26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
#3332 #3321 válaszoltam, ha nem vetted volna észre wazze, mivan ma melegfront -
#3331 a 3 cd-s válogatáson van -
#3330 kinek mi a korán, az első hsz-em ma 5:30-kor volt wazze -
#3329 melyikre gondolsz?? -
#3328 Sőt a jó, enyhe kifejezés rá, mert egy időben a mindig csak ezt hallgattam ,nagyon király mjuzik!!! -
#3327 Na jól van wazze, korán reggel még nem láthatok mindent! -
#3326 az biztos meg kissebbség is akad néhány -
#3325 A többiek, mintha itt se lennének, ne is zavartasd magad wazze... -
#3324 aha -
#3323 Ez jó zene -
#3322 Psychic Interface - Tribal Stomp (Extended version) 320 -
#3321 Jobban jártam volna, igaza van Sanyának vazze -
#3320 #3243 , szerintem egyértelmű volt, nem? -
#3319 Amit Trend Boy töltött fel, az extended verzió. -
#3318 Jackie Touche - Watch Out (Extended version) 320 -
#3317 ott legalább vannak meztelen csajok!!! Amit Flexi koma nagyon szeret! -
#3316 nem ezt kérted baxki? Én nem jegyzem meg, hogy ki mit rakott fel... Mi kell akkor bassza meg? -
#3315 Wazze, felraktad azt amit én töltöttem fel?????
-
#3314 Hát unalmas is minden nap ugyanazt hallgatni az biztos. Én kész vagyok ezektől. Minden nap, naponta többször is a kicsi gesztenye, barna a szeme, csak mert a pisis ovislányok beizgulnak rá... brrrrrr -
#3313 Csa flex.
Örülj neki hogy nem küldtek el valami sas jóska kabaréba wazze ezen se lepődtem volna meg ezekután -
#3312 THX! -
#3311 A múltkor (a nyáron), betelefonáltam , hogy kérek vakami faxa italo, akkor még Szabó Tamás nevezetü emberke vezette a kiváságműsort...
igy zajlott le:
Csajszi veszi fel:
-slágerádió jónapot kivánok!
-köszönök ,bemutatkozom, mondom , hogy a kivánságműsorba szeretnék kérni egy számot(K:Barre-Right...)
-ok -mondja csaj- Elton John, Simple Minds,Bruce Spengsteen... ezek közül lehet választani
-mondom nekem teljesen más a zenei izlés ficamom, ezekektől az előadóktól hányni tudnék
-csajszi mondja, ő arról nem tehet, ha ezekből tudok választani akkor bekapcsol a müsorvezetőnek aki rögzití a kérésemet.
-ok, mondom kapcsoljon, hamár telefonáltam kérem Eltontól az Ooszlán király zenéjét, mert az asszonynak az tetszik..
Bekapcsolnak, Szabó úr :
Tessék slágerádió!
-mondom ,szia Tamás szeretném kérni Eltontol ezt a zenét..
-erre ő: azt nem lehet, hanem csak (már nem tudom a címét melyik számot lehetett kérni)
-ha jó lesz az a szám akkor kezdjük előről , mondom neki ez mitől kivánságműsor ,hogy ti rá erőszakoljátok a hallgatokra, hogy mi a lofaxt kérjen, baxxátok meg! telefont lecsap!!!
Ennyi volt :))) a kivánság kérésem
K.Barre??? én naiv..,azt sem tudják, hogy az egy zene lehet! -
#3310 Gina - Let Me Free (Dance version) 320 -
#3309 valami olyat evett amitől megy a hasa -
#3308 Ne wazze... http://rapidshare.com/files/11191840/Welcome_To_The_Sunshine.wav -
#3307 füstölő gólyaaaa????? -
#3306 Már a 28 éves feleségem sem komálja annyira -
#3305 Nem csak egy gólyát kísért két fecske? -
pazo #3304 merre vagy kambodzsába....... -
pazo #3303 SZEWASZTOK.......este ide nézek...... -
#3302 Baxki, most húzott el a fejünk felett két vadászgép, mely kísért egy nagyobb gépet, ami meg füstölt, mint állat
Nem szoktak itt vadászgépek nyomulni! -
#3301 küggy egy vinyót wazze -
pazo #3300 na én ezekröl a rádiós dolgokról tudnék mesélni.........lassan lépek....tudom tudom harangozni..... -
#3299 No de gondolom erre a mi korosztályunk vevő inkább, hiszen ezen nőttünk fel. Mutass egy Ken Lacit egy 18 évesnek!! -
#3298 meg azt hozzatennem, hogy mikor megtalaltam ezt a forumot, mar nem is kerestem masat.
itt megvan minden ami kell: minosegi zene es kivalo tarsasag - magyarul!
mondjuk idom sem sok lenne masikra. -
#3297 Pl ami a sláger rádióban is megy , attól már hülyét szoktam kapni, pl ami italo-hoz tartozik az náluk a Tarzan Boy, meg néha elvétve van Sabrina-boys, de egyébként tök xar az egész :( -
pazo #3296 .....jó napot, kérek 30 giga zenét, de a frissből legyen szives.....tudja mit legyen 40 giga.......és track - elve ha lehet....köszi........ez a bolt merre felé van..... -
#3295 Szerintem is igy van! -
#3294 hat nem tom.
az sg-n kivul meg egy italo forumon vagyok tag ami evekkel gyengebb az sg-nel, de en ugy latom, hogy igenis van igeny erre a mufajra.
mikor megdongetem egyik masik zenet a haveroknal mindenki mondja milyen jo zene, es kerik a kovetkezo ilyet.
nem beszelve az oreg rokakrol, akiknek a fulukben van meg majnem az osszes dallam... -
#3293 Wazze, én minden hónapban kapok 30-40 giga új zenét, ami németből jön, de még azok között sincs italodisco, csak elvétve 1-2. Pedig a Discomagic meg a többi kiadó biztosan nagy erőkkel dolgozik.