26937

A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• mflex #8335
    UNALMAMBAN CSINÁLTAM...

• Szimistyle
    Öreganyád :)))
  • Samson 68
    Köszi!
  • pazo
    keresd itt...........

bobby o & claudja barry - whisper to a scream 9:07 mp3 320
  • mflex #8331
    24 perc :(
  • mflex #8330
    nm:)
  • mflex #8329
    Köcce,mindjá' leszedem, közben én is felküldök egy "gondolkódós" zenét...:)
  • pazo
    pedig király volt, köszi még 1x.....
  • Dióka
    :)) okéj,csak beleraktalak a Címbe Cimbi!
  • Dióka
    azt a számot valamiért nem.....de az is lehet,hogy nagyon relaxációs volt és nem tartottam meg....
  • mflex #8325
    Nem baj, leszedem megint :)
  • mflex #8324
    kikerestem közben..

[b]VOCODERION-LONG WAY TO...
    WAV HQ

http://rapidshare.com/files/10751406/02_-_Vocoderion_-_Long_Way_To....wav.html
  • Dióka
    mert te még le tudtad szedni,mire észrevettem!
  • mflex #8322
    De én már 6 perce hallgatom??
  • mflex #8321
    Wazze nem szedted le, amikor felraktam az egész lemezt?
  • Dióka
    csak neked!
    ja és gyorsan javítom is a megjelenést,emiatt pár percig nem elérhető....
  • mflex #8319
    Nem lehet rossz:))

• Dióka
    akkor halljuk már mi is!
  • mflex #8317
    jó volt a remaster
  • mflex #8316
    Én általában ,ha olyan a hangulatom akkor
    VOCODERION-LONG WAY TO, pl most is az megy és bexarás amit ez csajszi művel...
  • mflex #8315
    Szewa Dióbá!
    köszönöm :)
  • mflex #8314
    kösz!
  • pazo
    no concept :

del tha funkee homosapien - mistadobalina 3:58 radio edit wav

klikk ide..........
  • Trend Boy #8312
    25.sorban Traxdata Black...
  • Trend Boy #8311
    10. sorban Memorex Black...
  • Trend Boy #8310
    15-16. sorban plextor-ok..
  • Dióka
    Ma kicsit szentimentális a hangulatom,emiatt Szimi főleg neked ajánlom a következő számot,de Mflex és a többiek is tőccsétek le és hallgassátok végig egy nyugodt percetekben!

annyit kell a dologról tudni, hogy ez a szám a féltve és szeretve őrzött kincseim közül való és maga az előadó, bármennyire is "ismeretelen" sokak számára, a trance egyik alapvető hírnöke volt első albumával.most nem igazán borzolnám fel a lelketeket 1-2 trenszesebb alkotásával, hanem a másik, "érzéki" oldaláról mutatom be nektek,amiben szintén elemében volt:

"dio2mflex ODE2M1 remaster
    (1991) WAV 62,9MB
    6'13"

"szerintem egyszerűen gyönyörű"
  • Trend Boy #8308
    Ezen az oldalon nézetek körbe... Majd sugok melyik jó..
  • Trend Boy #8307
    Amiket felsoroltam ezekből bármit...

Igaz Te Pécsen vagy, és ott ilyen téren hiányos a helyismeretem, de egy Pesti lapra elvarázsolak, mert azt hiszem bizonyos mennyiségnél kipostázák neked...

Keresem...

Please Wait...

• Trend Boy #8306
    Egy-két kapható "FEKETE" cd lemez: (Látom itt is akadhat gond)

Memorex - Black CD-R
    Traxdata - Black Pro
    Sony Audio - Black Ultimate
    Samsung DigitAll - Everyone's Invited - Premium Black (Utálom a samsung márkát, de ez jó)

Sötét kék lemezek:

Verbatim - CD-R Fast Dry Print Surface
    TDK - AE80 Ultimate (itthon nem kapható)
    Plextor Blue Alone - CD-R

Egyéb álltalam ajánlott lemezek audió íráshoz:

Plextor - CD-R
    Verbatim - Metal Azo Crystal System
    TDK - CD Audio Brons (itthon nem kapható)

• mflex #8305
  • pazo
    na igen , azok vannak is....ezért örültem hogy ritkasságom lesz, erre valami hamisitvány gagyi......most látom hogy félig le van tépve az árcimke, márkában lehetett és látszik valami a dátumból ( nyugati áruházakban árazáskor a dátum is rákerül ) és itt 98 szerepel.........mindegy xar ...ez van........
  • mflex #8303
    Én nem tudom milyen lemez az ,de az AREA 51-et azt ,Michiel van der Kuy és Rob van Eijk szerzeményei, 2 albumuk van..

