Harmadik PS3-at ígér a Sony
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert biztos vannak, akik nem tennének egy fura alakú konzolt a tévéjük mellé, és hajlandók többet fizetni egy lejátszó külsejû cuccért.
De amúgy nem értem, minek bele 2x annyi xdr ram.
De amúgy nem értem, minek bele 2x annyi xdr ram.
1. Cell: fõleg a lustább és/vagy tehetségtelenebb programozók panaszkodnak miatta, és azok a cégek, amik ugyanazt akarják többfelé portolni. De majd megmutatkozik a haszna, ha jobban használatba veszik.
2. Blu-ray: csakhogy a Sony elsõsorban nem egyszerû konzolgyártó, hanem a Blu-ray sikerében is erõsen érdekelt. Így a kettõ (Blu-ray és PS3) hosszabb távon egymást erõsíti - viszont elsõ körben épp visszafogja a Blu-ray a PS3 érvényesülését.
2. Blu-ray: csakhogy a Sony elsõsorban nem egyszerû konzolgyártó, hanem a Blu-ray sikerében is erõsen érdekelt. Így a kettõ (Blu-ray és PS3) hosszabb távon egymást erõsíti - viszont elsõ körben épp visszafogja a Blu-ray a PS3 érvényesülését.
Talán, hogy fogyassz, fizess, kussolj? ;-)
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben, de akkor sem szívja!
Nem értem, mi a fenének kiadni egy külön filmnézésre szánt ps3-mat, mikor arra hamarosan rendes lejátszók is kijönnek.
Nyilván nem vagyok kompetens a témában és túl kevés információval is rendelkezem ennek megítéléséhez, de nekem nagyon úgy tûnik, hogy rendkívül kockázatos döntés volt a Sony részérõl a Blueray-re várni. A gép már rég kint lehetett volna a piacon, így viszont egy évnyi hátránnyal indultak egy olyan géppel ami játékra semmivel sem alkalmasabb mint a konkurencia terméke (Xbox360). Ráadásul sokan a Cell-t sem tartják a legjobb választásnak játékkonzolhoz.
Ha nem lett volna a PS2 akkora világra szóló siker a Sony már azon gondolkodhatna, hogyan szálljon ki a konzolbizniszbõl a lehetõ legkisebb veszteséggel. Így a játszma még kétesélyes. Sok múlik a Blueray sikerén.
Ha nem lett volna a PS2 akkora világra szóló siker a Sony már azon gondolkodhatna, hogyan szálljon ki a konzolbizniszbõl a lehetõ legkisebb veszteséggel. Így a játszma még kétesélyes. Sok múlik a Blueray sikerén.
A SONY azért több lábon áll (bár ma már ez sem igaz teljesen)
Nagyon szenved a SONY, mint ha érezné a véget. A Commodore is hasonlóan szenveett az elhalálozása elõtt
Remélem tévesen vonok párhuzamot
Remélem tévesen vonok párhuzamot
Ez a PSX 2 lenne, ha jól láttam valahol.
A PSX (nem a az eredeti playstationról van szó, hanem egy kibõvített PS2 volt) gyak egy minden funkcióval felszerelt set-top box/video rögzítõ/játékgép volt, ami aztán a kutyának se kellett.
A PS3-ra alapuló változat sem biztos hogy sikeresebb lesz.
A PSX (nem a az eredeti playstationról van szó, hanem egy kibõvített PS2 volt) gyak egy minden funkcióval felszerelt set-top box/video rögzítõ/játékgép volt, ami aztán a kutyának se kellett.
A PS3-ra alapuló változat sem biztos hogy sikeresebb lesz.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Senkinek se fogja megérni... 😊
← ElőzőOldal 2 / 2