DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hello, én meg most tudtam aludni, asszonka elvette gyereket a suliba, épp 10 perce keltem, na keresek vmi wavot!!!!
www.magnokazetta.hu
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
ciao
zenéket nyomassátok :-))))
What about the forests?
What about the forests?
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
Bazzeg a búcsúban a ringlispir kutyafasza ahhoz képest, amit az elmúlt éjjel mûveltem.
Ilyen vagyok most kb. <#wilting>#wilting><#szomoru1>#szomoru1><#zavart2>#zavart2>
Köszönöm...
Just A Mote In The Wind... (I Am Only A Grain Of Dust In The Wind...)
köszi
What about the forests?
csak alapon meg nem gyûjtök!<#hehe>#hehe>
Where Gonna Catch You!
Dabadabiaboo
Get Up And Boogie
www.magnokazetta.hu
www.magnokazetta.hu
DON'T MISS THE PARTY LINE (90)
és a GET INTO TRANCE
Sajnos csak beugrani van idõm,de azért látom,volt itt minden mostanában...<#eplus2>#eplus2>
Mivel offlineban már gazdát cserélt, ezért ha nem is kifejezetten a minõsége miatt(mivel itt is hallottam már siralmas wav-et),de a bitráta függõk kedvéért nem közvetlenül ide rakom ki a Gringót (pedig versenyképes dual processing HQslave)!<#hehe>#hehe>
Egyébként 1 millában fogadok (csak,ha én nyerek), hogy Aleph bújt ezen a néven az elõadó mögé!!!
Roby Benvenuto-Gringo (87) ( 1bps 2 mono ch )
Mel & Kim - Respectable (Extra Beats Version)(6:12, wav)
klikk
www.magnokazetta.hu