61
Bass Pro Shops Trophy Hunter 2007 (c) Sierra
-
stream man #21 amugymeg Google -
#20 Már kint van a game! Én most kezdtem el tölteni és viszonylag jó sebességgel jön. -
#19 Honnan lehet letölteni a demot? Szívesen kipróbálnám. -
#18 már megjelent -
donoki #17 és mikor fog megjelenni?:)
vagy már kinnt van? -
#16 volt olyan játék ahol te voltál a szarvas és neked kellett lelőni a vadászokat ^.^ deer avenger volt a címe asszem -
stream man #15 én olyan game-t csinalnék ahol az állat öli le az embert xDDDD -
stream man #14 kiválasztod a gépet a fegyvert azt mehet az irtás embert állatot egyaránt :D -
DJviolin #13 XDDDDD -
#12 Flight Simulator Hunter Editon xDDDDDDDD -
DJviolin #11 Egyszer a PC Guru-ban olvastam, hogy lesz egy olyan vadász játék, amelyben az egész Föld benne lesz. (Tudom, hogy nagyon hülyén hangzik.) Nem tudjátok, hogy ez melyik lehet? -
Szabi1991 #10 az másik játék :) -
#9 ha emberekre lehetne lőni jó lenne xDDDD -
#8 a 2003al játszottam ebből a sorozatból utoljára, a később kipróbált cabela's játékoknál jobb volt. talán az állatok AIja jobb volt.
mindenesetre ezt is kipróbálom majd. -
#7 Miben különbözik a Cabela's Big Game Huntertől? -
stream man #6 csak 5nap alatt megunom :D -
#5 jaja jól megvannak csinálva -
stream man #4 ugyértem a 2007 biztos jo -
stream man #3 sokszor játszok ezekkel a jatekokkal a legutobb a 2006-osal jatszottam jo game -
-
#1 Bass Pro Shops Trophy Hunter 2007 (c) Sierra
Equip yourself with the latest hunting equipment including bows, rifles, shotguns, and defensive firearms and take to 10 real-life regions!
* Stalk 14 animals including wary Whitetales, ferocious Grizzlies, Polar Bears, and even Musk Ox!
* 10 unique areas from desert to the Rockies to the snow-covered Northwest Territories.
* Use ATV's or snowmobiles to help get to your stand regardless of rugged conditions.
* Two modes of play are available: Quick Hunt throws players right into the action and Career Hunt challenges players to various scenarios and objectives.
* Scalable ballistics system featuring real-time dynamics affected by foliage, wind, bullet type and movement.
* Use hides, calls, scents, lures, and stands to bring your award-winning Trophy in for the perfect kill.
Minimum Specifications:
• Windows® 2000/XP
• Pentium® 4 or AMD® Athlon™ 1.8 GHz processor or faster
• 256 MB
• 800 MB free
• NVIDIA® GeForce® 2 or ATI® Radeon® with at least 64 MB of video memory
• Windows®-compatible sound card
• DirectX® version 9.0c or higher
• 4x or faster
• Microsoft®-compatible mouse and keyboard