Clusterball és a folytatás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bld
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ilyen alapon írhatnám akkor h gondlom te sem tudod h mi a különbség egy fps és egy (árkád/nem árkád) szimulátor között...

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

smv
Szerintem pedig príma kis játék. 😊 Csak ez a 2 map van benne? Nem lehet lehúzni többet?

Starcraft + Diablo III - esemve

joebacsi
megnéztem én is...nem akarok a cikkíró lelkébe taposni, de hát tényleg eléggé ratyi 😊
bár lehet nálam van magasan a mérce, mert ha árkád repülésrõl van szó, akkor én a bf42 repfizikájánál nemláttam még jobbat, ahhoz képest meg ez sehol nincs, bár tény, hogy ez ingyenes...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Sanyix
Gondolom nem tudod mi a külömbség egy arcade repülõs játék, és egy repülõgép szimlátor között...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

bld
én letöltöttem az oldalról az inygenes változatot és maximum 6 -7 percig szenvedtem vele, nyomorék az irányítás sztem teljesen élvezhetetlen, a 8éves kvékes múlt(pfff) meg nem tom h segít egy szimulátorban mert ez egy egy repülõgép szimlátorhoz hasonlít a legjobban... sztem nem érdemes rá még két kattintást sem pazarolni... egy zsó mn száz a játék sz@r

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

a cikkbven összevissza dicsérik,itt meg fikázzátok😊 nemtom hogy érdemes-e megnézni...

Az elsõ résszel játszottam kb egy hétig, nem volt rossz de...

mikloss
hát az :S

Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.

Hogy ez mekkora fas zág. <#ijedt>