7
-
Loverman #7 Saccard, te vagy az én emberem:) Le az értelmetlen divatfikázókkal!
Mellesleg én wowozok, március vége óta. Közben lett barátnőm (még van), járok a PSZF-re, gitározni tanulok, sokat olvasok, szeretek úszni, jókat beszéletni másokkal, persze bulizni és néha valami etilalkohollal is feldobni magam. Furcsa, pedig kockának kéne lennem aki csak wc miatt megy el a wow elől! -
Radnix #6 besz@arok a lessz-t két sz-el írtam bocsánat minden kedves sg látogatótól.:) -
Radnix #5 Hát hasraesés nem lessz mivel ahogy megjelenik minden wowosnak postázzák és még a boltba se kerül már elfogy. ami meg bekerül azt rögtön elviszik azok akiknek nem sikerült előrendelni :D Ja az agyilag meg fizikailga tönkretevős dologhoz meg annyit hogy én cséztem sokáig de mégsem lettem/vagyok kocka és tesiből sem húznak meg XD Ja amúgy angol- nyelvtudást valóban fejleszti de azért nem emelném ki :) a wow-ot meg most fogom megvenni ha minden igaz és biztos hogy nem kockulok el, mivel szerintem a kockaság szégyen, valmint olyan mint a drog, a társadalom kiveti a kockákat :D Ja amúgy már minden játékot meguntam ami létezik és elfut a gépemen, remélem a wow kihúzza majd fél évig :) -
spydee #4 Annyira tönkre tesz agyilag, hogy "szinte" megtanultam angolul a játék miatt...
a billentyűzet/egér után a legtöbbet használt eszköz a szótár...
elmondanám sokkal segítőkészebbek és toleránsabbak az emberek virtuálisan mint élőben.
A politika és ami az országban van AZ!!! teszi az embereket TÖNKRE AGYILAG! -
#3 Ja és biztosan be kéne tiltani az összes ilyen játékot! Ki kéne tiltani a Cs-t is, az meg erőszakossá teszi szegény ártatlan lelkü felhasználókat! Sőt az a csúnya guild wars! Na az aztán végképp mindennek a teteje! Aztán ott van a tv. Azt meg csak bámulják, azoknak a gyártását is be kellene szüntetni! És még sorolhatnám...
De adok inkább egy jó tanácsot. Menj ki amerikába beszélj néhány ilyen hihetetlenül okos, ésszerű tényeken alapuló elvekkel bíró és erős lelkületű emberrel, kiket nem lehet eltéríteni szent hivatásuktól; miszerint semmit nem csinálnak csak mindent szidnak aztán eszükbe sem jut, hogy az adott dolgot lehet ésszerűen használni és akkor kellemes és kikapcsolo is tud lenni. A wow is csak egy játék amelyet igy is kell kezelni. Mivel a wow szinte teljesen újat tudott nyújtani az embereknek így természetesen sok felhasználója van. És aki fizikailag és szellemileg leépül az valamit nagyon nem jól csinál. Ez pedig lehet intő példa más embereknek. Úgyhogy teremts valami újat mert ez a megmondom a frankót és mindenki hülye stílus már igen szánalmas! -
#2 Egyszerűen gyalázat ez a WOW,csakis bizniszből emberek millióit teszi agyilag(és tok példát fizikailag) tönkre.Komolyan mondom bekéne tiltani,és nem érdekelnek a wowos kockák,egyszerűen szégyen!!!!TOTÁLIS AGYI ÖSSZEOMLÁS -
Juszufka #1 "hosszú hónapokra elvághatja a külvilágtól"
Ez tetszik, nagyon találó