hatású zeneszerzõje. Épp ezért döbbentem meg, amikor azt tapasztaltam, hogy igazán nívós weboldal nem õrzi emlékét úgy, mint Ihász Gábornak, sõt még egy jobb minõségû kép sem található róla. Bevallom ez számomra eléggé nagy hiányt jelent, ha létezne ilyen, biztosan rendszeres látogatója lennék az oldalnak. Gondoltam egy "nagyot": készíteni kell egyet. Ehhez kérnék itt segítséget akik összegyûjtik az összes albumot, infót az életrajzhoz, stb... Ha megvalósulna a dolog, akkor az SG-rõl fórummal is elláthátnánk az oldalt.