26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
pazo #812 ....inkább ritkaság mint jó, de legalább a miénk, no meg WAV......
....meg persze aktuális : Mastervoice & Big RC : Happy New Year 2:30 -
#811 Nem mintha azzal gond lenne a kezdetektől is... -
#810 megy fel egy másik FABRIZIONI szám. -
#809 Van belőle neked valami hosszabb változat? -
#808 Rendben, majd priviben add meg a mobilját. Felhívom:-)))) -
#807 amúgy hello mindenki -
#806 igen 320-as!!!
bocs hogy nem válaszoltam csak áramszünet volt....
-
#805 Így faxa gyorsan a top-on leszünk -
pazo #804 ....jó zene ez birtam, azon kevés London Boys zenék egyike ami egy kicsit is tetszett....... -
#803 Na mindegy. Rossz helyre linkeltem, de azért belefér ebbe a topicba is -
#802 qrvára. -
#801 kösz ,jó ez igy -
#800 Mi van itt, elég STABIL a rendszer ha jól látom -
#799 London Boys - Chinese Radio (3:49, 320k)
http://www.speedyshare.com/663834506.html -
#798 ufff -
#797 Legalább megvan a "bakelit-fíling" -
#796 hát azugyan nem kell, de a felesémnek megmondhatjátok, hogy neki is égető szüksége van arra a erősítőre -
#795 hát azugyan nem kell, de a felesémnek megmondhatjátok, hogy neki is égető szüksége van arra a erősítőre -
#794 hát azugyan nem kell, de a felesémnek megmondhatjátok, hogy neki is égető szüksége van arra a erősítőre -
#793 hát azugyan nem kell, de a felesémnek megmondhatjátok, hogy neki is égető szüksége van arra a erősítőre -
#792 hát azugyan nem kell, de a felesémnek megmondhatjátok, hogy neki is égető szüksége van arra a erősítőre -
#791 hát azugyan nem kell, de a felesémnek megmondhatjátok, hogy neki is égető szüksége van arra a erősítőre -
#790 hát azugyan nem kell, de a felesémnek megmondhatjátok, hogy neki is égető szüksége van arra a erősítőre -
#789 hát azugyan nem kell, de a felesémnek megmondhatjátok, hogy neki is égető szüksége van arra a erősítőre -
#788 hát azugyan nem kell, de a felesémnek megmondhatjátok, hogy neki is égető szüksége van arra a erősítőre -
#787 hát azugyan nem kell, de a felesémnek megmondhatjátok, hogy neki is égető szüksége van arra a erősítőre -
#786 hát azugyan nem kell, de a felesémnek megmondhatjátok, hogy neki is égető szüksége van arra a erősítőre -
#785 Milli Vanilli - Girl You Know It1s True (super club mix bakelit-ról)AAC 320
az elején a szöveg picit serceg nyugodtan szidjatok,de a lemezt 88-ban nyomták.
http://www.4shared.com/file/8216992/7dd947cd/Milli_Vanilli_-_Girl_You_Know_Its_True__bakelit_ripp_.html -
#784 Kész vok ettől az Sg-től -
#783 Akkor veled akadtam vhogy össze!? -
#782 -
#781 Vedd meg aztán jól van, Kriszti már ugyis beletörődőtt a "sorsába" -
#780 De azt a szöveget nem tudom ki írta? Én nem az biztos! -
#779 Wazze ezt én írtam Mflex kérdésre, hogy 320-e -
#778 attakúva, tkm kivan már -
#777 Miben segítsünk wazze... Kell pár milla? -
#776 Ja érdekes dolgok vannak itt -
#775 Ja érdekes dolgok vannak itt -
#774 Ja érdekes dolgok vannak itt -
#773 Ja érdekes dolgok vannak itt