Trophy Hunter 2007 (c) Sierra

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Helo!

Fel kell tenned a Hamchi progit ehez. A hamachi 'átveri' a gépedet, mert egy másik kontinensen lévõ csávóval is tudsz lanozni. Hamachin csatlakozz össze valakivel, aztán multi....

Nem érdekel valakit egy elég fejlett trophy hunter 2003 profil?
Hali!

Nem tudja valaki hogy a Trophy Hunter 2003 tört változatával hogy lehet multizni?

A hülyékkel szembeni tolerancia elengedhetetlen a mai világban! ZIP ZIP csóka RAR varjúcska...

sziasztok nincs valamelyik trophy hunter hez magyarítás??
Amugy sztem a 2007 es trophy hunter naon gááz vag még én nem tapasztaltam ki p ogy kell használni a sípokat?😊))köszi

Vagy Bass Pro Shops Trophy Bass 2007 ehez van ??
Helló

bepe79
Nem tuntem en el olyan nagyon, csak en is varok egy jo vadasz jatekot mar nagyon. Deer Hunter 2007 valoszinuleg nem lesz sajnos, a Trophy Hunter 2003-at sem nagyon folytatjak (ez nem annak a folytatasa), Hunting Unlimited 5 sincs meg bejelentve, egyedul a Cabelas-ban bizhatunk, remeljuk, hogy Big Game Hunter 2008 az lesz.

Suzuki Swift GL 1.3

soma22
kösz

évek óta hajkurászok egy normális horgászos gamma után, de eddig nem sok sikerrel jártam.
megnézzük ez mit mutat

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

DaemoonHunter
A játék neve: Bass Pro Shops Trophy Bass 2007

DaemoonHunter
Hmm...egy próbát megér a demo. Azért gondolom a rapalának nyomába sem ér.

soma22
a cimét le tudod nekem irni?
köszi elõre is

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

dante3
Nem,elég kellemes lett a grafikája,és a játék sem rossz!
Elég könnyen lehet benne halat fogni!Nekem tetszik!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

DaemoonHunter
A horgászos is ilysemi sz@r?

dante3
Nekem ebben ajátékban nem volt egérproblémám,csak a horgászosban!
Arra van megoldás:
WORK\bin\autoexec.cfg filet megnyitod mondjuk jegyzettömbbel és beleirod az
enabledevice "##mouse" sor alá, hogy:
rangebind "##mouse" "##4" 0.000000 0.000000 "Cast"
rangebind "##mouse" "##3" 0.000000 0.000000 "Shoot"

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

A TOPICNYITO EMBERKE NAGYON ELTUNT ....

(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán

nekem sem lehet az egéret használni,bár a mutatója mozog, a váltást, funkciókat nem hajtja végre.

rvn
ugyan az a problémám mint a 46 os:S

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

töröld le a jatekot és ne is jatsz vele 😄

(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán

helo,ahhoz nincs tanácsotok,hogy a trophy bass 2007-ben mér van hogy a menüben nem lehet mozgatni az egeret,meg semmit?
Ez szerintem nem 2007-es game 😄

de rossz game semmi grafika és 2007 írunk

Newyorker
Ha elindul a játék, a karakter beállítása után hogyan lehet elérni, hogy a "next" gombot engedje megnyomni? Ugyanis végig szürkén látszik, nem lehet ráklickelni.

DaemoonHunter
illetve szûz<#idiota>

DaemoonHunter
Semmit sem alakíottam rajta, ezek teljesen szûsz screenshotok.

Scottt
Ezt ugye átdolgoztad nekem asszem ennyi se volt

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

DaemoonHunter
Minden maxon van<#szomoru1> remélem idén kiadnak valami szebb vadászost, de az is lehet, hogy raktak a játékba valami olyan cuccot hogyha látja hogy fekán van meg akkor csak fele olyan jó grafika van mint kellene.

éés ha minden grafikai elemet maximumra állitassz akko is szar ?

DaemoonHunter
képet <#smile>

DaemoonHunter
Szerintem ez vmi hamisítvány. Ez a game nem a trophy hunter 2003 utódja lenne? Remélem lesz valami rendes vadászos játék és nem ilyen sz@@@rok.

Scottt
NEEEEE ne fáradj már lenn van de le is töröltem mert egyszerûen azt hittem h ezt a gémet 1987ben csinálták nem 2006ban mert a grafi arra emlékeszettet:@ 1 rakás szar

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

ok

DaemoonHunter
Ha kell linkelek pár képet. Magáért beszél...

én még nem töltötem le..majd letöltöm..azt megnézem :S

DaemoonHunter
Tényleg az. Legalábbis az én gépemen.

Scottt
Télleg ilyen szar??????? ugye nem?????

DaemoonHunter
Ez tényleg egy sz@r. Nincs mit szépíteni rajta. A bokrok szó szerint rondák. Fû egyáltalán nincs a pályákon. Az egyetlen "szép" dolog a víz volt. Ez rosszabb mint a 2003 volt, igaz a két játéknak sztem semmi köze nincs egymáshoz.

xDDD

Eisenhower
nagyon bugos ez a game 😞 gps-t pl nem tudom használni most meg olyat csinál hogy ha elõveszem azt a medvehivogatót vagy mit elkezdenék vele "trombitálni" hibával kilép a játék....

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

dante3
Hát szerintem ez a game egy nagy rakás sz@r,5 perc játék után uninstall és delete!<#duhos2>

Jó lenne végre egy olyan játék, mint a Deer Hunter széria volt. Kár hogy az Atari nem folytatta 😞 A multiplayer mód igazán aranyos ezeknél a játékoknál.

Scottt
Én is töltöm kéne már mert a cabokat meguntam és lelõttem õketa wincseszterrõl úgyhogy most nincs ilyan fajta gémem

DaemoonHunter
Már én is töltöm😊

amugymeg Google

whiskeyman
Már kint van a game! Én most kezdtem el tölteni és viszonylag jó sebességgel jön.

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

DaemoonHunter
Honnan lehet letölteni a demot? Szívesen kipróbálnám.

dante3
már megjelent

és mikor fog megjelenni?😊
vagy már kinnt van?

Eisenhower
volt olyan játék ahol te voltál a szarvas és neked kellett lelõni a vadászokat ^.^ deer avenger volt a címe asszem

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

én olyan game-t csinalnék ahol az állat öli le az embert xDDDD

kiválasztod a gépet a fegyvert azt mehet az irtás embert állatot egyaránt 😄

XDDDDD

ColdFire
Flight Simulator Hunter Editon xDDDDDDDD

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Oldal 1 / 2Következő →