Half-Life 2 - 97 perc alatt kijátszották
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dj RONESZ VAGYOK. 16 ÉVES. APUKÁM ROKKANTNYUGDIJAS. ANYUKÁM A PAPÍRGYÁRBAN DOLGOZIK.
http://speeddemosarchive.com/HalfLife2.html
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Amúgy a 97 perces végigjátszásban mi csalás van?
Speedhack? aimbot? WH? ESP? Lambert? modelhack? gravityhack? spectatorhack? vagy mi? A sok "csalásozó" mondjon már egyet pl.
Ez a játék ilyen bugos szar.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
a kérdés a következõ: honnan a francból tudod, h elsõre vitte végig? ha meg ötödszörre akkor meg nem mind1? lol
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Tény hogy csal a srác, de kit érdekel. Sehol nem volt az írva, hogy nem vett igénybe segédeszközöket hozzá. 😄DD
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Egy autóversenyen is, egyre kevesebb idõ alatt futják le ugyan azt a pályát. Itt is ugyan ez történeik. Persze nem verseny..
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Legalább vettétek volna a fáradtságot, hogy ennek apropóján keressetek még néhány ilyet. Half-life 1 bõl is van ilyen, sõt még 2 órás Baldur's Gate 2 is...
"és a kezdeti kettõ óráról egy fanatikus immáron 97 percre szorította le a "menetidõt".
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
<#ejnye1>#ejnye1><#levele>#levele>
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit