26937

A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• Trend Boy #13663
    Minap utána koslattam ennek a .aif dolognak... (nem mintha éppen érintene, de kitudja, 1x talán érdekes lehet) Az SF9, a beállításokban egy pipa után simán fogadja, és akármibe elmenthető...

• Trend Boy #13662
    Gondolom eme sok írot lemez, meg nem fért fel a terra-berra szerverkédre, s lám kivésted... KIRÁLY!!!

• Trend Boy #13661
    Vágom, tehát giga huszár vagy

...mert ugye ebből más nem is igazán hozható ki... EGÉSZSÉGEDRE!!!

• mflex #13660
    "Jobb lenne zenékkel foglalkozni kedves Tagtársak"

szewa! ha olvasgatod a topikot nyilván észrevetted, hogy elég rendesen adtam a gigáknak.

mondjuk tőled is jöhetne valami hq-ban...
  • bigivan
    Szevasztok Tagok!
    Ahogy nézem a mai felhozatalt, egyre inkább az elemi iskola alsó tagozatában érzem magam, ahol arról szól a móka, hogy kinek az apukája erősebb !!! Jobb lenne zenékkel foglalkozni kedves Tagtársak !! Mondjuk ugyanez a véleményem a topictárs, a HQ jelenlegi szintjéről is !
  • mflex #13658
    wav-ban van!! nem aiff

[b]MARX & SPENCER-STAY EXTENDED
    WAV 7:18

[RS.COM] pass:isdmusic.com
  • mflex #13657
    Erről felnyomok valamit HQ-ban...

• mflex #13656
    jah láttam, hogy az maxi, ezért megint át kullogtam abba szobába, ahol a CD-k vannak "dobozolva" és kiszedtem párat amit jó lenne vinyóra rakni...

pl ezeket:

ezen a lemezen van egy bonus mediatrack is most nézem

• mflex #13655
    hát most neki nem állok megint megnézni
  • Zephyr Retiring
    én is láttam már...
    igazából a farkas születiken el is aludtam

elmeséled majd a végét

nem nézem meg újra, félek megint elaltat
  • Zephyr Retiring
    jó étvágyat
    bár a nálam sasoló példány nem album, hanem maxi, de nem számít
  • mflex #13652
    jah megvan az albumuk, na megyek eszek valamit
  • mflex #13651
    látom kipihented magad
    én közben elkezdtem nézni blue ray-en a XMEN TRILÓGIÁT kb 6 körül..
    szerintem nem lehet rossz , kár, hogy a szomszédot is halálba küldő hangorkán mellett most ébredtem fel.
    ha már egy tökéletes hangzású és képminőségű "anyag" mellett is elalszom, akkor gond van??

vagy csak fáradtabb vagyok mint egy kb 12-szer elsült fax?
  • Zephyr Retiring
    ha valaki még nem ismerné, ők az atc:
  • Zephyr Retiring
    ...és ezzel el is érkeztünk a "mi is a hq valójában" cikksorozatunk következő lépcsőjéhez

egyéb megvitatni való kérdés
  • Zephyr Retiring
    egy aprócska magyarázat a képhez:
    a felső kettő balról jobbra fent két ritkaság (de gyári dvd) nem másolt...szóval: eric clapton 24 nights és jimmy hendrix méltán a világ leghíresebb (és egyben legritkább is) dvd-je természetesen dolby digital hangminőségben...

a többiből egy-két pillanatképet kilopok nektek, hogy lássátok is, mitől is hq ez a gyűjtemény (mielőtt még dióka megkérdezné)

de azért nincs harag, ugye trendboy kolléga
  • Zephyr Retiring
    és fejezzük is be ezzel a közel 250 dvd video/dvd audio albummal, ami most épp a kezem ügyében van

2 dolog miatt is elnézést kérnék mindenkitől:

az első, hogy kicsit magasra tettem a mércét hq terén...
    a másik, pedig, hogy pechemre ma este "csupán" pár rock album akadt a kezem ügyébe...

(lusti vagyok két háztömböt sétálni pár eurodance, vagy italo maxiért)

no mindegy, trendboy kolléga tán nem haragszik meg ezért nagyon rám...

lássuk akkor azt a közel 250 hq albumot
  • Zephyr Retiring
    ...aztán mivel hq topicban vagyunk, folytassuk pár kis hazánkban nehezen beszerezhető "videoalbummal"...
  • Zephyr Retiring
    jó estét. mivel kíváncsi természet vagyok, hoztam pár fotót, hátha így már te is mutatsz újat nekem "madártávlatból"

kezdetnek nem is tenném magasra a mércét:
    nyissunk egy egyszerű maxival...
  • mflex #13644
    attól még lehet, hogy neked bejön...

vagy egy kicsit még megfejeled pár ezressel és egy jót vacsoráztok, mondjuk attól függ hol...

lehet nem is kell + lové hozzá...
  • Zephyr Retiring
    most komolyan trendboy:
    a teljes cd gyűjteményemet több okból sem tudom egy képen lefényképezni, (bár frenetikus egy kép lenne) bármennyire is szeretném, de a cd részletképek is több mint elegek lesznek neked szntem...

íme 1-2 példa, miért lehetetlen a kérésed teljesítése:

1. mivel több lakás tulajdonosa is vagyok (szerencsére), így nem kell egy helyen tárolnom a gyűjteményem...bár szeretném, de ez még a jövő feladata lesz..
    2. a teljes (full) gyűjteményem sem lista formájában, sem fotó formájában soha nem is lesz elérhető senkinek...(rajtam kívül)
    3. mivel a múltban többször estem betörés áldozatává, így kénytelen voltam keveset költeni a biztonságra...
    (összeget nem írnék, de ha jó fejszámoló vagy, kikalkulálhatod könnyedén: egy átlag magyarországi 4 fős család /2 gyerek, 2 szülő, egy havi teljes bevételét szorozd meg kettővel....na, most jársz a közelében az összegnek..)
    ..de azt mondom: megérte
    aki tőlem manapság bármit is el tud csenni, az azzal legyen boldog

és 4. már mondtam, de biztos nem ide figyeltél:
    valóban van több terrányi kiváló minőségű anyagom, de azokat szervereken tárolom, nem itthon...így azokról igen nehezen tudnék fotót készíteni...
    ..hacsak nincs épp dolgom svájcban

no igen, lelepleztél
    egy multimilliomos rohadt kis bunkó geciláda vagyok.
    most akkor lőjjem fejbe magam
  • Zephyr Retiring
    kösz, de elég az a három, ami nekem van

igaz, azokról csak levenni szoktam, befizetni sosem

no, akkor mégis csak lökd azt a számot, hagy ajánljam fel jótékony célra, mielőtt még meggondolom magam
  • Zephyr Retiring
    haklika dióka
    mi ez a linkáradat

tötikemester ha megjön, kész kánaánt kap

szntem még a lábad nyomát is megcsókolja majd

csak így tovább cimbora
  • Dióka
    ha gondolod, tudok adni hozzá bankszámlaszámot,amire befizetheted!
  • Zephyr Retiring
    kösz kolléga
    épp ma este akartuk megnézni az asszonnyal...

most akkor ezzel mit csináljak(a jegyek ára)
  • Zephyr Retiring
    halika trendboy kolléga

mutatnám én, mutatnám, de folyton az asszony játszik vele
  • Dióka
    hoztam pár muzsikát én is, igaz, pár stílust átfog, de remélem mindenkinek lesz kedvére való benne, még ha most nem is erőltetem rá a HQ-t, de a hangzás,a ritmus és a dallam remélem pótolja majd ezt, csak mert tőlem van.

egy kis goa
    Y-East-Yesss (09) nem csalni, az elejétől folyamatosan hallgatni,mert nem az lesz,aminek indul.

majd egy italodance üdvöske bemutatkozásai
    Dany85DJ-Green Ice (09)

DJ Sanny J feat. Luca Zeta-Baila Para Mi (DJ Francy M rmx) (09)

Fantomius Meets Dany85DJ-Like A Thunder (Dany85DJ Mix) (09)

kis retróval fűszerezve
    Space-Tango in Space (77)

majd egy közismert dance csapat új nyitánya
    Sylver-One World One Dream (09)

egy kis trance-el leöblítve
    Tiesto-Alone In The Dark (09)

kell:
    isdmusic.com - hqaudience.com

• shirak
    Falco nalam is orok kedvenc

Falco - Jeanny_Coming home

[IMG][/IMG]
  • mflex #13635
    Még annyit hozzátennék, ha már off :DD, hogy Amerika is kezd totál agaroggyant lenni, hogy miért?

Miért kell egy T filmet 13-as besorolásban vetíteni?
    A kivágott -állítólag- 30 percre kiváncsi vagyok, de az gondolom majd a dvd megjelenés után, hogy ettől jobb lesz-e egy kicsit a film, vagy még xarabb, majd kiderül...

Az első és talán a második T film sem a gyerekeknek készült, manapság kezdenek megőrjíteni, hogy nem láthatok egy frankó fejlővést agydarab széthullással, mert a 13 éves gyerek esetleg ennek hatására fegyvert fog és xarrá lő mindekit az utcán.

B kategóriás akció és horror filmekben, meg az a minimum -amit a tv-ben is játszanak-, hogy minimum 200 liter "vér meg bél" megy kárba

Azt nem nézik meg? A kurva bevételért bármire hajlandóak, még arra is, hogy egy nagy A kategóriás mozit a halálba vágjanak, mert az erőszak kurvára árnyaltan van benne mutatva.

nah erről ennyit...
  • Dióka
    hát elkedvcsinálónak a lényeget már meg is tudtuk!
  • mflex #13633
    régen voltam moziban, de öszintén sajnáltam rá a végén az 1200ft-ot.

a filmes fórumban ezt írtam róla:

[i] Én csak ennyit írnék erről, de ez mindenképpen magánvélemyény!!

