DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mflex
Most nézem, nem rossz az aláírásod <#nyes>

What about the forests?

broller
Már jön lefelé😊)

Köszi mégegyszer <#eljen>

mflex
"apám is elõkerült "

ezt nem vágom<#fejvakaras>

What about the forests?

Lizbetth86
Semmi kül asszem már teljesen meggyógyultam és vmi úton-módon apám is elõkerült

Hello mindenkinek újra ittvok

mflex
qrvára tele van... elhiheted.

igy is sok a gondom mostanában és akkor most még ez is..😞

Veled ,mizu?

What about the forests?

Lizbetth86
Olvastam a hsz-ket,látom jó napod volt.<#wow1><#wow1><#wow1>

mflex
<#puszis><#wave>

What about the forests?

mflex
Már pedig õ a "komponens" 😊

1. Blindman
Composed and Produced by Aleksandra Koszewska

2. Long Way to...

3. Alone in Space

4. Starship Invasion

5. Biomechanical Structure

6. Saturn 5

7. Reveal the Secret

8. Goodnight Goodnight

9. Interstellar Whispers

10. Spaceship Driven by a Music Energy

11. Fighters of Andromeda

12. Deserted Battlefield

13. The Comeback of Saturn 5

14. Terminal State

info

What about the forests?

AlterEgo5561
Dióka
vettem<#worship>

Lizbetth86
Sziasztok

Dióka
ha nem is mindennap tudok tölteni,de "sokkal" aktívabb leszek!<#kacsint><#vigyor>

hát ha a zenéket is a csajszi komponálta,akkor tényleg nagyon tud!!!

mflex
Meleg kaka? óóóóóóóó ,én inkább valami mást 😄DDDD

What about the forests?

Szimistyle
PÜ ment Dióbá :-)

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

mflex
Hát ennek örülök, akkor végre aktív tag leszel mostmár?

A vocoderion szerintem is nagyon jó és Macrocosm (marco) ,mellett az egyik legjobb, legalábbis nekem ..

tud az a csajszi<#vigyor>furcsa, hogy egy nõ ilyen zenét tud produkálni és még jól is néz ki, wazze az én párom miért nem szintis??<#hehe><#fejvakaras>

What about the forests?

Dióka
este folyt...a best of Yello-val!most lépek....addig szürcsölgessetek egy nagy pohár meleg kakaót!<#eplus2>

3798 hsz ott van jobb minöségben.......

www.magnokazetta.hu

Dióka
Szimistyle
Húúú, de szép ez a hétvége <#wilting><#wilting><#fejvakaras><#fejvakaras>

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

Dióka
szewa HQ!

Köszi a Vocoderiont!Nagyon bejött!!Lassan asszem te leszel a szpészint szponzorom!<#nyes>

A kéró már alakul,BigA is segített,még 1 hónap,mire minden a helyére kerül,de már legalább van netem!<#nevetes1>

broller
<#worship>

Ez az!! Köszi!

Marhajó kis zene <#vigyor2>

broller
Nem az.

mflex
Ja az 😊

What about the forests?

Szimistyle

mflex
Hali Dióbá<#integet2>!
Lakás, egyéb, minden oké már? <#smile>

What about the forests?

<#eplus2><#eplus2>..lassan nekiállok marha pörküttet fözni....<#nyes>

www.magnokazetta.hu

na bravo.....ismerem a helyet.....a volt pártiskola most talán müvészeti van mellette.......2 utcával feljebb laktam.....a hunyor felé....

www.magnokazetta.hu

Dióka
MIKE OLDFIELD-CRYSTAL CLEAR (94)

Szimibá!

Lesz az is, bár én kicsit elvakultabban is szeretem a Yello-t, mint csak a Race!😊
Azt hiszem estefelé folytatom,mert most el kell intéznem egy csajt!<#nyes>

Italo carlos
Sziasztok!!<#integet2>

mflex
Pazo, te biztos ismered a környéket a CORNER sörözõ elõtt, akartam lefordulni-tehát álltam-amikor nézek a tükörbe és látom , hogy jön egy autó nagy sebességgel<#wilting>,mondom ez hülye bazdmeg nem fog tudni megállni, mert jobb oldalt nincs akkora hely , hogy eltudott volna menni, ekkor qrva nagy fékezés és durr bele a nyakam is megrándult egy kicsit...az ütközésre nagysága egyébként mérhetõ volt azzal (is), hogy a sony autórádió egyszerüen kiugrott a helyérõl csak a drótok tartották..

Kiszállok erre a faxikám azt mondja, nem indexeltem -tudom ,hogy indexeltem,de nem lényeg-mondom neki ,ha nem is ment volna az index ön jött belém hátúlról ,mint egy eszement faxkalap és egyértelmû a hibája!
Õ nem ismeri el(na mondom a qrva anyád magamban), rendõrségnek szólok, direkt nem ismeõs hívtam, azt mondja rendõr , hogy ez egyértelmû, próbáljam rábírni, hogy ismerje el, mert ha kikell jönnie, megbasssza még ezért is..
Hát em ismerte el, rendõrség kijön, faxikám mondja , hogy õ legfeljebb 30-al jött, rendör röhög, majd megbünteti..

A Fiat-on elöszõr csodálkoztam, hogy nem is akkora baj, de aztán jobban megnézve a a hátulján kivûl az egész jobb oldala gyürõdõtt...faxa!!!!

