33
  • 1600gh
    1600 gh amd-ém van 768 mb memória 128 mb videókártya ezen elvileg indulnia kellene igaz?
  • 1600gh
    msn-en is jó lenne
  • 1600gh
    megmondaná valaki hogy kell elinditani mert csak valami reklám hülyeség van ott és abba a half life 2
  • phunky
    mondjuk öszintén közen nincs ennek a végigjáccáshoz. végig buggolja az egész gémet és valamiféle speedhack-je is van a kisfijunak Grat
  • BRobee
    Igenis van értelme, de csak csalás nélkül. Emlékszem három ember összeállt és 19perc 49 másodperc alatt végigvitte a Quake 1-et, Nightmare-en. Csalás nélkül, új műfajt teremtett, rengeteg próbálkozás volt, hogy ezt megdöntsék. Sikerült is egy 13 perces rohanást produkálni. Igenis anno kurvára élveztük a rohanást, agyba főbe csináltuk a demokat:)
  • Mr Gumby
    Baldur's Gate-es végigjátszás nincs?
  • Mr Gumby
    Király, amúgy sincs időm újra végigjátszani. :)))
  • Zocsi
    Hát ez már nem áll távol a NoClip-pes csalástól? Ennek így nem sok értelme van... :/
  • kbupdate
    Olvasd el itt How To...
    http://speeddemosarchive.com/HalfLife2.html
  • handrx
    Biztosan szorította a 97 perces "idő korlát":D
  • Alwares
    Ez egy állat. Szinte csak akkor áll mikor beszédek videok vannak :D
  • gyuri12
    sztem nem bugos,és nézd meg a videót,pl milyen gyorsan megy(ugrál) én nekem megvan a gém,és én bármit csináltam,nem tudtam pl a levegőben menni,vagy átugrani az őrökön.
  • kbupdate
    szóval 100 másodperc? nem 97 perc? érdekes.. hiába...

Amúgy a 97 perces végigjátszásban mi csalás van?
    Speedhack? aimbot? WH? ESP? Lambert? modelhack? gravityhack? spectatorhack? vagy mi? A sok "csalásozó" mondjon már egyet pl.

Ez a játék ilyen bugos szar.
  • akyyy
    csalással..pff!
  • szurka
    nemnem, sztem mégiscsak ezt láttam, abban ugyanígy pattogott a gyerek, és ennek a dátuma is tavaly márciusi.. (de majd előkerítem "azt":))
  • szurka
    igaz igaz, most hogy ezt is végignéztem, de ez már nagyon beteg...:)
  • NEOreg3
    "Nyílván aki a mozgó képsoron végigjátssza a játékot, már többször teljes kényelemben és nyugalomban kiélvezte a Half-Life 2 nyújtotta összes izgalmat és csak utána kezdett bele a 100 másodperces manőverbe."
  • reaper4
    cikkből idézet: "Érthetetlen, mi a jó abban, hogy egyesek az izgalmat félredobva végiggázolnak egy játékon. "
    a kérdés a következő: honnan a francból tudod, h elsőre vitte végig? ha meg ötödszörre akkor meg nem mind1? lol
  • Goth
  • czky
    Én örültem ennek a hírnek. Mostanában terveztem hogy mégegyszer végigviszem a játékot, de most így 97 perc alatt letudtam! :D
    Tény hogy csal a srác, de kit érdekel. Sehol nem volt az írva, hogy nem vett igénybe segédeszközöket hozzá. :DDD
  • Tinman #13
    Csak neked: http://speeddemosarchive.com/GameList.html
  • Radnix
    Ha valakit nem érdekel a hír ne jöjjön ide fújongni inkább ne olvassa el!!!! Állatok....
  • PíszLávJuniti
    Mit kell lázongani?
    Egy autóversenyen is, egyre kevesebb idő alatt futják le ugyan azt a pályát. Itt is ugyan ez történeik. Persze nem verseny..
  • Steamhawk
    Na ez is egy igen értelmes hir volt ám, most azért hogy meg legyen a napi hir szám ilyeneket nem érdemes feltenni...
    Legalább vettétek volna a fáradtságot, hogy ennek apropóján keressetek még néhány ilyet. Half-life 1 ből is van ilyen, sőt még 2 órás Baldur's Gate 2 is...
  • Tinman #9
    Nem hiszem.

"és a kezdeti kettő óráról egy fanatikus immáron 97 percre szorította le a "menetidőt".
  • Tinman #8
    És mondja ezt a SuperGAMEZ fórumon...pfff.
  • reaper4
    miért is?
  • kbupdate
    "...és csak utána kezdett bele a 100 másodperces manőverbe." és a 100 másodperc hogy jön ide?...
  • Adam II
    Pont ezt akartam mondani.
  • gyuri12
    ráadásul csalással vitte végig:(
  • DjDano
    az ilyen kockafejű játékbuzikat fejbe kéne lőni
  • szurka
    ...hát ezt már ezer éve láttam...
  • gyuri12
    micsoda hír!