26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
#9936 sziasztok -
#9935 Hossza 8:12 -
#9934 Itt pedig az egyik kedvencem a BoneyM-től:
Start!
BoneyM feat. Bobby Farell - Young,Free And Single
Special Extented Club-Mix (Bakelit-ről) 320 -
#9933 Egyszer kipróbáltam, azóta kétszer raktam újra a gépet és aztán elmaradt. -
#9932 Ez jó kérdés. -
#9931 szia! -
#9930 Sziasztok! Közületek ki használ még Skype-t? Ha nem, akkor miért nem? -
#9929 Sziasztok! -
#9928 Köszönjük!!!!
-
#9927 "PAZO wanted :
Mode No 4 - Zoby La Mouche ......
valaki csak...csak....bármilyen formátum és minöség..... "
Nem Les Negresses Vertes? -
#9926 Üdv Mindenkinek!
Lehet,hogy hiába fáradoztam a wav feltöltéssel,úgy is kirakják máshova is? Pedig direkt nektek digiztem be bakelitről + vártam egy órát mire felcsorog.
Holly Johnson - Americanos (Lp.Ripp-Liberty Mix).rar -
#9925 Ez meg van WAV-ban saját cd-ről, ha kell valakinek, akkor károgjon! -
#9924 És ezeket a sorokat ez a BÉBY olvassa és röhög a markában wazze, hogy mi van kisköcsögök, aszittétek...? Ja aszittük üzenem neki, de már nem hisszük. Én tudom ki volt az és neki nem fog menni pass a közeljövőben
Persze magyarázat az van, csempe a falon, az van wazze -
#9923 kb,de ez enyhe... -
Wazze, kibaxott kevés emberben lehet megbízni... Sunyi kétszínű világ ez wazze :)
Emléxem nem rég olyan emberre, aki nap, mint nap nyalta egy általunk is nagyra tartott tagunk hátsó felét, erre most máshol veregeti a saját vállát. Hmmm...
"Mit mondjak, kedvest, s szépet neki?" - vagy valami ilyesmi :? -
#9921 [b]de hülye azért nem vagyok -
#9920 Nos erre azt tudom írni, hogy egy kedves Barátom hívta fel a figyelmem nekem is arra, hogy pass kérés folyik más fórumon is a "mi" portékénkra :) Ennek örülök, annak már nem, hogy beigazolódott korábbi gyanúm... És tudom a nevét is az illetőnek...
E helyen eszembe jutott egy reklámszöveg, mely a MMarkt reklámok végén szokott elhangzani. Ha kell idézem, de sztem nem szükséges! -
talán amit Trend írt... -
#9918 Rendes kocsit kell használni -
#9917 Ne tudd meg wazze. Ha oda megyek 2x annyi kraft fogy a kocsiból, mint amikor itt helyben nyomulok :( -
#9916 Na mi volt itt ma?
Érdemes visszaolvasni, vagy felejthető? -
#9915 Amint lehet folytatom a CATs DL-t, de amíg ilyen bizonytalan ,-mert ma is kivágott 2x-addig várok vele:-) -
#9914 -
#9913 Ja arra. Szerencsére ezen a héten kihagyom a pesti túrát!Jövő héten bezzeg... -
#9912 az a Pazo bácsi én soxor inkább ökörnek érzem magam -
#9911 Jó étvágyat... -
#9910 Na jah:) -
#9909 Ha Pestre gondolsz, akkor igen, meg felkúrtam az agyam a köcsög jogsitulajdonosok miatt, de már lenyugodtam, úgyhogy most leugrok enni egy kis babfőzit, aztán jövök... -
#9908 wazze ,ennyi sztahanovistát:)))) -
#9907 Szia Joe, wazze Te lépsz le aztán én kolbászolok? De ma Pesten volt ügyintézni valóm... -
#9906 hali! Szipóztál egyet? -
#9905 melőzok de már qrvára elegem van úgyhogy mindjárt húzok haza -
#9904 Ooooh YES és ilyenek -
#9903 -
#9902 -
#9901 Sziasztok! -
#9900 OK!
ciao... -
#9899 Reméljük:))) -
#9898 na jolvan majd kesobb visszanezek.
szasztok.. -
#9897 egyetertek!