26937

A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• reynaud #26657
    Konkrétan tegnap este,fulladoztam a röhögéstől a tömör egyszavas válaszaidon,valamint a lelki segélyszolgáltatásod felajánlásán!
    Ezért szürcsöltem egy kis ásványvizet,melynek egy részét sikerült félrenyelnem!
    Következményként kis híján telibe köptem a laptopom monitorját,így aztán tényleg feszültség alá kerülhetem volna!XD
    Bírom és díjazom ha valakinek van humora,de ezek után 2x meggondolom legközelebb mikor "kötekedjek" veled!

Mert kedvelem M.Sembello - Maniac nótáját attól még nem vagyok mániákus,ugyan már mit nem képzelsz rólam!? :)))
    ................................................................................................................................................Zenéljünk!
    Tegnap lemaradt a stílus szórásból a new-italo disco!
    A személyes egyik legnagyobb kedvencem az elmúlt egy év new-italo zenéi közt ez a qrva jól sikerült remix!

Mflex feat. Rosette - Fire

• pityu0718
    Hogy tetszenek-e? Az nem kifejezés!
    Silent Gloves barátunk munkásságát azóta követem, amióta feltette az első zenéjét a soundcloud-ra. De van még jónéhány "favorit" ebben a stílusban!!
    Rain Sword, Mitch Murder, Sellorekt-LA Dreams, Miami Nights 1984, Lost Years, Jordan F, stb. Lehetne még sorolni.

A 3 perces zenekészítésről meg inkább nem is mondok semmit. Ismerünk ilyen tagot ugyebár..
  • Musachy
    Na erről van szó. És ne legyen már üldözési mániád is!
  • reynaud #26654
    Jó hogy itt voltál,jót mulattam ezen a párbeszéden,s legalább megpörgettük a topikot,de mostmár megyek aludni! :)))

Jó éjszakát Musachy!
  • Musachy
    Téves.
  • reynaud #26652
    No még annyit befejezésül,hogy dehogynem értem,hiszen magad árultad el,hogy azért írtad ezt a bejegyzést hogy engem provokálj,mert ugyebár szúrja valami a szemed!

• Musachy
    Olyan feszült vagy. Lazíts!
  • reynaud #26650
    Hagy már ezt az unalmas "támadó + kötekedő szövegeteket melyeket rendszerint rám ragasztattok!

Inkább gondolkodj azon hogy saját magad zenei izlésével mész szembe,amikor egy ilyen cikk idézetet ebbe a topikba raksz!

Azt gondolom egészen világosan megjelölte Mike a topik zenei témáját,azaz eltévedtél,ez a topik nem a mai fiatalok által hallgatott trendi club zenékről szól!

Amúgy meg ha jól esett hogy írtál egy "off" hsz-t a topikba akkor váljék egészségedre,és bocs de még mindig nem értem miért pont ide!

Nekem nincsen lelki problám,ha volna sem veled beszélném meg!

Egyáltalán nem érzem támadónak a neked szánt válaszaimat,csak helyre tettem azt amit helyre kellett!

Felőlem egyébként hallgass Mozart,Bach vagy Liszt műveket ha azokat tartod értékes zenének,szabad a választás!

Én nem haragszom rád,pedig ha valaki támadóba ment át az nem én voltam,hanem te!

• Musachy

Konkrétan le sem írtam, hogy milyen zenére céloztam...

FM Attack féle zenéket nem kell bemutatnod, már jóval régebben felfedeztem, mint ahogy te először említést tettél róla.

Végül: valahogy sejtettem, hogy ha valaki, hát te ettől a hsz-től biztos bekattansz és átmégy támadóba... Bár titkon reméltem, hogy mégse, de tévedtem. Biztos van valami lelki problémád. Akarsz beszélni róla?
  • atiapuka
    Jaja az Eternity, az is nagy zene volt!

