Játék-memoár 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
REJTVÉNY VAN BENNE EGY ÉRTELMAS SZÓ
bocs de az életed jó részét benne tölthetted akkor, kivéve ha valami hekkelt tört szerveren nyomtad...😛
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
még döngetnék picit mielõtt teljesen megkockásodsz...😊)
Wow tetszett csak farmolást meguntam és farm az alapja, és mivel nem akarom az életem benne tölteni dobtam 5 lvl 60 karakter után... Most Newerwinter night 2 és remélem lessz hozzá sok mode, és campaign😄D
énnekem a 2005 és 2006os évvolt a csalódás nem is szeretem már a játékokat. Egyszerûen letölteni se érdemes mert nekem 1.7ez procim van 128 az vidkártyám és 768as ramom. Nekem nem kell nagy grafika csak egy igenizgalmas játk
gy hónappal ezelött haver megmutattta a world of warcraftot azzal játszogatok
én KIÁBRÁNDULTAM A JÁTÉKOKBÓL
ÉLJEN A ROCK A BLUES ÉS A GITÁR ÉS A NÕ NEKEM ENNYI KELL
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
WAAAAAAAAAAAAAAA magyarosítva? 😄
Van a dobozban paprika meg szalonna? 😄
Meg festhetek a kocsira turulmadarat? 😄
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
ezt meg nem emliteni elegge szuklatokorusegre esetleg feledekenysegre vall
\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP
Amúgy meg pl. nekem a W40k Dark Crusade is bejött és arról sem volt szó ...
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Az év vétele pedig kétségtelenül a Flatout2 volt 1999.- ért 😊 azaz õ az ár/teljesitmény bajnok 😊
Forza.
A Cthulhu is 2006-os? Mert az is nagyot ütött.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
MW?
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ezek az én etalonjaim 2006-ban
nincs, nem is lesz...
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Fifa07 jónak tünt, magyarul fõleg, sajnos a játékos társak, nem igazán élnek még mindig együtt a játékkal, igy hamar unalmassá vált, persze multiban ember ellen azért igen élvezhetõ.
Többiekhez nem volt szerencsém, mert az összes idõm ráment a H3 ra és a WoW ra, na meg Jack Bauer kalandjaira😊
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
Egészen pontosan ebben a sorrendben😊
Azt mondjuk hozzá kell tenni, hogy életemben annyit nem szoptam még játékkal, mint a NN2-vel, olyan tetves bugos volt (pedig original verzióhoz volt szerencsém egy külföldi jóbarátom jóvoltából), és a Gothic 3 sem volt kezesbárány.
A többit személy szerint hangos röhögéssel sem értékeltem (NFS:C, Fifa07 egyenesen borzasztó volt). Prey meg erõsen középátlag.
X3 Reunion (2005), The Movies (2005), Onimusha 3 (2004), Quake 4 (2005), Bard's Tale (2004), GUN (2005), Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth (2005).
😊))
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Ugyanis a cikkben az év LEGJOBBAN VÁRT autós játékaként emlegetik which is true... nem kell csipõbõl flamelni.
Remélem még sok ilyen "gyenge" évünk lesz....pfff.
Akinek ez gyenge az tényleg vegyen egy XBoxot oszt' örüljön neki <#wow2>#wow2>
Szerintem nem volt rossz ez az év, oblivion, heroes 5, civ 4... Sims 2 pets 😊 ezek még nekem tök újak, valószínûleg sokáig elleszek velük. Carbont kár volt leszedni, bár a "vérpistikék" szedik tõlem rendesen úgyhogy arányjavításra jó. Amúgy második cikk sg-n idén januárban, amelyben "idei év"-ként hivatkoznak 2006-os eseményekre... Vagy most tényleg 2006. 13. 05 van? 😄