26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
#2892 No egy klasszikus 320-ban:
Debut De Soiree - Nuit De Folie ( Pwl Extended Version ) -
#2891 Sg motor, a hibás sztem.. -
Trend Boy #2890 Sikerált mindet leszedni!!!
Ezt a BBB's változatot nem ismerem, úgyhogy majd mindjárt meg fülleelm milyen is...
Az album tetszik, úgyhogy megtartom...
Az elöbb:
Írtam egy hozzászolást, és a következő frissitésnél egészen tegnap délután 5 óráig minden új hozzászolás eltünt az enyémmel együtt... Na mondom ez fasza... 5 percenként nyomkodom a frisitést, erre most meg frankón bejön minden... Állati!!!
-
#2889 lehet..:) -
#2888 sok volt a vodkásnarancs.... -
#2887 Nem tudom, hogy a csába nem vettem észre wazze -
#2886 Huh, wazze köszike -
#2885 2834 hsz!!! -
#2884 Szewasz Cimbi!
Már föltoltam tegnap, figyelmetlen vagy!!!!!!! -
#2883 aki nem ismeri ezt a változatot, szedje le, nem fog csalódni..
[b][nagy][szin=red]BAD BOYS BLUE-A TRAIN TO NOWHERE(CLUB MIX)
WAV HQ 6:44 71MB
http://rapidshare.com/files/11036666/05._Bad_Boys_Blue_-_A_Train_To_Nowhere__Club_Mix_.rar.html -
#2882 Sanya, MAX HIM-et , majd told fel légyszi...thx -
#2881 -
#2880 már az is van?:-) -
#2879 A többit AAC- nyomatom majd.. -
#2878 Trend Boy!
Te ismered a BBB-Train To Nowhere(club mix) verziót?
Most töltöm fel wav-ban, hát szerintem az a szám nagyon össze lett rakva, szerintem, nálam már is a top 10-ben van -
#2877 Szerintem xar az sg motor, itt lehetett a gubanc..
Egyébként tetszik az album?
Nekem nagyon bejön -
Trend Boy #2876 Sziasztok, mindenkinek szép reggelt!
Tegnap este erre felé lehetett a gubanc, mert most meg mennek, úgyhogy nem igazán értem mi is történt. Lehet én csináltam valami rosszul. Ugyhogy bocsika...
-
#2875 Elindítom, felfelé a BBB-t... -
#2874 Sziasztok! -
#2873 atiapuka,
sajna a netem csak a 7vegen all helyre otthon.
folmasoltam az Inner Circle zeneket egy pendrajvra, majd ha talalok egy gepet akkor foltolom oket, ha nem lesz addig keso.
sajna melobol nem tom megoldani. -
#2872 sziasztok -
pazo #2871 nálam az összes vocoderion link müködött......
remélem a bad boys blue link is fog.... -
#2870 Ez a cucc a Tr3s Lunas (2002) albumról való... Szóval ez is olyan merengős. Szerintem nagyon komoly zene.
Mike Oldfield - Misty l 3:59 l 320 AAC -
#2869 Kim Wilde - Perfect Girl l 3:46 l WAV-ból 320 AAC -
#2868 Keresem: Mike Mareen - The First Step
-
#2867 nálam mindenhogy megy ha rákklik akkor ishttp://rapidshare.com/files/10947016/14_-_Vocoderion_-_Terminal_State.rar.html -
#2866 Na úgy most már nálam is, ha kimásolom a linket és bekopizom az address bar-ba, de ha ráklikk, akkor nem jó. -
#2865 ez a link, ha ráklikk:
http://rapidshare.com/files/10947016/14_-_%3Cfont%20color=red%3E%3Cb%3EVocoderion%3C/b%3E%3C/font%3E_-_Terminal_State.rar.html -
#2864 AZ ÖSSZES LINK MÜXIK NÁLAM :) -
#2863 Rosszak a linkek...
Nem jövök rá, hogy miért... -
#2862 AZ MEG,HOGY LEHET..
NÁLAM MENNEK. -
#2861 Én is most akartam nekiállni:-? Mi történt? -
Trend Boy #2860 Sziasztok!
Szépen csipegetem lefelé a Vocoderion-kat, erre "file not found" üzenetek várnak mire már csak 4 db lenne hátra...
Fasza!
Úgyhogy továbbiakban csak hessz...
-
#2859 Van valakinek birtokában az I Love Disco Diamonds sorozat origi cd-je? Valaki azt mondta (tán Mflex), hogy szarul szólnak rajta a trackok. Kinek mi a tapasztalata? -
#2858 Következő: Én nem vagyok Senn dealer, sem részvényem nincs, de az ár/érték aránya nagyon jó. Nyilván nem hájend cuccról beszélünk, de nagyon jók ezek is. Tudatában annak, hogy Te főleg computeres zenehallgatáshoz használnád, sztem jó vétel. Én spec egy kis füldugót használok, de olyat szól... a Hi-Fi-hez HD-600-as ref fejhallgató van, de az más kategória. Ha jó az ár neked, akkor vedd meg. -
#2857 örülök neki, hogy tetszik,de én mára lépek, nyomunk mi is itthon valami ritmust, csak egy kicsit halkabban. Üdv: mindenkinek -
#2856 Jól wan Mike:-) Vagy küldjem a sofőröm wazze? -
#2855 OFF
kérhetnék véleményt erröl? akár rosszat is
Sennheiser 212pro -
#2854 TE SANYAAA EZ A RITMUS MINDJÁRT SZÉT VERI A HANGFALAT A SZOMSZÉD MINDJÁRT KOPOG DE KIT ÉRDEKEL,NAGYON TETSZIK!!!!!!!!!!!!!!!! -
#2853 Szimi! előbb is odaérnék, ha Joe odaadja az Audit. :-)