Meg ezt is szeretem: Night Time Is The Right Time

Nekem az egész Flashdance cd tetszik, úgy ahogy van. És emlékszem, még srác voltam mikor először láttam a filmet. Nekem az is tetszett.
  • reynaud #26647
    Philip Oakey & Giorgio Moroder /1985/
    Az egyik legféltettebb,legkedveltebb cd lemezem,annak idején Ausztriában vásároltam!
    Akkora kedvencem hogy annyit hallgattam már,ha nem cd lenne talán már elkopott volna!:)))

A Flashdance albumról egyértelműen a legjobb nóta:
    Michael Sembello - Maniac /ez egyébként nem Moroder szerzemény/

Egyébként favorit még Morodertől a "From Here To Eternity" alap elektronikus disco zene!
  • atiapuka
    Ezzel a mondatoddal telesen egyetértek én is.
    "3...Engem soha nem érdekelt hogy ki mit papol zenei minőségről,a hangszeres zenék értékrendjéről,a lényeg amikor meghallgatok egy zenét azt élvezzem"

Igaz ezért a kijelentésemért már szorultam, hogy ha mindegy, akkor hallgassak Jimmy-t. Úgy hogy most sem szeretnék vitázni, csak egyszerű megállapítás.
  • atiapuka
    Sziasztok!

Olvastam írásodban Moroder-t.
    Én is szeretem a számait, de szerintem Ő is egy olyan előadó, akinek azért erősen kell mazsolázni a zenéi között.

Nekem az a lemeze tetszik a legjobban, amelyiket Philip Okay-val (lehet hogy nem is így kell írni a nevét, de most nincs kedvem megkeresni) együtt csináltak, na meg persze a FlashDance. Ja meg a Hand in Hand is az Ő nevéhez kötődik, nem?
  • reynaud #26644
    Tegnap idő hiányában nem,de ma utánanéztem és így már tudom zongoraművész a hölgy!
    Amit elmond annak nagy igazságtartalma van,és véleményem szerint Te értelmezted félre,pontosabban nem jól azonosítottad be azt a zenei stílust amire Ő gondolt!

Mutattok egy példát arra mi az a szörnyű "pittyputty" zene amit underground dj-k nyomnak,és sajnos a fiatalabb korosztály körében népszerű!
    KLIKK ide - (minimal tech house)

Egy jól felszerelt zenei stúdióban egy ilyen zenének nem nevezhető valamit,tényleg néhány perc alatt össze lehet rakni,akár egy tizenéves gyereknek is!
    Ebben tényleg nincsen zene ,ellenben azzal a stílussal amire Te céloztál!

A mai synthwave,dreamwave,nu disco,space disco,synthdisco zenék alapjait a 80s évek elektronikus disco zenéiből merítik,mai modernebb dallamokkal!
    E stílus anno egyik legjelesebb képviselője az a Giorgio Moroder,kinek zenei munkásságát,többek közt három Oscar és négy Grammy díjjal ismerték el!
    Azt gondolom ennyi elég is ahhoz hogy ezt a zenei stílust ne pittyputtyozzuk le!

Persze mint minden zenei stílusban,ebben is vannak jól illetve kevésbé jól sikerült dalok,én azokat válogattam eddig ide amiket arra érdemesnek tartottam!

Hallgasd ezt meg,ha még nem ismered,2013-as dal,de olyan mintha zenei utazáson vennék részt vissza a 80s évek minőségi synthpop zenéi világába!
    FM ATTACK - With You Tonight

Aki egy ilyen dalt összerak 3 perc alatt egy billentyű lenyomásával,az keressen meg privát! LOL!
  • reynaud #26643
    Örülök hogy tetszenek Neked is ezek a zenék!
  • reynaud #26642
    1... Ki Szentpéteri Csilla? nem ismerem,és talán nem is akarom ismerni!
    Azt viszont tudom ki pld. Silent Gloves levelező kapcsolatban vagyok vele!
    Tetszik a zenéje,még ha gondolom Te egyetértve a hölggyel szintén "kommersz pittyputtyként' értékeled ezeket a véleményem szerint kiváló synthwave,dreamwave zenéket!

2...Valóban nem túl bonyolult zenék ezek,de azért enyhén szólva túlzás hogy lenyomsz egy billentyűt és kész van egy 3 perces nóta!:)))
    Ezek az előadók hetekig dolgoznak egy-egy synthwave zenén,mire elérik a kivánt és megfelelő szintű hangzást,és ezt tőlük tudom,nem én találom ki!

