18
-
#18 Hello mindenki!Nem tud valaki adni egy linket amin rajta van ez a videó?! -
#17 Hello mindenki!Nem tud valaki adni egy linket amin rajta van ez a videó?! -
HJPOWER #16 Eddig csak a Kínaikat szídtam, nemá, hogy a Brazilok is ekkora fa*zok lettek. -
Bigbiggie #15 mer nem elég királynak lenni, császárnak kell lenni, szó sincs tudathasadásról, minél nagyobb a szar nekik annál jobb... cirkusz /off -
sathinel #14 :D nem vitatkozok ebben igazad van )) Csak hát akkor van ebből hír ha az emberek ilyesmivel foglalkoznak a munkavégzés helyett. A youtoube és metacafe sok olyan anyagot közöl amit csak ott láthatsz. Nem értem azt sem ha pl én valakivel nyilvánosan kavarok akkor azt azért teszem hogy mutogassam mekkora király vagyok tehát ebből balhét az kb tudathasadás. Ilyenen jót kéne röhögni és ráhagyni de ebből bírósági ügy? Egyébként augusztusi eseményekre érdemes megnézni néhány riots videót a két site-on) egy focimeccs sokszor sokkalta durvább mit ami itthon volt csak moziztam:D -
Bigbiggie #13 OK. VAN rossz reklám. DE nem szó szerint kell érteni és nem személyre szólóan, közvetlenül. Szerintem azért szokták azt mondani, hogy "nincs rossz reklám" mert ha mondjuk valakiről még szar dolgokat mondanak is, AKKOR IS beszélnek róla. ÉS lehet, hogy ez nem neked vagy nekem szól, de ha pl. egy futball sztár meghallja, hogy a brazil majmok balhéznak a hétvégén szupertelével lekapott tengeri hancúr miatt, akkor lehet hogy ő pont azt az asztalt kalapáló majmot fogja felkérni(vagy ha nem őt, hát egy másik asztalcsapkodó majmot), hogy ugyan csináljon már neki balhét mert azok a köcsög paparazzik levették, amint kefélgeti a múlt heti barna bukszát és legyen már levéve az internetről a sztori. ÉS az is valószinű, hogy minél többen olvasnak egy ilyen hülye sztorit világszerte, valakinek vagy valakiknek a zsebe annál jobban fog dagadni. Egy szóval CIRKUSZ ez a javából és a cirkuszban nem az viszi el a pálmát, akinek rohadtul az eget verdesi az IQ-ja, hanem aki egy kalap szarral is világra szóló balhét tud csinálni. -
#12 De van rossz reklám. Mert ennek a balhénak nincs nagy reklámértéke, csak annyi fog bennem megmaradni hogy "na, valami brazil majom már megint basztatja a youtube-ot". Esetleg a youtube nézettsége nő egy cseppet, mert páran kíváncsiak lesznek hogy milyen is az az ominózus videó. -
dawinD #11 http://www.youtube.com/watch?v=vfGDND-sTPg ezért megy a hiszti ?:O -
BCs design #10 jó csaj -
Bigbiggie #9 Nem érted? Most is róla beszélünk... -
sathinel #8 Hát ez szerinted neki reklám ? Nem rossz reklám? A világ 2/3-a aki netezik rajta röhög hogy mekkora gyükér volt))) IQ-ja eléri a 70-et? (szappanoperákat nézett szerintem, és úgy gondolta hogy ő is kipróbál valamit amit látott valami sorozatban:DDD) -
sathinel #7 Nyilvános szex nem botrányos csak ha felteszik a netre? Jogilag hogy magyarázná meg a nyilvános szex-et? ja és hogy valaki ezt felvette és felrakja egy nyilvános oldalra akkor dögöljön meg az oldal fentartója? Ha valami elterjedt a neten akkor már mindegy:D Mint ahogy a Csisztu videó, amint szó esett rólla hogy tiltakoznak ellene máris mindenki letöltötte, és már elég csak a haverhoz átmenni érte nem kell a net) -
Bigbiggie #6 Másrészt nyilvánvalóan igy reklámozza magát és amint tudjuk ugye "nincs rossz reklám". És hatékony, mert elérte, hogy itt Magyarországon olvashatunk róla, a Sao Paulo brazil szövetségi állam legfelsőbb bíróságának bírájáról. Ez viszont nem semmi, hát még ha értelme is lenne annak amit csinál... -
aaaaa #5 Minál jobban tiltják, annál többen meg akarják majd nézni. Ha nem brazil oldalról, akkor majd valahonnan más országból. Én először a ügyvédet ítélném el hozzá nem értés miatt, hogy soha többé ne foglakozhasson internet jogi ügyekkel. :) De hát a hülyeség nem büntethető... Ám szerintem itt a szándékos hazug csúsztatás forog fenn, nagyon is jól tudja az az ügyvéd, hogy lehetetlen amit kér, csak jól jönne lehúzni egyes cégeket a hatalmas kártérítésekre... -
Bigbiggie #4 "Az internet egy demokratikus médium, amit meg kell védeni. Azonban nekünk most fontosabbak a magánélethez fűződő jogok érvényesítése. Egész egyszerűen azt akarjuk elérni, hogy ezt a videót soha többé ne láthassa senki a világhálón"
Gratulálok ügyvéd Úr még 1x, isten hozta a szép új világban. Ez is csak azt tükrözi, hogy mennyire sok net-dilettáns kalapálja azt a kva asztalt. Személyiségi jog ide vagy oda, ha hires az ember, ezzel jár. Azt hiszi csak azért mert 1 azaz 1 db szerverről eltüntettet valamit, az már soha többé nem lesz elérhető a világhálón. Elég átnevezni, esetleg belevágni, áttömöriteni és feltenni máshová. Mekkora barom! -
kricsi #3 teljesen igaz...azt töltünk fel névtelen amit csak és ahogyan csak akarjuk... -
zidder #2 úúúú aza a csaj a képen:P -
#1 Letörlik, valaki meg majd újra felteszi, ennek így semmi értelme. Aki strandon, nyilvános helyen kefél, számoljon a kockázattal hogy meglátják és/vagy filmre veszik. Hajrá youtube!