DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

carterx

<#crazya><#crazya><#crazya>

mflex
<#nyes>

What about the forests?

carterx
OFF

ez lesz az idei nyár divattya

jó lenne <#eplus2>

carterx

mflex

What about the forests?

mflex
Ha jól emlékszem ez váltott leggyorsabban irányt..0.2 sec alatt

What about the forests?

mflex

What about the forests?

Nekem is a pultos AIWA-m volt (meg is van még) meg elötte egy JVC deck-em.

sanyaaa
ja, nálam is a 450-es jött, aztán váltottan Sony-ra + Pioneer cd lejátszóra

mflex
Ja emléxem, aztán én lecseréltem a pultosra a 450-re, de szerettem azt ,majd jött a 777-es és végül az 1000-es, kár , hogy eladtam wazze..

What about the forests?

sanyaaa
AIWA 220-asom is volt, ezeknek az volt a bajuk, hogy a mechanikában a sok ki-be kapcsolástól elkopott a mûanyag görgõ ami felemeli a fejet...

Találtam egy linket:
http://rapidshare.com/files/11174673/0085-Blue_sunbeam_-_Somebody-7.12.mp3

Csak ezt én nem tudom leszedni. Valaki megtenné, hogy leszedi és belehallgat. Én keresek egy számot, s abban azt éneklik hogy ... need somebody. Hátha ez az.

sanyaaa
csak úgy üvöltött benne a GM 49

sanyaaa
én legalább MK-232-vel kezdtem....

mflex

What about the forests?

mflex
az volt, vagy még az?<#fejvakaras>

What about the forests?

Ez nincs meg valakinek?
Blue sunbeam - Somebody

sanyaaa
wazze, ilyen magnója az egyik haweromnak volt, csúcsminõség.....

mflex
ez már a csúcs...

What about the forests?

mflex

What about the forests?

mflex
itt a minõség wazze..

What about the forests?

Szimistyle

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

Szimistyle

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

Ezt is keresem: Foreign Currency - You can repair my broken heart (extended version) '87

Srácok, egyszer már kérdeztem, hogy nem mond-e valakinek valamit az a szám, amiben azt énekli egy ürge a refrénben hogy Bad girls down. Egy jó ütemes szám. Nekem egy régi kazimon volt meg s azon még a Cars-t írtam elõadónak, de szerintem teljesen más.

mflex
képfeltöltés.... én úgy szoktam😊

What about the forests?

mflex
Tessék illik a "fejedhez"...

What about the forests?

mflex
11.BABY'S GANG-ICE CREAM
WAV HQ 5:20

klikk

What about the forests?

mflex
Na itt az utolsó..

What about the forests?

Ja, egy Grand Canyart vágsz bele.

Szimistyle
Baxa meg, hogy kell képet bezúzni merevlemezrõl??

mflex
ez mi volt?

What about the forests?

Szimistyle
Keresem: Ken Laszlo - Everytime

Szimistyle
ez látszik?

Szimistyle

mflex
<#vigyor><#wink>

What about the forests?

Szimistyle
Mike, Beugrott Alizée a tracklistbe <#puszis><#szeret>

mflex
miért mekkora?<#hehe> a fejed,

What about the forests?

Szimistyle
Szóval arra akarsz célozni, hogy akkora orron van, hogy Grand Canyon-t vágok a sípálya havába, ha orrabukok???<#fejvakaras><#fejvakaras><#confused><#confused><#conf><#conf>

Szimistyle
Keresem: Love Kills - I Want To Become (5:29 körül)
256 van, de nem szól jól.

Na jó, de azért ezt el kell döntened, hogy elõre vagy oldalra nézzen a léc orra. Mert vagy a füleid, vagy az orrod azé' csak kilóg, nem?

Szimistyle

shirak
szimi,
ne hallgass ra<#hehe>
na lepek hazafele, itt az "ultetvenyen" nem tolthetek se le se fel.

Play it loud!!

Szimistyle
Wazze, annyira nincs nagy fejem, hogy számottevõen kilógjon a léc alól<#gun><#gun>

Szimistyle

Akkor elõszõr úgy menj, hogy ne a talpad alû tegyed hanem a fejed fölé. Akkor legalább ha jön a lavina, majd megvédi a fejedet; egy csíkban.😊)

mflex
<#eplus2><#hehe>

What about the forests?

Szimistyle
Életemben nem volt a talpam alatt síléc wazze, de megpróbálhatom...<#hehe>

Szimistyle
Persze Tesó, csak olyan kibaxott mocskos lassú a netem, hogy Teknõc Ernõ hamarabb leszállítaná neked az egész cd-t, míg egy track feluppol wazze <#wilting><#wilting>

Ha hó van, akkor Szimi Szízik.