Hellgate: London - képek Ázsiából
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Diablo mi ha nem agyatlan hentelés? És mégis fogyott pár millió....
Hát a képekeket elnézve nekem grafikailag a játék kevés lessz de bízom a hangulatában és hogy szinvonalas szép darab lessz ez a játék! bár már játszottam a gears of warral és azt kell hogy mondjam ami ezután jelenik meg, és nem üti ezt a szintet az mind gagyi!! 2007 van és még mindig jelennek meg olyan játékok amik még a 2001 es szintet sem hozzák és ez kicsit elszomorító fõleg pc -s játékok esetén! az ember 2-3 évenként fejleszt csúcs pc-re hogy a nagymenõ játékok úgy nézzenek ki az ember gépén hogy azt lehessen mondani hogy na ez szép!! és megérte megvenni de mostanság még letölteni esem érdemes ráadásul szinte semmi sem jelent mostanában meg pc-re amire azt mondom na ez fasza kis game volt mint pl.half-life,vagy a starcraft annak idején...tudom nekem se a grafika a lényeg de ha már megvan a technologia akkor egy játék ne csak jó legyen hanem igényes is..pl rühellem az olyan játékokat amik önmagukban szépek de az átveszetõ filmek ratyik és nézhetetlenek(ebben az esetben kb 3 intrót láttam már a játékból és mind üti a szinvonalat)imádom az igényes cg movikat!!!
szval várom a játékot kipróbálom és remélem egy igazi gyöngyszem lessz a polcomon! addig is gyõzzük kivárni!<#vigyor>#vigyor>
szval várom a játékot kipróbálom és remélem egy igazi gyöngyszem lessz a polcomon! addig is gyõzzük kivárni!<#vigyor>#vigyor>
Ha agyatlan hentelés lesz, ha nem, én akkor is várom.
Aki játszott valaha a serious Sam-ekkel, vagy a Painkiller-el, és tetszett neki, vagy akár beszélhetünk itt a Q3-ról vagy az összes UT-rõl, annak tejesen mind1 lesz, hogy ez agyalós FPS, vagy hentelõs FPS lesz e.
Aki meg szereti annak nem kell elmagyarázni, hogy mi a jó az agyatlan hentelésben ...
Aki játszott valaha a serious Sam-ekkel, vagy a Painkiller-el, és tetszett neki, vagy akár beszélhetünk itt a Q3-ról vagy az összes UT-rõl, annak tejesen mind1 lesz, hogy ez agyalós FPS, vagy hentelõs FPS lesz e.
Aki meg szereti annak nem kell elmagyarázni, hogy mi a jó az agyatlan hentelésben ...
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
Én is ezt magyarázom! Ha agyatlan hentelés, akkor nem értem miért lesz jó... de majd még meglátjuk.
😄
Nem bírom most már ki hogy le ne írjam:Ennek a Németh Szabi srácnak a cikkei botrányosan gatyik.Egyszer nem láttam egy olyan írását aminek lett volna értelme,tartalma vagy létjogosultsága.Talál egy képet, kirakja és odaír valami baromságot mellé.
Most már dobálhatjátok a köveket.
Most már dobálhatjátok a köveket.
szerencsére nem vagyunk egyformák...
Azt írtam, hogy NÁLAM vesztes a játék. Nekem egyáltalán nem jön be ez az agyatlan hentelés, ahogy fps-nél sem jön be pl. a quake... Nem csípem az ilyen monoton játékokat. Persze tisztában vagyok vele, hogy sokaknak ez az etalon, dehát nem vagyunk egyformák.
miért vesztes szted a diablo? sztem a legjobb akció rpg😊
Nem értem, hogy mirõl beszél a cikkíró. Sajnos egyre több olyan ember ír ide akiknek lövése sincs, mondhatnám hogy FINGJA nincs az adott témáról. Ehhez csak gratulálni tudok.
A Hellgate-nek nem volt még HIVATALOS kiadási dátuma, MAXIMUM prognózis, jól mondod a végén, prognózis. A Flagshipnél mindigis TBA volt..
Gratulálok még egyszer a cikkírónak. Ja, ezek pedig fél éves képek kb. Hardwireden találtok újabbakat is, de akármelyik másik komolyabb játékos oldalon. Az SG már nem az. SuperGamez ugye... hát nem.
Böff. ;P
A Hellgate-nek nem volt még HIVATALOS kiadási dátuma, MAXIMUM prognózis, jól mondod a végén, prognózis. A Flagshipnél mindigis TBA volt..
Gratulálok még egyszer a cikkírónak. Ja, ezek pedig fél éves képek kb. Hardwireden találtok újabbakat is, de akármelyik másik komolyabb játékos oldalon. Az SG már nem az. SuperGamez ugye... hát nem.
Böff. ;P
Ha ez olyan lesz mint a Diabló, akkor nálam tutira vesztes a játék...
Jó lesz? Nekem érdekes mód a Serious Sam jutott eszembe... mármint az, hogy csak menni kell, húzni a ravaszt (nyomni az egérgombot) és arrafelé rántani a célkeresztet, ahol a legtöbb a mozgás... úgy néz ki ilyen lesz. (Márpedig ez minden, csak nem jó...)