• pazo
    szewa :

klikk ide ........... masterboy - i got to give it up 6.00 instrumental / wav
  • pazo
    korai 97es irható cd-im olyan sötét zöldek mint a hináros balaton, a mostani cd-r ek szintelenek azokhoz képest......
  • Szimistyle
    Dr. Alban - One Love (Radio Version) l 4:12 l *wav
  • pazo
    jaj bocsi ne haragudj..

lécci segits : van egy AREA 51 maxi cd-m, bolhapiacon vettem, LET IT MOVE YOU a címe, örültem neki rendesen hogy milyen kincset találtam, de kegyetlen xar..
    zyx music : 6902-8 kiadványszám
    dátum nincs rajta
    alex milne , fraser hotchkiss nevek szerepelnekrajta.........
    mi ez....
  • mflex #8298
    Lehet, de akkor milyet vegyek? (típus)

TE milyet használsz?
  • Trend Boy #8297
    Azért jó ha mindenki tudja!!!

A fekete segű lemezek sokkal jobban szólnak, mint a sárgák...

Miért is?

Egyszerű:
    Visszaverödési százaléka mérhetően joval nagyobb a minél sötétebb lemezeknek. Némelyiknél kétszeres adat is mérhető. A lemezről beolvasot jelből a DA jobban tudd dolgozni, és a hibajavitó program se nagyon szól belle, hogy mi volt ez? 0 vagy 1... Bár innen, picit szakmai lenne a dolog, és azzal nem fárasztanám a tagokat, inkább a lényeg csak annyi:
    Minél sötétebb egy lemez, annál jobban szól!

• mflex #8296
    Ezt már egyszer régebben leírtam...

