186
Barátkozás, társkeresés, chat, tapasztalatok
-
#26 Honnan ismersz tesóó???:D
-
Szabi1991 #25 -
#24 mmorpg :D -
#23 nekünk egyik ismerősünknek most született babája és ők is neten ismerték meg egymást... méghozzá chat.hu-n:P -
Analízis #22 én állok eléje,nőlények jöhetnek -
#21 nézd már a forumirtót :D -
#20 klózbannthnx
-
#19 legyetek a barátaim! -
#18 chat.hu-t azé nem szeretem, mert teli van hölyékkel, meg olyanokkal akk csak szórakoznak -
#17 hát mert én is Mohácson tartozkodom:D -
#16 persze h meglehet ismerni:D -
#15 nem, nem esgén, honfoglalón ;) miért? -
#14 mohácsi??
és itt az SG-én ismerkedtél meg vele? ha igen, megtudhatom ki az? -
stream man #13 #1 -
stream man #12 amugy a sg-n is ismerkedsz CSAK NEM OLYAN MÉRTÉKBEn minr pl a chat.hu-n -
#11 van két ismerősöm (mindketten csajok :P), akikkel szinte nap mint nap tartom a kapcsolatot, persze msnen és telefonon mert mindketten messze élnek tőlem (egyikük amerikai, texasban él, másikuk pedig mohácsi).. három, illetve öt éve ismerem őket és nagyon jó fejek..
viszont az tényleg úgy van, hogy teljesen soha nem fogsz tudni bárkit is megismerni, mindig lesz egy olyan új dolog, amiről te még ne tudnál
(itt megjegyzem, hogy érdemes külföldiekkel is ismerkedni: én amióta ezzel az amerikai lánnyal msnezek, az angolom elég jó lett, sokat használt és most elkezdtünk [igaz csak kis mértékben] használni a Spanglish-t és a spanyolt, szal még spanyolul is tanulgatok tőle, ami ráadásul az ő anyanyelve) -
#10 hja. a volt asszonkyával cseten ismerkedtem meg véletlenül, és röpke 5 évig tartott ez a "nem hosszú kapcsolat. -
#9 AZ szép.Fórum vagy chat? -
#8 barátnőmet neten ismertem meg :) -
#6 Sosincs olyan hogy egy embert meglehet normáálisan ismerni.Egy idő után olyanban fogsz csalódni benne amit nem vártál tőle :) -
Monoton #5 hé én ismerlek téged :)
nem te vagy az a gyerek aki boro fan és gyakran efemezik? :D -
#4 Szerintem igen..legjobb barátaimat is neten ismertem meg. -
#3 én szotkam még régebben sztem érdemes csak nem hosszu kapcsolatokra -
#2 aham! meglehet!
Mármint milyen ismerkedés?:P -
#1 Nektek mi a véleménytek erről? Meg lehet valakit ismerni interneten keresztül?