Level-R

Oldal 1 / 11Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ALIENwoods
ALIENwoods
Létrehoztam az SLModders csapatot az EU-s (Gamigo-s) Level-R-be, a csajok már várnak :)

Várom az aktív játékosokat! egyenlõre 7 szabad hely van!

ALIENwoods
A gamigo-s level-R csak engem nem enged be?

játék elindulás után kidobja hogy nem tudott csatizni a login szerverhez ezért kilép...
Ahhoz képest hogy elvileg EU-s a gamigo..

http://levelr.gamigo.com/

halihó.nekem az a problemám h a level-r be mikor be akarok lépni azt írja login not permitted this ip vagy valami hasonlóó.ez miért van??
MerlinW
Senki sem játszik már?:)
Van európai szerver is

[merlinw.org]

kemszi2
és miért nem az usa verzióval játszol....project torque-néven van....
SZiasztok!

Ma délután láttam egy videót a játékról, és gondoltam megnézem milyen. Letöltöttem, felraktam, elindítottam. Bejött az intró, és utána egy képernyõn az ID-t és a jelszót kéri, de nem tudom beírni, mert van elötte egy kis ablak japán szoveggel. Csak az okra enged kattintani, de ha megteszem kilép. Mi lehet a probléma? Elõre is köszi a segítséget!
Csõsztök!
Lenne egy hülye kérésem valaki tudna nekem reggelni a level-r-hez vagy a project torque-hez?
Ha valaki igen akkor várom válaszát.
Elõre is nagyon köszönöm!

A Project Torque-ben át lehet állítani valahogy a sebesség mértékegységét mp/h-ról km/h-ra? És ha igen, akkor hogyan?

ASUS M2N-E AMD Athlon 64 4200+ X2 Socket AM2 Galaxy 8800GT 512MB 2db Kingmax Mars 1GB/800MHz DDR2 RAM SAMSUNG HD501LJ 500GB NEC4571A DVD RW Creative Sounblaster Live! 7.1 Chieftech 420W

hol is van a töktura jatek vagy micsoda?

Csessze ,eg, csak kik kaptak róla üzenetet azok játsszhatnak.... :(

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Lehet tölteni. Én délután játszom!
Én az Aeiagames oldalára beregeltem de sehol sem találtam hogy lelehet tölteni...

passatgt

tonyr
azaz h +wan, csak regelni nem tok, me bármit irok be a regnél a sorba, azt ok, kiir wmit pirossal.. azaz ?????-ket...

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

tonyr
ezt a level-r -t honnan lehet beszerezni ?

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Holnap jön a Project Torque Closed Beta.
amugy elõször nekem se jött be semmi szöveg, de aztán telepítettem az XP keleti nyelvi csomagját és már látom a japán szöveget...
senkinek sincs semmilyen ötlete? :((
Nah errõl beszéltem kérlek :D
Nah ezt végképnemértem!!! Felpatcheltem a legujjabra és semmi szöveg... csak egy ablak aztha rákatt akkor kilp nekemis, ennyi............

Mondjuk az Japán szöveg :D De nemtom az ID-hez bekellene írni a nevedet amivel beregeltél az oldalra...

Help nekem!!!
Amikor elinditom a játékot bejön a videó, majd tölt ey picit és ahol az ID-t meg a jelszót kellene beírni kapok egy üzenetet kínaiul. Csak az OK-ra tudok kattintani, de ha ezt megteszem kilép a játékból. Ez miért van?
Jah. Úgy volt, hogy júliusban open beta. De most néztem rá a honlapjára, és még mindig csak az a 2 videó van rajta meg a "coming soon" felirat.

ASUS M2N-E AMD Athlon 64 4200+ X2 Socket AM2 Galaxy 8800GT 512MB 2db Kingmax Mars 1GB/800MHz DDR2 RAM SAMSUNG HD501LJ 500GB NEC4571A DVD RW Creative Sounblaster Live! 7.1 Chieftech 420W

Nem úgy volt, hogy Júliusban Project Torque? Én várom...
Van, csak idegesítõ mert nem tok elolvasni semmit...

van az új verzióban +vehetõ Corolla ? :O

bár gondolom nagyondrága :S

Jahh nem tudja valaki hogy a 2.0.0.66hoz van e angolosítás? Mert így türhetetlen....

Erre még nemis gondoltam, megkeresem :D:D

passatgt
zinternerõl

Leo 1991
csá!Ez mien game?Honnan lehet letölteni?

TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN

Hát ilyet most 2.0.0.66-om van és nem müködik az angol patch, tök jó, semmitse tok csinálni, már mondjuk rájöttem hogy hogyan tom a billenytûzetet beállítani :D

Köszi Deviance!!! THX a fõ karakterekért, elsõre sikerült..max10perc volt.
ALIENwoods
nálam is valmai hasonló lesz...

Én meguntam, uninstall.
Egyre szarabb a cucc, inkább a CRC-vel gyúrok az európai kiadásra...

Harcolj az erõszak ellen! Verd meg,aki bántani akar!

nem angol:\

passatgt
3,3 megát:)

ja es mar nemjo az angolositas :\\

3,3megas frisiites kijott :) tudja valaki h mit tartalmaz?

Nem tudom mit allitasz 100 es 0 %-ra, de a segitseget amire en gondolok - ami fekez, kormanyoz, stb. - azt a backpack-ben kell lecserelned. Van 1,2,3,4 csillagos kartya. Az 1 csillagos nagyon segit, a negy csillagos meg semmit.
de ott ha 100%ra alitom akkor is segit meg ha 0ra akkor is :\

Csak egyet kell lapoznod vissza, hogy megtalald.
lecci vki mondja el hogyan lehet kivenni a segitsegeket

Bucser
Igen. a hiraganak és a katakanak amiket korábban is mondott mindenki...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

toltom is sikerulltt <#finom><#vigyor2><#vigyor4>

passatgt
:)

Japo haver akit yuutuuuben talaltam mondta h ezek a fo karakterek vagy mik

あいうえお かきくけこ さしすせそ なにぬねの たちつてと はひふへほ
まみむめも やゆよ らりるれろ わをん
アイウエオ カキクケコ サシスセソ ナニヌネノ タチツテト ハヒフヘホ
マミムメモ ヤユヨ ラリルレロ ワヲン

ezekbol minden kirakhato :)

bfg900
Nos, nem szukseges fizetni, valoban. Viszont azert beszolni, mert nem mukodik rendesen itt, holott a foldgolyo masik reszere keszitettek, buta dolog.
Viszont sajnos ez mar nem is deviancia, mivel a forumok mar regen igy mukodnek, mondhatni elfogadott viselkedes :)
"Amugy te fizettel erte?"
Tudtommal nem fizetos. Most akkor mivan?
A múlt héten regeltem, akkor még nem volt ez a marhaság. Amúgy van valami info, hogy mikor jön a Project Torque? Hátha ott normálisabb emberek vannak,l nem ezek az állat japánok.

Oldal 1 / 11Következő →