Máté Péter

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

B0B0
Na!

Összeszedtem az ósszes megjelent albumot tõle (nem volt könnyû), de kettõnek hiányzik a boritója:
-Keretek között
-Vagy mindent vagy semmit

Rossz minõségben is jó lenne!

Van 3-4 oldalnyi életrajz gyüjteményem.

Megpróbáltam felvenni a kapcsolatot a lányával. Jó esély van rá, hogy összejöjjön a dolog. A mai napra enyyi asszem.

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

precision
az ötlet jó, egy saját .hu domainnel még tökéletesebb lenne a dolog

Bazinga!

B0B0
😊

Akkor valami koncepció:

1. Intro
2. Fõoldal

├─Életpálya

├─Albumok

├─Galéria

└─Hírek, érdekességek

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

hunbasser
akkó nem szótam 😄

ReaL MaDRid x siempre

B0B0
Ez nekem egy kicsit kusza, mert vannak benne LPk meg CD-k is. Külön kéne szedni. Megnézem majd a Hungaroton oldalán.

Addig is regisztrálom az oldalt:

http://matepeter.atw.hu

Erre gondoltam.

B0B0
Namost én se ilyen egyszerût gondoltam ám! Csak itt bemutattam egy egyszerû példát. Stúdiómérnök vagyok, úgyhogy gondolhatod, hogy többre vagyok képes egy kicsit! 😊

B0B0
Na azt ne is mondd. Szerintem valami ritka igénytelen.

B0B0
Sirály! Az elsõdleges szempont, hogy kész kéne lennünk az évfordulóra! Az meg ugye durván egy hónap!

hunbasser
hárman vagyunk

ReaL MaDRid x siempre

Vaxi
báö!

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

akyyy
Akkor elnézésedet kérem!

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

hunbasser

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
egyébként létezik egy ilyen

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
hát azért elõször mégis csak a honlap kéne,h oda tudjuk felpakolni a dolgokat,max kiírjuk az elejére,h beta verzió 😊
ezt az oldalt te csináltad?nem rossz,de azért jobb lenne vmi sokkal bonyolultabbat csinálni neki,majd megcsinálom én a grafikát,keresek majd képeket meg adatokat is,bár az sztem annyira nehéz nem lesz.
meg a html-hez ötletet,illetve supportot tudok adni term. 😊

ReaL MaDRid x siempre

B0B0
Köszi! 😊 Akkor már 2en vagyunk. Nekem igazából adatok gyûjtése kéne, a honlapot még én is felépítem (persze ahhoz is kell egy kis support). Szóval adatok kellenek, diszkográfia, borítók (akár kicsiben), életpályához adatok, és persze jópár kép róla jó minõségben. No ezeket kéne beszerezni. Azán jöhet az építkezés! 😊

hunbasser
én beszállok,Máté Péternek voltak nagy számai <#eljen>
értek is html szerkesztéshez,grafikát ps-el meg tudom csinálni,ilyenekben szívesen segítek

ReaL MaDRid x siempre

B0B0
És beszállsz? 😊

B0B0
Kissé félreolvastál valamit

akyyy
ha Ihász Gábornak akarsz honlapot csinálni, miért Máté Péter néven nyittátl topikot?:S

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Vaxi
Jó ötlet!

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

B0B0
Kedves SG fórumozók!

Ezt a topicot bevallom kicsit többnek szánnám, mint ami. Idén lenne 60 éves magyarország talán legnagyobb hatású zeneszerzõje. Épp ezért döbbentem meg, amikor azt tapasztaltam, hogy igazán nívós weboldal nem õrzi emlékét úgy, mint Ihász Gábornak, sõt még egy jobb minõségû kép sem található róla. Bevallom ez számomra eléggé nagy hiányt jelent, ha létezne ilyen, biztosan rendszeres látogatója lennék az oldalnak. Gondoltam egy "nagyot": készíteni kell egyet. Ehhez kérnék itt segítséget akik összegyûjtik az összes albumot, infót az életrajzhoz, stb... Ha megvalósulna a dolog, akkor az SG-rõl fórummal is elláthátnánk az oldalt.

← ElőzőOldal 3 / 3