14
-
bur #14 Köszi, úgytűnik müködne, csak a gépem ma meg egyfolytába szétfagy tőle... -
handrx #13 Hello.. segitek :) Mikor a teremben vagy, és "be pötyökted a számokat" utána jönnek be a katonák és meg próbálnak kinyírni.Na most, ki lövöd őket fent a rámpákon, 1től 1ig. Közben persze 1álltalán nem árt fedezékből löni rájuk!Ez után a mennyezetről kötélen ereszkednek le átlátszó kézi pajzsokkal felvértezve az ujjabb rosszarcok. Ilyenkor az a legjobb ha vissza húzódsz annak a lépcsőnek az aljába amelyiken be jöttél a terembe, és meg várod, hogy rád találjanak.Vagy ha nem nagyon akarnak rádtalálni akkor kicsit néha ki merészkedsz a lépcső tetejére és akkor tuti észre vesznek, majd vissza hátrálsz a lépcső aljába, és meg várod míg le jönnek a lépcsőn. Majd ha van nálad sörétes puska vagy hasonló erős rövid távon hatásos nagy tűz erejü fegyver , sorba szét kapod őket.Kicsit később fent a mennyezethez közel ismét meg jelenik 1-2 rosszarc, egészen fent lesznek, na őket még le lövöd. Majd kis vártatva a terem közepén fel nyílik a lejárónak a teteje és ott kell le mászni a csatorna rendszerbe.... hát ennyi lenne ez a rész . remélem tudtam neked segíteni :) -
bur #12 valaki segjtsen léci
Az elején amikor nagy teremben a számokat kell bepötyögni vmi ajtó nyitáshoz, akkor mér jönnek rám olyen sokan? Állandóan kinyírnak, nembírok a tömmeggel. vmit tuti másogy kell csináni! Köszni! -
handrx #11 Köszönöm a tippet , sikerrel jártam:). Szét lőttem az 1ik teremben található szekrényeken a lakatokat, és láss csodát ott volt a " Key card " :D.Most a csatornákban bóklászom, keresem a kiutat. ) Még egyszer köszi. -
shane81 #10 Na végeztem vele. :) Hát a végén leizzadtam.. Az elején kicsit unalmas a föld alatt, de aztán már beindul. Érdemes felrakni! -
gomb2 #9 Általában a "key card"-ok a lakattal zárt öltözőszekrényekben vannak. Lődd szét a lakatot, kinyílik, ott lesz.
Egyébként sztem jók a pályák, izgalmas. De "shane81" üzenetére utalva valóban, fel kell tenni az 1.4 patch-t (legjobba "cummulative" változatot, az az előző patcheket is felteszi). Nekem miekőtt telepítettem volna a javítást, nem indult el a játék, mármint a MOD.
Jó játékot Mindekinek! -
handrx #8 Lenne 1 kis gondom a moddal. Addig jutottam el benne amíg Boris meg hekkeli az ajtókat, de hiába mert ott abban a teramben ahol az ajtóval szemben van 2 üdítős automata, minden ajtó zárva van:(.A hátsó részén van1 ajtó, de oda meg kell 1 Key Card, de azt vajon honnan kel elő keresni? Aki játszott már a modifikációval, és persze "túl jutott" ezen a részen, szinte még az eleje, az tudna e segíteni nekem? előre is köszönöm :) -
#7 Ofcóz, hiszen ez egy modja... -
marco2 #6 sziaztok a far cryt fel kell rakni? -
#5 Tépem lefele. A moddereknek meg nagy köszi! -
shane81 #4 1.4-es patch-et is rakjátok fel a gamehez előtte. Már nyomom egy ideje, de még mindig csak belső térben játszódik. Kezd unalmas lenni a csatornában bóklászás. :( Így szinte ugyanaz, mint a Far Cry földalatti pályái. Remélem lesz külső helyszín. Grafika nekem bejövős, mintha lenne már HDR is. Ha végigvittem még írok. -
#3 Már leszedtem, de reinstall miatt max holnap tudok véleményt írni :-( -
Indigo #2 Egyetértek!
Majd kipróbálom, de most ezért nem rakom fel a játékot. Véleményeket viszont várok! Kinek hogy tetszik? -
#1 Ez egy nagyon jó hír!
Áldassék a neve az ilyen fejlesztőknek! Nagy köszönet!