What about the forests?

aha, igy már más......

www.magnokazetta.hu

nálam a lap nem található!!

www.magnokazetta.hu

Dióka
oh bazze elbasztam a linket alább, tehát mégegyszer:

MIKE OLDFIELD-HIBERNACULUM & TUBULAR WORLD (94) (dio megamix-mix 3.34-nél) 😊))

mielött hosszas elemzésnek vetitek alá lehet hogy anno 98-99 körül md-re volt rögzitve és onnan került cd-re.....
akinek nem tetszik az ismeri a delete gombot.....<#felkialtas>

Dino - I like It 5:35 1989 extended vinyl
WAV
AAC 320

www.magnokazetta.hu

Szimistyle
A Yello-ért meg puszi a homlokodra wazze... Imádom.
A Race album akkorát szól, mint állat!

Dióka
látom zajlik az élet!<#nyes>
olyan jól szórakozok néha magunkon....
pro és kontra is tudnék dolgokat mondani a hangmérnöki meg a wav témához is,de nem teszem,viszont mindenkinél van igazság,persze amúgy meg mindig nekem van igazam,punktum....<#nevetes1>szóval inkább zenéljünk....
üdv mindenkinek!

kicsit töltök fel ma pár wévet, legyen mit tesztelgetni akár füllel,akár hi-end háttérrel....ma nem épp italodiscot, de HQ lesz,azt ígérem....
Joe Satriani,Mike Oldfield és múltkor szó esett a Yello-ról,ami egyébként egyik nagy kedvencem,mint önálló zenei kategória, így remélem nem fogtok anyázni,ha megosztom eddig titkolt rajongásom 1 kisebb best of Yello Dió csomaggal.

csak azért nem egy hsz-be linkelem egyszerre az egészet,hogy nõjjön a hszek száma és hízzon a MagicMflexHQtm fóruma!Én meg tûnjek úgy,mint aki szorgoskodik picit!<#vigyor><#eplus2>

JOE SATRIANI-BAROQUE (93)

Wind 67
Gondolom már ló legel a sírján <#levele>

Csak a WAV peregjen

Wind 67
Bocsesz , intézem

ne várj nagy durranást tõle , kicsit viharvert <#rinya>

Csak a WAV peregjen

mflex
Úgyis olyan kibaxottul xar napom van ma, hogy legszívesebben ölni tudék!!!! Grrrrrr

Az asszony Fiat-jával járkáltam ma, amikor faxán belémrohant egy köcsög..

What about the forests?

mflex
<#wave>Hi Wind!
Majd ha lesz idõd, dobd fel nekem a Tinédzser dal-t, mert én is elfelejtettem ,meg gondolom Te is

THX!

What about the forests?

mflex
Aha , ismerem azért kellene wav-ban 😊

What about the forests?

Wind 67
Szasz Kollega

Csak a WAV peregjen

mflex
Hali!

Mizu Hawer?<#integet2>

What about the forests?

AlterEgo5561
Miután mindenki kitojta magát, nézze meg a discoteka 80-at és ámuljon a mostani Maurón, vagy a like anorexiás C C Catch-en...

AlterEgo5561
Jó napot Elvtársak! Mi ez itt? HQ closet?

Wind 67
Pont erre kérdeztem rá hangos barátnál (hogyan lesz 22Khz bõl 17k tömörítés nélkül )és ez lett a vége szerintem húzd meg magad Te is cimbi..

Csak a WAV peregjen

Wind 67
Szard le te is Pazo

Csak a WAV peregjen

Wind 67
Szevasztok !

Kard ki kard ...
Én kérek elnézést <#worship><#worship>

Ne beszéljünk rémuszokba (csak ,hogy mindenki számára egyértelmû legyen) Én voltam

Kérdést intéztem privi módon tanult hangtechnikus barátunkhoz (vagyis ezek szerint nekem nem is annyira)gondoltam egy igen v nem válasszal elintézhetõ , de hát valszín ego-jába gázoltam több évtizedes szakmai elõmenetelének és ebbõl jó újságíró lévén rögvest cikket varázsolt.. és lefektette szakmailag a hangterjedés elméletét.
Én még csak 20 éves vagyok , most ismerkedem a zenével ,van kb 10 lemezem és lövésem sincs ezen "profi" programokhoz igy egyszerûen elmagyarázhattad vola a lényeget mint egy 5 éves gyereknek, hogy ide figyelj...stb . No problem egyszerûen legjobb védekezés a támadás alapon leüvöltöd a fejen (de nem haragszom) .
Személy szerint nem ismerem az általad felsorolt progikat ezek szerint Te igen és profin is kezeled De azért mostmár ha bele ugrottunk a témába (ország világ elõtt)csak kíváncsi lennék hogyan lesz ami lesz?
Illetve hogyan lehet,hogy a 80x évben felvett kazetta gagyi programon feldigizve jobban szól mint 1 hangtechnikus zenéje <#confused> na istenem.

A kérdésre visszatéve "ha HQ akkor legyen HQ" ,maikor minidiscen keresztül digitalizáltam akkor kaptam ilyen hangképet mindössze erre kérdeztem rá de egyébként szarom le mostmár az egésszet.

Részemrõl befejezve ennyi volt ennyi is maradt nem kívánok többet foglalkozni az üggyel .

+1x elnézésedet kérem ,hogy vettem a bátorságot és megszólítottalak "Mea Culpa" <#worship><#worship>

"M"

Itt a zena amit minap igértem (kazettáról "hangoska" WAV ban)

Csak a WAV peregjen

a soundforge ban a spectrum analizátor gondolom nem hazudik...????

latni a wav - on ha az mp3 volt mert kb 15ezer hertz-nél van egy szakadék a görbén!!!!
ha nem mp3 volt akkor a 15-20ezres tartományban fut ki a görbe.....

jól gondolom ezt!!??<#nemtudom>

www.magnokazetta.hu