TERMINATOR MEGVÁLTÁS...

Az előbb értem haza a moziból, ezt a filmet ott akartam megnézni DTS, THX, HQ etc kurva anyja...

A jegyem a legjobb helyre szólt pont középen ültem, hátulról a 3-ik sorban, tehát minden adott volt, hogy elsüljek a filmtől!
    Rövidre fogom: MEGVÁLTÁS volt kijönni a moziból!!!

Ez a film annyira szar, hogy ingyen sem nézném meg mégegyszer, nemhogy 1200-ért!!!
    Mondom ezt úgy, hogy nagy terminator fan vagyok!

Semmilyen terminator hangulatom nem volt, a történet eszméletlen gagyi, (életre keltett halálra ítélt zombi robot vagy mi, ez mekkora baromság) a színészek nulla, bár az is igaz, hogy egy akciófilmben nem sok színészi megnyilvánulás kell, de akkor is.

Az akció jelenetek dobtak valamit a filmen, de egyébként ha Cameron 92-es T2 filmjéhez veszem az effektusokat, akkor 17 év alatt ez egyenlő a 0-val!

A hangok hangosak voltak, persze én imádom hangos mozit, de minőségben szóljon, ez mitől lenne THX DTS meg mitomén hány pont 1-es hangzás.

A térhatás viszont jó volt és néha tényleg volt benne pár jó hang, illetve érzékelni lehetett, hogy a T600-as gépfegyveréből erőből csapódnak be a golyók és a súlya is kb lehet vagy 2-3 tonna

Szóval MCG elmehet a jó kurva anyjába, meg az is aki egy ilyen kultusz filmnek a rendezési jogát egy ilyen amatőr fasznak adta!

Ha osztályoznom kellene akkor így nézne ki:

akciójelenetek: 10/6
    effektusok:10/3
    hangok:10/2 (ez lehet a mozi hangszóróinak a hibája is)
    hangulat:10/0

Összeségében: 10/3,5-öt adnék jó indulattal erre a baromságra, az a tetőpont volt, mikor schwarzi megjelent kb 22 éves fejjel, 2X akkorára kigyúrva, mint amikor mister olimpia volt , röhögött a mozi, mondjuk nem csodáltam, mert én is a fejemet fogtam a számítógépes grafika láttán...

Ez kemény kritika tudom, de jobbat nem érdemel... szart volt az egész na, leírhatnám a többit idióta részt is, de hátha valaki ennek ellenére be ül a moziba és reménykedik egy fasza terminátor hangulatú filmben, ami az elejétől a végéig a vászonra szegezi a szemeit.
    Ahol én többször megnézem egy film alatt, hogy mennyi az idő, na az ott már el van cseszve!

cöhhh
  • Dióka
    a T4-et még nem láttam, de amennyit eddig hallottam róla, az igazolja a véleményed.
  • mflex #13631
    csömöröm az nekem is van, lehet kellene egy reinstall nálam is..baxxus

mint a terminatorban mondjuk :DDD

Erről jut eszembe, hogy a T4 mekkora egy fostalicska alkotás, arra már nincs szó.

Mcg-nek köze nincs az egészhez!

hiába a DTS, THX meg "35 pont 7" hangzás, ha filmnek még egy pici terminator hangulata sincs... Egy jövőbeli b kategóriás mad max féle baromságnak elmegy, de egyébként lófax!

• Dióka
    szewa Májki!

nyaralás?! ne hülyéskedj már, nekem az lesz a nyaralás,amikor kimegyek a teraszomra és beszívom az utcában a szél által felkavart portengert.
    kicsit csömörherótom volt (tudod,mint neked is szokott néha) és egy darabig csak alacsony prioritással "futtattam magam".
    de visszatértem!
  • mflex #13629
    jól eltüntél, remélem minden ok?
  • Dióka
    amit itt látok,az már perverz aberráció!
    nagyon szépen mutat, de nekem sajnos vagy hála az égnek (ez nézőpont és ízlés kérdése, de én az utóbbit preferálom) csak úgy majd egytucatnyi merevlemezem van, ami mondjuk elfér 0,005 köbméter helyen.
    ebből is látszódik, hogy engem a sallang nem érdekel, csak a zene....úgyis mondhatnám, hogy én kontár gyűjtő vagyok.
  • Dióka
    tyűha, van itt olvasnivaló!
    üdv újra mindenkibe!
  • Trend Boy #13626
    Ma meg a valóság, csak éppen nem tudod hogyan képekbe önteni, mert ugye a sok-sok megtömött winyó-t hogyan is jeleníthetnéd meg...

Bár azt gondolom, hogy ha feldobtál volna egy képet, melyen látszik sok-sok eredeti CD, akkor nagyokat ámulva a dolgon, én is megmutattam volna szerény gyűjteményemet "madártávlatból"...

• mflex #13625
    remélem nincs gond és tényleg csak nyaral...
  • mflex #13624
    "rengeteg meg az ismerősöknél landolt, oszt ott is maradt"

ez dettó és így nekem is mennyi elveszett