179
Dupláz a T-Online!
  • palesz191
    Télleg akkor majd többet kell fizetni??
  • Daveee
    ln csellos, vok, nem cserélném el a kaka adsl-re
  • Rexor
    A duplázás után lesz reális ára!
  • avcom
    nem emlegetik, állítólag a chello is elhagyja
  • autoszimulator
    Eddig nekem nemvolt :) Megnelássam :)))
  • LeePí17
    nemtom...érdemes lenne e átálni..
    de szvsz ezt kikell tapasztalni....
    korlát lesz gondolom..vagy nem?
  • autoszimulator
    Tehát akkor a 8 megás nettel kb 64k-t tucc nyomni felfele másodpercenként, ami azért annyira már nem rossz... A 4megással pedig 32-vel... Az kb a másfeles Cselloval jár :S
  • jAsOn VoOrHeEs
    bH-ról:

[quote]YOYSY írta:

Most kaptunk tájékoztatást a T-Comtól az emeléssel kapcsolatban:

A Magyar Telekom Nyrt. az előfizetői hozzáférések sebességének átállítását 2007. január 15-én kezdi meg, s azt külön jelzés nélkül, folyamatosan hajtja végre. Az ADSL hozzáférések átállítása a nap 24 órájában történik, amely az üzemelő végpontok esetében néhány perces leállást okoz. A sebességnövelés 2007. február 28-i időponttal zárul le.

Az új csomagok és sebességek: 1280/128, 4480/256, 8096/512, 18432/1024[quote]

• autoszimulator
    Az soha nem fog megvalósulni, mert az ADSL az asszimetrikus... Szóval olyan hiperszupernagy uploadot soha nem lehet elérni vele :(
  • PeeTeR
    na bazmeg 8Mbit -es vonalam lesz... fasssszaaa!!! :)

(csak sajat eszrevetel:)
    mondjuk ezzel csak azaz egy bajom hogy jelenleg 2MBit/192Kbps -es vonalam van. ami ugye kb. 270Kb/s le es 20-22Kb/s felfele. mondjuk nem lenne rossz ha a visszafele toltest is 4 -szeres szorozra emelelnek mondjuk 90kb/s -es sebessegre es akkor nem kene 1napot seedelnem torrenten ~700mb -ot ;D

hawaii
  • blackgamer
    igy se mukodik soha a netem, inkabb a meglevo halozaton kellene normalis szolgaltatast nyujtani
  • autoszimulator
    8 megás net? omg.. Minőségben ezt hogy tervezik kivitelezni? Rá sem merek gondolni...
  • akyyy
    nekünk is nőne 10 megabitesre a le és feltötlés is , nem kell ip cim, csak legyenoylna gyors....:(
  • palesz191
    De az lesz a jó hogy az 1 megásoknak 4 megás lesz

"1 megabit/s-os csomagok esetében pedig négyszeresére emeli a társaság"
  • Zizou5
    ja jo észrevettem letöltés nő ok
  • Kandurex
    örülök, hogy ide is eljutott a hír, amit már december óta tudunk...
  • DJ Skyline
    atyám, 4 megabites netem lesz! :OOOOO haveromnak meg 8, a rohatt! -.- :D
  • Zizou5
    hát isten adja, h duplázzon. nagyon levagyunk maradva mondjuk a német átlaghoz képest ( kb 10megabit..)
    az igen, nekem kb 5 megás netem lesz. csak az a kérdéses h a letöltési sebesség is nő illetve feltöltési vagy csak a szélessáv? :S
  • palesz191
    2007 januárban elkezd az egész országban duplázni a T-Online!

Bővedd info ITT