Half-Life 2 - 97 perc alatt kijátszották

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1600 gh amd-ém van 768 mb memória 128 mb videókártya ezen elvileg indulnia kellene igaz?
msn-en is jó lenne
megmondaná valaki hogy kell elinditani mert csak valami reklám hülyeség van ott és abba a half life 2
phunky
mondjuk öszintén közen nincs ennek a végigjáccáshoz. végig buggolja az egész gémet és valamiféle speedhack-je is van a kisfijunak Grat <#levele>

Dj RONESZ VAGYOK. 16 ÉVES. APUKÁM ROKKANTNYUGDIJAS. ANYUKÁM A PAPÍRGYÁRBAN DOLGOZIK.

Igenis van értelme, de csak csalás nélkül. Emlékszem három ember összeállt és 19perc 49 másodperc alatt végigvitte a Quake 1-et, Nightmare-en. Csalás nélkül, új mûfajt teremtett, rengeteg próbálkozás volt, hogy ezt megdöntsék. Sikerült is egy 13 perces rohanást produkálni. Igenis anno kurvára élveztük a rohanást, agyba fõbe csináltuk a demokat😊
Baldur's Gate-es végigjátszás nincs?

Király, amúgy sincs idõm újra végigjátszani. 😊))

Zocsi
Hát ez már nem áll távol a NoClip-pes csalástól? Ennek így nem sok értelme van... :/

Biztosan szorította a 97 perces "idõ korlát"😄
Alwares
Ez egy állat. Szinte csak akkor áll mikor beszédek videok vannak 😄

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

sztem nem bugos,és nézd meg a videót,pl milyen gyorsan megy(ugrál) én nekem megvan a gém,és én bármit csináltam,nem tudtam pl a levegõben menni,vagy átugrani az õrökön.

szóval 100 másodperc? nem 97 perc? érdekes.. hiába...

Amúgy a 97 perces végigjátszásban mi csalás van?
Speedhack? aimbot? WH? ESP? Lambert? modelhack? gravityhack? spectatorhack? vagy mi? A sok "csalásozó" mondjon már egyet pl.

Ez a játék ilyen bugos szar.

akyyy
csalással..pff!

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

nemnem, sztem mégiscsak ezt láttam, abban ugyanígy pattogott a gyerek, és ennek a dátuma is tavaly márciusi.. (de majd elõkerítem "azt"😊)
igaz igaz, most hogy ezt is végignéztem, de ez már nagyon beteg...😊
NEOreg3
"Nyílván aki a mozgó képsoron végigjátssza a játékot, már többször teljes kényelemben és nyugalomban kiélvezte a Half-Life 2 nyújtotta összes izgalmat és csak utána kezdett bele a 100 másodperces manõverbe."

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

reaper4
cikkbõl idézet: "Érthetetlen, mi a jó abban, hogy egyesek az izgalmat félredobva végiggázolnak egy játékon. "
a kérdés a következõ: honnan a francból tudod, h elsõre vitte végig? ha meg ötödszörre akkor meg nem mind1? lol

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

<#eljen>

czky
Én örültem ennek a hírnek. Mostanában terveztem hogy mégegyszer végigviszem a játékot, de most így 97 perc alatt letudtam! 😄
Tény hogy csal a srác, de kit érdekel. Sehol nem volt az írva, hogy nem vett igénybe segédeszközöket hozzá. 😄DD

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

Tinman
Csak neked: http://speeddemosarchive.com/GameList.html

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ha valakit nem érdekel a hír ne jöjjön ide fújongni inkább ne olvassa el!!!! Állatok....

PíszLávJuniti
Mit kell lázongani?
Egy autóversenyen is, egyre kevesebb idõ alatt futják le ugyan azt a pályát. Itt is ugyan ez történeik. Persze nem verseny..

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Na ez is egy igen értelmes hir volt ám, most azért hogy meg legyen a napi hir szám ilyeneket nem érdemes feltenni...
Legalább vettétek volna a fáradtságot, hogy ennek apropóján keressetek még néhány ilyet. Half-life 1 bõl is van ilyen, sõt még 2 órás Baldur's Gate 2 is...
Tinman
Nem hiszem.

"és a kezdeti kettõ óráról egy fanatikus immáron 97 percre szorította le a "menetidõt".

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
És mondja ezt a SuperGAMEZ fórumon...pfff.
<#ejnye1><#levele>

reaper4
miért is?

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

"...és csak utána kezdett bele a 100 másodperces manõverbe." és a 100 másodperc hogy jön ide?...

Adam II
Pont ezt akartam mondani.

ráadásul csalással vitte végig😞

DjDano
az ilyen kockafejû játékbuzikat fejbe kéne lõni

...hát ezt már ezer éve láttam...
micsoda hír!