61
Bass Pro Shops Trophy Hunter 2007 (c) Sierra
-
balazs630 #61 Helo!
Fel kell tenned a Hamchi progit ehez. A hamachi 'átveri' a gépedet, mert egy másik kontinensen lévő csávóval is tudsz lanozni. Hamachin csatlakozz össze valakivel, aztán multi....
Nem érdekel valakit egy elég fejlett trophy hunter 2003 profil? -
Deagle #60 Hali!
Nem tudja valaki hogy a Trophy Hunter 2003 tört változatával hogy lehet multizni? -
monyesz #59 sziasztok nincs valamelyik trophy hunter hez magyarítás??
Amugy sztem a 2007 es trophy hunter naon gááz vag még én nem tapasztaltam ki p ogy kell használni a sípokat?:)))köszi
Vagy Bass Pro Shops Trophy Bass 2007 ehez van ??
Helló
-
#58 Nem tuntem en el olyan nagyon, csak en is varok egy jo vadasz jatekot mar nagyon. Deer Hunter 2007 valoszinuleg nem lesz sajnos, a Trophy Hunter 2003-at sem nagyon folytatjak (ez nem annak a folytatasa), Hunting Unlimited 5 sincs meg bejelentve, egyedul a Cabelas-ban bizhatunk, remeljuk, hogy Big Game Hunter 2008 az lesz. -
#57 kösz
évek óta hajkurászok egy normális horgászos gamma után, de eddig nem sok sikerrel jártam.
megnézzük ez mit mutat -
#56 A játék neve: Bass Pro Shops Trophy Bass 2007 -
#55 Hmm...egy próbát megér a demo. Azért gondolom a rapalának nyomába sem ér. -
#54 a cimét le tudod nekem irni?
köszi előre is -
#53 Nem,elég kellemes lett a grafikája,és a játék sem rossz!
Elég könnyen lehet benne halat fogni!Nekem tetszik! -
#52 A horgászos is ilysemi sz@r? -
#51 Nekem ebben ajátékban nem volt egérproblémám,csak a horgászosban!
Arra van megoldás:
WORK\bin\autoexec.cfg filet megnyitod mondjuk jegyzettömbbel és beleirod az
enabledevice "##mouse" sor alá, hogy:
rangebind "##mouse" "##4" 0.000000 0.000000 "Cast"
rangebind "##mouse" "##3" 0.000000 0.000000 "Shoot" -
stream man #50 A TOPICNYITO EMBERKE NAGYON ELTUNT ....
-
Sanya52 #49 nekem sem lehet az egéret használni,bár a mutatója mozog, a váltást, funkciókat nem hajtja végre. -
#48 ugyan az a problémám mint a 46 os:S -
stream man #47 töröld le a jatekot és ne is jatsz vele :D
-
barca15 #46 helo,ahhoz nincs tanácsotok,hogy a trophy bass 2007-ben mér van hogy a menüben nem lehet mozgatni az egeret,meg semmit? -
stream man #45 Ez szerintem nem 2007-es game :D -
Djemba #44 de rossz game semmi grafika és 2007 írunk -
#43 Ha elindul a játék, a karakter beállítása után hogyan lehet elérni, hogy a "next" gombot engedje megnyomni? Ugyanis végig szürkén látszik, nem lehet ráklickelni. -
#42 illetve szűz -
#41 Semmit sem alakíottam rajta, ezek teljesen szűsz screenshotok. -
#40 Ezt ugye átdolgoztad nekem asszem ennyi se volt -
#39 Minden maxon van remélem idén kiadnak valami szebb vadászost, de az is lehet, hogy raktak a játékba valami olyan cuccot hogyha látja hogy fekán van meg akkor csak fele olyan jó grafika van mint kellene. -
stream man #38 éés ha minden grafikai elemet maximumra állitassz akko is szar ? -
#37 menü
külsőnézet
belsőnézet -
donoki #36 képet -
#35 Szerintem ez vmi hamisítvány. Ez a game nem a trophy hunter 2003 utódja lenne? Remélem lesz valami rendes vadászos játék és nem ilyen sz@@@rok. -
#34 NEEEEE ne fáradj már lenn van de le is töröltem mert egyszerűen azt hittem h ezt a gémet 1987ben csinálták nem 2006ban mert a grafi arra emlékeszettet:@ 1 rakás szar -
stream man #33 ok -
#32 Ha kell linkelek pár képet. Magáért beszél... -
donoki #31 én még nem töltötem le..majd letöltöm..azt megnézem :S -
#30 Tényleg az. Legalábbis az én gépemen. -
#29 Télleg ilyen szar??????? ugye nem????? -
#28 Ez tényleg egy sz@r. Nincs mit szépíteni rajta. A bokrok szó szerint rondák. Fű egyáltalán nincs a pályákon. Az egyetlen "szép" dolog a víz volt. Ez rosszabb mint a 2003 volt, igaz a két játéknak sztem semmi köze nincs egymáshoz. -
stream man #27 xDDD
-
#26 nagyon bugos ez a game :( gps-t pl nem tudom használni most meg olyat csinál hogy ha előveszem azt a medvehivogatót vagy mit elkezdenék vele "trombitálni" hibával kilép a játék.... -
#25 Hát szerintem ez a game egy nagy rakás sz@r,5 perc játék után uninstall és delete! -
MelWin #24 Jó lenne végre egy olyan játék, mint a Deer Hunter széria volt. Kár hogy az Atari nem folytatta :( A multiplayer mód igazán aranyos ezeknél a játékoknál. -
#23 Én is töltöm kéne már mert a cabokat meguntam és lelőttem őketa wincseszterről úgyhogy most nincs ilyan fajta gémem -
#22 Már én is töltöm:)