730
http://www.ouverture-facile.com/start/
-
#730 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én úgy csináltam meg ezt a pályát, hogy a telefonomon benyomtam a T9 -et, és a beviteli nyelvet átállítottam angolra, majd a megadott számokat nyomogattam... -
#729 8-ast leírná valaki? egyszerüen szar vagyok angolból és nemtudok semmi értelmes angol szót kirakni ezekből a betükből :( -
#728 Megvan már az eleje meg a vége?
Eléggé lelassítottad hogy tudd követni és írni?
morze táblázatot találtál a neten? -
skristof #727 már felvettem a hangot be is gyorsítottam de az istenért sem tudom dekódolni a morzét. áááá -
#726 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ha az url-t észrevetted, és megvan a jó url, akkor szó szerint vedd az így kapott oldalon írottakat! -
#725 Ó, most meg a 34-essel vagyok elakadva. Olvasgattam hogy ti miket diskuráltatok róla, és az hogy 7 hozzászólás alatt letudtátok igen bosszantó :).
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem csináltam végig újra a pályákat, csak végiggondoltam hogy melyiken mi volt a feladat, bár lehet hogy ezt sem kellett volna. Az url-es dolgot is észrevettem, de egy csomó mindent kipróbáltam, és egyik sem jött be. :( -
#724 köszi frekvencica, sikerült :) -
#723 pedig már szinte meg is oldottad -
#722 mumpic, a 33-ason én is elakadtam, de hidd el, hogy tényleg semmi olyat nem kell csinálnod, amit az eddigi pályákon ne tettél volna...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a lvl 15-ön is hasonlót kellett csinálnod...
csanee, te hol tartasz? én egyre lassabban haladok, de már az 50-esen töröm a fejem. -
#721 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Már kellett használnod egy régebbi pályán -
skristof #720 na 25ösön kicsit gondolkodóba estem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
szóval addig megvok, hogy a clue szerint ez nem fóka. ok, ez rozmár, ami franciául morze, gondolom akkor amit kiad az morzehang.. de a dekódolásra nemtalálok normális progit..
-
skristof #719 ma találtam rá a játékra, nagyon tetszik. jelenleg a 24es pályán vagyok -
#718 én a 33-as pályán vagyok nagyon régóta elakadva. Mondjuk nem is törtem nagyon. most hogy vizsgaidőszaknak vége van talán újra tudok vele foglalkozni, persze ha most adtok kis segítséget, akkor nem sértődöm meg :) -
csanee #717 Nézd meg a clue-t! Van egy vicc, amiben ugyanaz a szöveg van!:) Ha ismered, akkor tudni fogod mit kell tenned! -
lenta #716 Fiuk valami segítség vagy spoiler a 20as pályához!
Ott nagyon elakadtam :-( -
csanee #715 Asszem én mára befejeztem. A szemesnél tartok, de már az én szemem elfáradt Holnap folytatom majd. Szia! -
#714 a 46-os is elég genya... még nincs meg, de már kezd hergelni... -
csanee #713 Ejha, ez tényleg nagy segítség volt, már meg is van! Köszi szépen! -
#712 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Biztos hogy a két jó országod van meg? Az egyik "kód" két országra is ráhúzható... akkor most gondolkodj azon, hogy milyen furcsa az url, és vajon miért?! A hivatalos fórumon írták, hogy Swan elköltözött, mi változhatott... ez elég nagy segítség volt, most így utólag ;) szóval a billentyűzetkiosztással kapcsolatosan gondolkozz -
csanee #711 Annyi, hogy mi a 2 ország, ami a clue-ben van. -
#710 Meddig jutottál vele? -
csanee #709 Húha.. kemény ez a 42-es:) Esetleg vmi segítséget kaphatnék? -
#708 valamit elrontottál, mert nem az az állomás... -
csanee #707 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mornington Cerscent, ez az áthúzott állomás neve. Ezzel kell valamit csinálni? Sehogy sem jutok előrébb, nem tudok értelmes szót összerakni a sok betűből... -
#706 jaaaa :) hát össze kell olvasni ;)) -
csanee #705 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A line-ok jpg képeiben vannak betűk elrejtve. -
#704 milyen betűk? csak az állomással és a line-okkal kell foglalkozni úgy emlékszem... -
csanee #703 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!40esben megvannak a betűk, 20 db-ot találtam. Megvan az áthúzott állomás neve is. Mit kéne még tennem? Van még vmi elrejtve? -
#702 inkább erdő és a fa esete... PM megy -
csanee #701 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hááát... lehet ennyire hülye vagyok, de fogalmam sincs mi kéne ide:D Amúgy mintha világosabb lenne az ablak mögötti rács, mint a sima. Vagy ha mégjobban átnézek az ablakon, akkor a saját hátteremet látom, de annak nemtom mi köze ehhez:D Valami különbséget kell keresni, ugye? Próbáltam már background-ot, wallpaper-t... Jó helyen járok kb? Vagy az erdőtől nem látom a fát? -
#700 Tuti, túl bonyolultra gondolsz
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nézd meg jól a hátteret az ablakban, aztán persze a "normál"-t is! -
csanee #699 39-hez kérhetnék vmi segítséget? Szerintem túl bonyolultra gondolok:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a hivatalos fórumból azt vettem ki, hogy alkönyvtárba kéne belépni... már csak egy kis rávezetés hiányzik ;) -
#698 módosítok: már eljutottam egy hibaüzenetes oldalig, de egyelőre nem tovább -
#697 Ron Ragm, ha véletlenül errejársz... a 42-eshez van esetleg segítséged?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A két ország már megvan, de nem tudok ennél továbblépni.
Köszi -
csanee #696 Küldtem PM-et 38-as miatt, majd nézd meg lécci! köszi -
#695 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a sorrendet tartsd meg, és egy wav file-t kell megtalálj a kezdőbetűk alapján -
csanee #694 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A 38-asnál asszem megvan mind az 5(?) állat neve. Mit kezdjek ezekkel? Lécci help!:) -
#693 akkor asszem bevárlak, mert már második napja ezen agyalok, és szerintem nem fog menni segítség nélkül... -
csanee #692 Még a közelében sem... 38-asnál tartok, ma talán lesz időm továbbhaladni. -
#691 csanee, hol tartasz? esetleg 42-es?