DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
What about the forests?
What about the forests?
What about the forests?
akkor Broller te nyertél mégis....
én meg rá vágtam, hogy wav-ban jöhet, szal bocsi akkor Broller cimbi, mehet a 320
bocs😊
What about the forests?
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
What about the forests?
What about the forests?
Az otthoni papucsod talpa sem most fog elkopni wazze <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
most jut eszembe , hogy Wind-nek is tartozom egy pár wav különlegességgel, mindenesetre még legyen türelemmel, mert sajna nekem nem sok idõm van , nem hogy feltöltsek... most éppen párizsban-ban vagyok ,de holnap után meg zürichben és utánna megyek haza
olyan discos összeköttetéseink voltak wazze, hogy ... na nem fényezem tovább... faxa cuccokat tudtunk megszerezni Joe-val ,minden héten, itthon meg azt sem tudták mi fán terem ..
Csak a mike Mareen, meg fancy meg kenlaci, mt szszikecs, meg a többi uzeráns tárzánbojok <#hehe>#hehe>
What about the forests?
What about the forests?