33
-
1600gh #33 1600 gh amd-ém van 768 mb memória 128 mb videókártya ezen elvileg indulnia kellene igaz? -
1600gh #32 msn-en is jó lenne -
1600gh #31 megmondaná valaki hogy kell elinditani mert csak valami reklám hülyeség van ott és abba a half life 2 -
#30 mondjuk öszintén közen nincs ennek a végigjáccáshoz. végig buggolja az egész gémet és valamiféle speedhack-je is van a kisfijunak Grat -
BRobee #29 Igenis van értelme, de csak csalás nélkül. Emlékszem három ember összeállt és 19perc 49 másodperc alatt végigvitte a Quake 1-et, Nightmare-en. Csalás nélkül, új műfajt teremtett, rengeteg próbálkozás volt, hogy ezt megdöntsék. Sikerült is egy 13 perces rohanást produkálni. Igenis anno kurvára élveztük a rohanást, agyba főbe csináltuk a demokat:) -
Mr Gumby #28 Baldur's Gate-es végigjátszás nincs? -
Mr Gumby #27 Király, amúgy sincs időm újra végigjátszani. :))) -
#26 Hát ez már nem áll távol a NoClip-pes csalástól? Ennek így nem sok értelme van... :/ -
kbupdate #25 Olvasd el itt How To...
http://speeddemosarchive.com/HalfLife2.html -
handrx #24 Biztosan szorította a 97 perces "idő korlát":D -
#23 Ez egy állat. Szinte csak akkor áll mikor beszédek videok vannak :D -
gyuri12 #22 sztem nem bugos,és nézd meg a videót,pl milyen gyorsan megy(ugrál) én nekem megvan a gém,és én bármit csináltam,nem tudtam pl a levegőben menni,vagy átugrani az őrökön. -
kbupdate #21 szóval 100 másodperc? nem 97 perc? érdekes.. hiába...
Amúgy a 97 perces végigjátszásban mi csalás van?
Speedhack? aimbot? WH? ESP? Lambert? modelhack? gravityhack? spectatorhack? vagy mi? A sok "csalásozó" mondjon már egyet pl.
Ez a játék ilyen bugos szar. -
#20 csalással..pff! -
szurka #19 nemnem, sztem mégiscsak ezt láttam, abban ugyanígy pattogott a gyerek, és ennek a dátuma is tavaly márciusi.. (de majd előkerítem "azt":)) -
szurka #18 igaz igaz, most hogy ezt is végignéztem, de ez már nagyon beteg...:) -
#17 "Nyílván aki a mozgó képsoron végigjátssza a játékot, már többször teljes kényelemben és nyugalomban kiélvezte a Half-Life 2 nyújtotta összes izgalmat és csak utána kezdett bele a 100 másodperces manőverbe."
-
#16 cikkből idézet: "Érthetetlen, mi a jó abban, hogy egyesek az izgalmat félredobva végiggázolnak egy játékon. "
a kérdés a következő: honnan a francból tudod, h elsőre vitte végig? ha meg ötödszörre akkor meg nem mind1? lol -
Goth #15 -
#14 Én örültem ennek a hírnek. Mostanában terveztem hogy mégegyszer végigviszem a játékot, de most így 97 perc alatt letudtam! :D
Tény hogy csal a srác, de kit érdekel. Sehol nem volt az írva, hogy nem vett igénybe segédeszközöket hozzá. :DDD -
#13 Csak neked: http://speeddemosarchive.com/GameList.html -
Radnix #12 Ha valakit nem érdekel a hír ne jöjjön ide fújongni inkább ne olvassa el!!!! Állatok.... -
#11 Mit kell lázongani?
Egy autóversenyen is, egyre kevesebb idő alatt futják le ugyan azt a pályát. Itt is ugyan ez történeik. Persze nem verseny.. -
Steamhawk #10 Na ez is egy igen értelmes hir volt ám, most azért hogy meg legyen a napi hir szám ilyeneket nem érdemes feltenni...
Legalább vettétek volna a fáradtságot, hogy ennek apropóján keressetek még néhány ilyet. Half-life 1 ből is van ilyen, sőt még 2 órás Baldur's Gate 2 is... -
#9 Nem hiszem.
"és a kezdeti kettő óráról egy fanatikus immáron 97 percre szorította le a "menetidőt".
-
#8 És mondja ezt a SuperGAMEZ fórumon...pfff.
-
#7 miért is? -
kbupdate #6 "...és csak utána kezdett bele a 100 másodperces manőverbe." és a 100 másodperc hogy jön ide?... -
#5 Pont ezt akartam mondani. -
gyuri12 #4 ráadásul csalással vitte végig:( -
#3 az ilyen kockafejű játékbuzikat fejbe kéne lőni -
szurka #2 ...hát ezt már ezer éve láttam... -
gyuri12 #1 micsoda hír!