3...Engem soha nem érdekelt hogy ki mit papol zenei minőségről,a hangszeres zenék értékrendjéről,a lényeg amikor meghallgatok egy zenét azt élvezzem, ezek a synthwave zenék számomra zenei élményt nyújtanak,a rock zenét és a klasszikusokat meghagyom Szenpéteri Csillának!

4.Nem is értelek miért írtad ezt le,hiszen Te magad is synthpop,new wave,italo disco zenéket hallgatsz!!!???
    Szintén nem túl bonyolult zenék,mégis milliók hallgatják és kedvelik e zenei stílusokat is ,szerte bolygónk minden szegletében!
  • Musachy
    Nem akarok ünneprontó lenni, de egy igazi zenész (Szentpéteri Csilla) Quart-on megjelent interjújában nagyon jól érzékelteti a lényeget.

Részlet:
    "A gyermekem, aki most 15 éves vagány kiskamasz, éjjel-nappal zenét hallgat. Eleinte remek ízléssel válogatott. Mostanában kíváncsi voltam, hogy miket hallgat, és egészen ledöbbentem: a legszörnyűbb, kommersz pittyputtyokat. Azt mondtam neki: "Megtanítottalak zongorázni, megtanítottalak gitározni rockot, klasszikust, akusztikust. Legalább valami finomabb felé nem mennénk? Lehet dinamikus, csak legyen benne zene.” Azt mondta: "Anya, hidd el, hogy ezt nagyon nehéz megírni." Mondtam neki: "Gyere ki a stúdióba, anyád megmutatja." Összeraktam neki egy ilyet öt perc alatt. "Anya, ez elementáris. Miért nem csinálsz ilyen lemezt is? Nem kell, hogy odaírd a neved! Ezt játszanák mindenhol a diszkóban, trendi lennél" – mondta. Nekem tényleg öt perc egy ilyet összerakni. Lenyomsz egyetlen billentyűt, és kész van egy háromperces nóta! [nevet] Mondtam neki, hogy "figyelj ide, megmutogatom, hogy milyen effektjeim vannak, hol találod a groove-okat, csinálj magadnak ilyet". Ez most lelkesíti."
  • pityu0718
  • reynaud #26639

KALAX - A SUMMER'S DREAM

Dream Machine - Silent Gloves remix
  • pityu0718
  • reynaud #26637
    MFLEX - NOT WAR

Mflex on soundcloud

• pityu0718
    Csak hogy csorogjon valaki nyála.. :)

• pityu0718
  • pityu0718
    Kiváló zene!!

Végre olyan zenék mennek a topikba, amik idevalók.. :)

• reynaud #26633
    Wolfram feat. Holy Ghost - Hold My Breath

• pityu0718
    Nagy kedvenc, valahol itt kezdődik a jó zene.. :)
  • reynaud #26631
    MFLEX - SHINE

http://www.soundcloud.com/mflex/mflex-shine

http://mflex.bandcamp.com/
  • reynaud #26630
    Flashworx - Love Is Anywhere (FM Attack rmx)

• pityu0718
  • reynaud #26628
    Aktuális favorit zeném!
  • Earth Angel
    Mflex - Wake up, Michael Schumacher! (WJCMH rework)

Letöltés
  • Earth Angel
  • Earth Angel
    Mflex - Where Are You?

Beautiful love story! :-)
  • musichunter65
    Szép napot kívánok mindenkinek!Régen voltam már erre felé,no de nem jöttem üres kézzel!
    Max Tango - Save Me (The Album)

Inclusive Tracks:

Danger
    First Kiss
    Freedom
    Ice Cold Love
    Save me
    Something About Me
    The Tango
    Tonight

Letöltés
  • pityu0718
    Nagy dolog..? :) Végre valaki készít egy rendes zenét, erre gondolsz?
  • Earth Angel
    Sajnos a kép nem jelent meg :-(

Akkor inkább így:

http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2014_2_15_3g5dvjqsq2.jpg
  • Earth Angel
    Valami nagy dolog van készülőben! :-)
    Ma 16 - kor.

• pityu0718
    Végre egy jó zene
  • reynaud #26619
    MARK VERA-STAR ORION

Mark Vera