14
-
#14 én is maradok az avg-nél inkább. nem kell sz*pni a frissítéssel stb... -
Boba Fett #13 Hát igen, a NOD32 nagyon jó, csak a kompatibilitáson kellene javítani - Apache szerverrel összeakad, meg néhány letöltőporogival is. Én meg majdnem újratelepítettem a gépet, mire rájöttem, miért nem megy az Apache szerver. -
gergo58 #12 Köszike
-
lee56 #11 Hehe, eddigi legviccesebb virus-élményem pont a nod32-vel esett meg (bár ez inkább az én hibám volt mint a nod-é), tudatlan naiv fejemmel (kb fél éve) egy msn-es link-ről letöltős féreggenyát sikerült beszereznem és elinditanom, az meg állandóan lekapcsolta a nodot, aztán ujra akartam telepiteni, és bezárta a telepitőt :), végül asszem ctrl+alt+del feladatkezelőből valahogy sikerült lelőnöm, aztán sikerült felrakni a nod-ot és kinyirtam a virust férgestül , most már én is AVG-t használok, mer noddal voltak fura kompatibilitási gondok (ugyan nem nálam, uncsitesómnál), azóta semmi gond, és már nem kattintgatok fura linkekre, még akkorse ha jó ismerőstől jön :) -
#10 Formázd le a winyót! :) Vagy amikor kiírja, hogy megtalálta, ott van mellette a fálj elérési útja és keresd meg a winyódon és töröld le az adott fájlt! De vigyázz, nehogy a rendszerhez tartozó legyen! Hy! -
gergo58 #9 Van egy vírusom amit nem tok kitörölni!!!!!!!!!!!!!
Mikor elindul a mélyrható vizsgálat akkor megtalálja.Rámegyek a karanténba helyezésre és nem adja ki a törlés akciót sehogysem.Mit csináljak?
hyyyyyyyyyyyy
-
Luciferke #8 ott a pont! :) -
pedrohsi #7 AVG a legmenőbb, ráadásul ingyen van - aki nem azt használja, az Úr ellen vétkezik:) -
Roman #6 ... nekem nod32-őm volt régebben, mostanában avast!-ot használok.. jó mind a kettő, de a panda 1 ... nem tudok nyilatkozok róla a jóízlés határain belül :) -
szombi #5 Az állam mégis inkább a sokkal drágább, lassúbb és nemhatékony pandára fizetett elő
az iskolák számára. korrupciógyanús. -
#4 Nekem is ez van és eddig nem cumiztam be semmi vírnyákkal! -
#3 hát gondolom azért van ilyen sok, mert gyakran jönnek új vírusok, meg frissítések a vírusirtókhoz... -
egyember1 #2 Hány alkalommal van ilyen vizsga? 41 alkalom nem tul sok? -
cooldoc #1 Ez az. Én is elégedett vagyok vele. Régóta ezt használom.