Az egész történet a 80-as évek elején kezdődött. Michiel Van der Kuy-nak valamikor a Peru zenei pályafutásának kezdetén indulhatott be a zenei karrierje. Az első albumuk, a Macchu Picchu, 1979-1981-es kiadású new age lemez volt. Michiel neve a harmadik, "Continents" című album hátoldalán már megtalálható: "Mastered by Michiel van der Kuy".
    A csapatot Peter Kommers és Ruud van Es alapította. Az ő keresztnevük első két betűjéből állt össze a PERU elnevezés. Később csatlakozott hozzájuk Rob Papen, majd 1988-ban Jos van den Dungen. Ők négyen alkotják a mai is létező és élő koncerteket adó holland "Tangerine Dream"-et, a Perut.
    Az alapító Ruud van Es kb. 1982-től már írt diszkózenéket Erik van Vliet kiadójának, az azóta méltán híressé vált, rotterdami Hotsound Productionsnak is. Ekkor, Ruud közreműködésével ismerhette meg Erik a későbbi nagy tehetséget, Michielt. A Laserdance első kiadványának címét magáról a formáció nevéről kapta: Laserdance (1984). Ezt a számot még nem Michiel írta. A zeneszerzője Fonny de Wulf volt, a Rofo alapítója, W. Robson szerzői álnéven. Az instrumentális szerzemény nagy siker aratott akkoriban a nyugati rádiókban világszerte.
    Mivel a kiadónak nem volt állandó zeszerzője, ezért Erik úgy gondolta, hogy szerződést köt Michiellel. Ő akkoriban "csak" egy egyszerű zongorista volt, aki rajongott Chopinért. Erik kitaníttatta a szintetizátorok és a stúdiótechnika kezelésére. Mivel Michiel nagyon gyorsan tanult és már akkoriban is mutatkoztak rajta a kiaknázatlan tudás jelei, hamarosan elindult a siker felfelé ívelő útján.
    Az első nagy siker, ami már az ő nevét jegyezte, a Goody's Return maxija volt 1984-ben. Ezt a számot egy Korg Polysix szintetizátorral és kézzel dobolva készítették. Emiatt egy kicsit underground hangzású lett. Ezt a számot bárki meghallgathatja, akinek megvan a Laserdance Orchestra Vol. 2. Ennek a remixe került fel az első Laserdance albumra is.
    Az első, énekkel kísért zenéjük az Energy Tonight (1984) volt. Az előadó neve pedig Proof Of Energy volt. Ebben a dalban Hansje Ravenstein (a holland Debbie Harry, á la Blondie) énekelte a vokált és a háttéréneket is. A dalszöveget Michiel és unokatestvére, Edgar van der Kuy írta. 130 BPM-mel kicsit gyors zene volt ez akkoriban.
    Ezek után Michiel és Peter egy teljes albumot, a "Hottest Dance Party"-t mixelte újra (1985). Ezen hallható K. Barré "Right By The Moon" és Samantha Guilles "Let Me Feel It" című, azóta igen jól ismert dala. Mindkettő Fonny de Wulf szerzemény. Ezt a két számot az I Love D12"co Diamonds sorozatban is kiadták a Blanco y Negronál. A 8. és 22. lemezeken találhatóak. A bakelit albumhoz egy ingyenes poszter is tartozott.
    Michiel és Peter "Hithouse" Slaghuis szerzeménye (a Hithouse későbbi frontembere), a Space Dream a Beat Boys előadásában volt a következő sláger 1985-ben. Ezt követte: Attack feat. Sisley Ferré - Crazy For Your Love és Eye To Eye - The Deep (1985). Majd John Mendes "Love Is The Reason"-ja. Ezután Sisley Ferré - He's All I Need-je jött.
    A következő maxi single a "You're Wrong" volt a Gotcha!-tól (1986). A szerzők: Michiel, Erik és Ruud. Ez a dal szerepel a ZYX "Italo 2000 Rarities Vol. 2" dupla válogatás második lemezén.
    86-ban megint egy hatalmas LD sikert, a "Humanoid Invasion"-t komponált meg Ruud van Es és Michiel v. d. Kuy. A sláger megjelent a ZYX "Best Of Italo Disco Vol. 6" válogatásán is. Innentől beindult a nagyüzem! Peter Slaghuis remixelte a "Humanoid Invasion"-t. A remix az I Love Synthes12"er Dance Vol. 1-en hallható (Blanco y Negro). Az eredeti verziók pedig a "Best Of Hotsound Vol.1" és a "The Maxi-CD Collection Of Laserdance" válogatás albumokon hallhatóak.
    A sorban ezután jövő diszkósikerek:
    Laserdance - Goody's Space Dream
    Prototype - Come Back To Me
    Sisley Ferré - Give Me Your Love (Vocal Remix és Original Vocal Version)
    Attack - Can't Stop
    1986-ban először a Hotsound Megamix jelent meg. Peter Slaghuis neve fémjelzi az összehasonlíthatatlan stílusú mixtechnikát. Az előadók ezen a lemezen: Aleph(!), Limitronix, Kim Taylor, Android.
    És végre elérkeztünk a pillanathoz, amikor a spacesynth, az instrumentális diszkózene két koronázatlan hőse kiadta az azóta is "bestseller"-ként" és "ultimate album"-ként emlegetett fantasztikus "Future Generation" LP-t!!! Ez az album tartalmazta az addigi 12"-os slágerek remixét és újabb meglepetés zenéket, plusz az első LD balladát, a Laser Fear-t. A vocoder énekhangzás és a Laserdance bassline innentől kezdve etalon lett a jövő generációnak ebben a stílusban. Jó gyerek módjára betartották az album címének mondanivalóját. Mármint a követők.
    Az 1987-es kiadványok: Laserdance - Powerrun, Powerrun remix (Limited Edition). Ez utóbbi a "Max Mix 5"-ben is helyet kapott. Még egy nagyon nagy siker a két hollandtól. Továbbá: Sisley Ferré - Open Your Eyes és ennek remix maxija.
    Az év következő maxi single-jei:
    Primero - Oh Que Calor
    Attack - Special Love
    Majd újabb Laserdance bakelit: a "Fear". Ez a lemez tartalmazta a "Battle Cry" space mixét és remixét is. A hangzás itt is egyedi. Az első LD slágert Rob van Eijktől, aki ma oszlopos tagja a Michiellel közös projectjüknek, az Area 51-nek. A "Fear"-t a ZYX is kiadta a "Best Of Italo Disco Vol. 10"-en.
