525
-
#525 Létrehoztam az SLModders csapatot az EU-s (Gamigo-s) Level-R-be, a csajok már várnak :)
Várom az aktív játékosokat! egyenlőre 7 szabad hely van!
-
#524 A gamigo-s level-R csak engem nem enged be?
játék elindulás után kidobja hogy nem tudott csatizni a login szerverhez ezért kilép...
Ahhoz képest hogy elvileg EU-s a gamigo..
http://levelr.gamigo.com/
-
bazsi04 #523 halihó.nekem az a problemám h a level-r be mikor be akarok lépni azt írja login not permitted this ip vagy valami hasonlóó.ez miért van?? -
#522 Senki sem játszik már?:)
Van európai szerver is -
#521 és miért nem az usa verzióval játszol....project torque-néven van.... -
DolLaR #520 SZiasztok!
Ma délután láttam egy videót a játékról, és gondoltam megnézem milyen. Letöltöttem, felraktam, elindítottam. Bejött az intró, és utána egy képernyőn az ID-t és a jelszót kéri, de nem tudom beírni, mert van elötte egy kis ablak japán szoveggel. Csak az okra enged kattintani, de ha megteszem kilép. Mi lehet a probléma? Előre is köszi a segítséget! -
Héeder #519 Csősztök!
Lenne egy hülye kérésem valaki tudna nekem reggelni a level-r-hez vagy a project torque-hez?
Ha valaki igen akkor várom válaszát.
Előre is nagyon köszönöm! -
Vitéz Roland #518 A Project Torque-ben át lehet állítani valahogy a sebesség mértékegységét mp/h-ról km/h-ra? És ha igen, akkor hogyan? -
Deviance #517 hol is van a töktura jatek vagy micsoda? -
Gibor #516 Csessze ,eg, csak kik kaptak róla üzenetet azok játsszhatnak.... :( -
dikab #515 Lehet tölteni. Én délután játszom! -
Gibor #514 Én az Aeiagames oldalára beregeltem de sehol sem találtam hogy lelehet tölteni... -
#513 #510 -
#512 azaz h +wan, csak regelni nem tok, me bármit irok be a regnél a sorba, azt ok, kiir wmit pirossal.. azaz ?????-ket... -
#511 ezt a level-r -t honnan lehet beszerezni ? -
dikab #510 Holnap jön a Project Torque Closed Beta. -
Peety28 #509 amugy először nekem se jött be semmi szöveg, de aztán telepítettem az XP keleti nyelvi csomagját és már látom a japán szöveget... -
Peety28 #508 senkinek sincs semmilyen ötlete? :(( -
Peety28 #507 Nah erről beszéltem kérlek :D -
Gibor #506 Nah ezt végképnemértem!!! Felpatcheltem a legujjabra és semmi szöveg... csak egy ablak aztha rákatt akkor kilp nekemis, ennyi............ -
Gibor #505 Mondjuk az Japán szöveg :D De nemtom az ID-hez bekellene írni a nevedet amivel beregeltél az oldalra... -
Peety28 #504 Help nekem!!!
Amikor elinditom a játékot bejön a videó, majd tölt ey picit és ahol az ID-t meg a jelszót kellene beírni kapok egy üzenetet kínaiul. Csak az OK-ra tudok kattintani, de ha ezt megteszem kilép a játékból. Ez miért van? -
Vitéz Roland #503 Jah. Úgy volt, hogy júliusban open beta. De most néztem rá a honlapjára, és még mindig csak az a 2 videó van rajta meg a "coming soon" felirat. -
dikab #502 Nem úgy volt, hogy Júliusban Project Torque? Én várom... -
Gibor #501 Van, csak idegesítő mert nem tok elolvasni semmit... -
Szabi1991 #500 van az új verzióban +vehető Corolla ? :O
bár gondolom nagyondrága :S -
Gibor #499 Jahh nem tudja valaki hogy a 2.0.0.66hoz van e angolosítás? Mert így türhetetlen.... -
Gibor #498 Erre még nemis gondoltam, megkeresem :D:D -
#497 zinterneről -
#496 csá!Ez mien game?Honnan lehet letölteni?
-
Gibor #495 Hát ilyet most 2.0.0.66-om van és nem müködik az angol patch, tök jó, semmitse tok csinálni, már mondjuk rájöttem hogy hogyan tom a billenytűzetet beállítani :D -
Steve 018 #494 Köszi Deviance!!! THX a fő karakterekért, elsőre sikerült..max10perc volt. -
#493 nálam is valmai hasonló lesz... -
Sanzistift #492 Én meguntam, uninstall.
Egyre szarabb a cucc, inkább a CRC-vel gyúrok az európai kiadásra... -
Deviance #491 nem angol:\ -
#490 3,3 megát:) -
Deviance #489 ja es mar nemjo az angolositas :\\ -
Deviance #488 3,3megas frisiites kijott :) tudja valaki h mit tartalmaz? -
Benedicht #487 Nem tudom mit allitasz 100 es 0 %-ra, de a segitseget amire en gondolok - ami fekez, kormanyoz, stb. - azt a backpack-ben kell lecserelned. Van 1,2,3,4 csillagos kartya. Az 1 csillagos nagyon segit, a negy csillagos meg semmit. -
Deviance #486 de ott ha 100%ra alitom akkor is segit meg ha 0ra akkor is :\