DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én anno egy spirálfüzetben vezettem precízen a zenei "adatbázist" .
Kazik sorszám szerint és a rajtuk levõ zenék, sajna amíg bennt voltam mint katona, ez megsemmisült (az öregem elhasználta a kazánba gyujtósnak) ... :-((( A kazijaim 90%-át meg a hugom amortizálta le:-(
A zenék jó 40%-ra már nem emlékszem cím szerint, ami fejbõl ment azok már megvannak. Volt sok véletlen beletrafálás is, aminek a címére már nem emlékeztem, de letöltés után és az elsõtaktusok felcsendülése után azonnal beugrott😊)
Nahh, ilyen vak szerencse kellene a hiányzó 40%-hoz😊
Kazik sorszám szerint és a rajtuk levõ zenék, sajna amíg bennt voltam mint katona, ez megsemmisült (az öregem elhasználta a kazánba gyujtósnak) ... :-((( A kazijaim 90%-át meg a hugom amortizálta le:-(
A zenék jó 40%-ra már nem emlékszem cím szerint, ami fejbõl ment azok már megvannak. Volt sok véletlen beletrafálás is, aminek a címére már nem emlékeztem, de letöltés után és az elsõtaktusok felcsendülése után azonnal beugrott😊)
Nahh, ilyen vak szerencse kellene a hiányzó 40%-hoz😊
Azon gondolokodom, hogy eddig hol a faxomban éltem <#fejvakaras>#fejvakaras><#wilting>#wilting><#guluszem1>#guluszem1>
Olyan vevek ezek wazze, hogy szinte most hallom elõször. Le baxom a B. Tóth-ot, ha találkozok vele, hogy miért mindig Tarzan Boyt nyomatott wazze <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Olyan vevek ezek wazze, hogy szinte most hallom elõször. Le baxom a B. Tóth-ot, ha találkozok vele, hogy miért mindig Tarzan Boyt nyomatott wazze <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
A minõségtelenség magáért beszél. Nem kell itt perelni egybõl. Csak tájékoztatni õket nyomatékosabban.
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
128 😞
What about the forests?
Megírták azt wazze, csak oroszul...<#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras>
hát ja, pedig van még egy 300 címem amit ,nem igazán játszottak anno se a rádiók sem a discoban nem mentek 😞((
What about the forests?
What about the forests?
ez van, de sajna nem tudom rábízonyítani arra akinek kölcsön adtam... <#boxer>#boxer><#gun>#gun>
Sok cd-ém "elveszett" már igy <#szomoru2>#szomoru2>
Sok cd-ém "elveszett" már igy <#szomoru2>#szomoru2>
What about the forests?
Na jó egyenlõre ennyit, mert már halomban állnak itt a régi kazettáim...
What about the forests?
Wazze, ennyire ne tolongjatok <#eplus2>#eplus2><#hehe>#hehe>
Ugye, hogy ritkaságok ,pedig csak a kazettáim borítójáról gépelgetem..
ki hinné vagy ismerné , hogy ezek a nevek alatt baxott nagy italok vannak...
Talán csak WIND 😊))), meg még 1-2 emberke sztem...
Nem tárzánboj wazze <#hehe>#hehe>
Ugye, hogy ritkaságok ,pedig csak a kazettáim borítójáról gépelgetem..
ki hinné vagy ismerné , hogy ezek a nevek alatt baxott nagy italok vannak...
Talán csak WIND 😊))), meg még 1-2 emberke sztem...
Nem tárzánboj wazze <#hehe>#hehe>
What about the forests?
What about the forests?