    Attack feat. Sisley Ferré - Special Love
    Kim Taylor - Say You'll Be Mine
    Power Machine - Don't Stop
    Jött 1988 és az újabb nagy esemény: a Hotsound kiadta a Laserdance első megamix lemezét. Megamix Vol. 1 néven. Ez a mix tartalmazta az összes számot az első LP-ről, kivéve a Powerrun-t. A 'B' oldalon a második albumon is hallható You And Me space mixe és remixe kapott helyet.
    Peter Slaghuis újra aktivizálta magát és elkészítette a "Hotsound Megamix Vol. 2"-t. A mix előadói többek között: Kim Taylor, Primero, Laserdance, Limitronix, Attack. A dolog érdekessége, hogy anno 88-ban B. Tóth Laci az egyik Poptarisznya magnósblokkjában leadta ennek a lemeznek a 'B' oldalát. Máig sem tudom, hogy teljesen, vagy csak lekeverte kb. 15 perc után. Sajnos nekem nincs meg az eredeti bakelit!
    Primero - Que Me Pasa?
    Syntech - Byt & E és Reaction
    Sisley Ferré - For You
    Sisley Ferré - For You (Remix); Open Your Eyes (Miami Remix)
    Kim Taylor - Feel So Fine
    Laserdance - Laserdance '88 Remix; Mars Invaders; Galactica (produced by Peter Vriends
    Laserdance - Shotgun (Into The Night) Ez a maxi újabb nagy sikereket ért el. Itthon is játszotta akkoriban a Petőfin Komjáthy és B. Tóth, és persze a Danubius. A Space Mix a második album ZYX-es CD kiadásán is rajta található.
    Laserdance - Around The Planet LP A fiúk újra megalkottak egy fergeteges long play bakelitet. A lemezen hallhatóak a remix verziók (4 első szám) és újabb szinti slágerek, plusz az elmaradhatatlan utolsó ballada, Final Zone címmel.
    Syntech - Soundly Computed Újabb dallamos zene a LD borítóinak készítőjétől, Edwin van der Laagtól.
    1989 elején a sorban a Hotsound Megamix újabb, Vol. 3-as kiadása következett. Előző sikerek egybemixelt formátumban a lemezen.
    A Hotsound Productions megjelentette az első "Best Of Hotsound Vol. 1" válogatását dupla LP-n. Az előadók a lemezen: Proof Of Energy, Attack, Gotcha!, Beat Boys, Laserdance, Sisley Ferré, Attack, Syntech, Primero, Kim Taylor, Power Machine. Egy szenzációs válogatás az eddigi nagy számokból.
    A "Best Of Hotsound Vol. 1" dupla bakelit válogatás és cd lemez formájában jelent meg az említett előadókkal. A különbség csupán annyi volt, hogy a mérete miatt a cd-re felfért a "Humanoid Invasion" remixe maxi verzióban.
    Erik megjelentette a Laserdance Megamix Vol. 2-t Rene van der Weyde mixelésében. Ennek 'B' oldalára a Laserdance borítók nagymestere, Edwin van der Laag készített egy számot, Electro Based (Space version) címmel. A dolog érdekessége, hogy a harmadik LD albumra is felkerült ez a szám ugyanebben a változatban.
    A következő maxik jöttek sorban:
    Attack - Make Up Your Mind
    Sisley Ferre - Please Stay With Me
    Kim Taylor - Move On Up
    Ezek után a Edwin van der Laag megmutatta, hogy nem csak a grafikában mester. Huib Schippers-szel elkészítették az első Syntech albumot. A lemez csak hat számot tartalmazott, de az eladások száma miatt a ZYX is megjelentette saját kiadásban. A zene nagyon hasonlít a Laserdance-hangzásra, de tartalmaz mellette Jean-Michel Jarre- és new age-elemeket is. Az egyik opus, a maga több mint 12 percével, igazán egyedülálló teljesítmény!
    Akkoriban indult be ('87-88 táján) az acid house gépezet. Az új stílus a Hotsoundot sem kerülhette el. Megjelentették Vino Martino (Dean Martin) - Volare c. régi olasz slágerének house remixét. Később a "Best Of Hotsound Vol. 2-n is szerepelt ez a szám.
    Az év vége felé újabb Laserdance-siker: a Cosmotron! Ez a maxi előrejelezte, hogy nemsokára várható az újabb spacesynth album, a harmadik LP.
    Erik kiadója kihozta az egyik legsikeresebb előadó, Sisley Ferre és az Attack (amelyben szintén ő énekelt) közös albumát. Ez egy Best Of-ként is felfogható bakelit és cd volt, amelyet egyszerűen csak "The Album"-nak neveztek el. A lemez tartalmazta az eddig kiadott dalok remix maxi verzióit és egy elmaradhatatlan megamixet is. Az akkori eladási listákat szintén vezette a Hotsoundnál, ezért a ZYX újból megvette a jogokat van Vliettől. Sajnos náluk csak korlátozott példányban jelent meg ez az album. Ma már internetes aukciókon is nagy ritkaság.
    Majd újra elérkezett a nagy pillanat, a Laserdance harmadik sikeralbuma végre megjelent. Szerzőként csak Erik van Vliet jegyezte. Viszont társproducerként szerepelt rajta Michiel van der Kuy, Rob van Eijk, Huib Schippers és Edwin van der Laag. Az első olyan album, ahol már jelentősen változott a hangzás. Persze találhatóak rajta tipikus, tempós LD számok. Mégis a sok szerző miatt változatos, de nem kiábrándító zenék sorakoztak fel a lemezen. Két Fred Ventura szám, legalábbis ugyanazzal a dallammal feldolgozásra került az albumon. Ezek: a "Trip To Destroy" és az "Endless Dream". A végén, utolsóként újra egy űrballada foglal helyet. A HS kiadású cd-n bónuszként hallható a Cosmotron két maxija is. A borító, elsőként Edwin v/d Laag munkája. Az előző kettő albumon nem tüntették fel a grafikus nevét.
    1990-ben egy új kiadvánnyal folytatták a fiúk a sikersorozatot. Kiadták a "Hotsound Megamix Vol. 4"-t. A mixmester itt Rene van der Berghe volt. A számok előadói pedig: Laserdance, Syntech, Sisley Ferre, Attack, Kim Taylor és Primero voltak...