179
Dupláz a T-Online!
-
#19 Télleg akkor majd többet kell fizetni?? -
Daveee #18 ln csellos, vok, nem cserélném el a kaka adsl-re -
#17 A duplázás után lesz reális ára! -
#16 nem emlegetik, állítólag a chello is elhagyja -
#15 Eddig nekem nemvolt :) Megnelássam :))) -
LeePí17 #14 nemtom...érdemes lenne e átálni..
de szvsz ezt kikell tapasztalni....
korlát lesz gondolom..vagy nem? -
#13 Tehát akkor a 8 megás nettel kb 64k-t tucc nyomni felfele másodpercenként, ami azért annyira már nem rossz... A 4megással pedig 32-vel... Az kb a másfeles Cselloval jár :S -
#12 bH-ról:
[quote]YOYSY írta:
Most kaptunk tájékoztatást a T-Comtól az emeléssel kapcsolatban:
A Magyar Telekom Nyrt. az előfizetői hozzáférések sebességének átállítását 2007. január 15-én kezdi meg, s azt külön jelzés nélkül, folyamatosan hajtja végre. Az ADSL hozzáférések átállítása a nap 24 órájában történik, amely az üzemelő végpontok esetében néhány perces leállást okoz. A sebességnövelés 2007. február 28-i időponttal zárul le.
Az új csomagok és sebességek: 1280/128, 4480/256, 8096/512, 18432/1024[quote]
-
#11 Az soha nem fog megvalósulni, mert az ADSL az asszimetrikus... Szóval olyan hiperszupernagy uploadot soha nem lehet elérni vele :( -
#10 na bazmeg 8Mbit -es vonalam lesz... fasssszaaa!!! :)
(csak sajat eszrevetel:)
mondjuk ezzel csak azaz egy bajom hogy jelenleg 2MBit/192Kbps -es vonalam van. ami ugye kb. 270Kb/s le es 20-22Kb/s felfele. mondjuk nem lenne rossz ha a visszafele toltest is 4 -szeres szorozra emelelnek mondjuk 90kb/s -es sebessegre es akkor nem kene 1napot seedelnem torrenten ~700mb -ot ;D
hawaii -
blackgamer #9 igy se mukodik soha a netem, inkabb a meglevo halozaton kellene normalis szolgaltatast nyujtani -
#8 8 megás net? omg.. Minőségben ezt hogy tervezik kivitelezni? Rá sem merek gondolni... -
#7 nekünk is nőne 10 megabitesre a le és feltötlés is , nem kell ip cim, csak legyenoylna gyors....:( -
#6 De az lesz a jó hogy az 1 megásoknak 4 megás lesz
"1 megabit/s-os csomagok esetében pedig négyszeresére emeli a társaság" -
#5 ja jo észrevettem letöltés nő ok -
#4 örülök, hogy ide is eljutott a hír, amit már december óta tudunk... -
#3 atyám, 4 megabites netem lesz! :OOOOO haveromnak meg 8, a rohatt! -.- :D -
#2 hát isten adja, h duplázzon. nagyon levagyunk maradva mondjuk a német átlaghoz képest ( kb 10megabit..)
az igen, nekem kb 5 megás netem lesz. csak az a kérdéses h a letöltési sebesség is nő illetve feltöltési vagy csak a szélessáv? :S -
#1 2007 januárban elkezd az egész országban duplázni a T-Online!
Bővedd info ITT