DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BOGYO!
MINDEN ELISMERÉSEM---tudod mirõl beszélek <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#taps>#taps>
MINDEN ELISMERÉSEM---tudod mirõl beszélek <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#taps>#taps>
What about the forests?
Köszi!
Hogy hol és mikor jelenik meg azt még sajna én sem tudom, de szerintem csak külföldön lesz elérhetõ. 5 darab CD-t kapok majd a kiadótól, de azokat már elosztogattam. Pedig még meg sem kaptam.:-) De megoldjuk majd a dolgot!:-)
Hogy hol és mikor jelenik meg azt még sajna én sem tudom, de szerintem csak külföldön lesz elérhetõ. 5 darab CD-t kapok majd a kiadótól, de azokat már elosztogattam. Pedig még meg sem kaptam.:-) De megoldjuk majd a dolgot!:-)
Lécci add tudtunkra hogy hol lehet ahhoz a cd-hez hozzájutni majd . és hogy mikor jelenik meg !!
www.magnokazetta.hu
Akkor bejött !!
Gratulálok sikereidhez, legyen magyar spacesynth frontemberünk is......
Gratulálok sikereidhez, legyen magyar spacesynth frontemberünk is......
www.magnokazetta.hu
Szia Pazo!
Nem nyultál mellé!:-) Az vagyok aki gondolsz. És van egy jó hírem is a dallal kapcsolatban(persze nekem jó hír), mert megjelenik a Contest Traxx CD-n. A szerzõdést már aláírtam, várom a megjelenést. A terveim között szerepel egy teljes Spacesynth stilusú album összehozása. Remélem sikerülni fog!:-)
Nem nyultál mellé!:-) Az vagyok aki gondolsz. És van egy jó hírem is a dallal kapcsolatban(persze nekem jó hír), mert megjelenik a Contest Traxx CD-n. A szerzõdést már aláírtam, várom a megjelenést. A terveim között szerepel egy teljes Spacesynth stilusú album összehozása. Remélem sikerülni fog!:-)
Szia Bogyo, lehet hogy most mellényulok de ha az vagy akire gondolok, akkor Neked mond valamit ez a cím :
High Volume In The Space.........
ha nem akkor bocsi, tévedtem.....
High Volume In The Space.........
ha nem akkor bocsi, tévedtem.....
www.magnokazetta.hu
Dióbá' : ez tényleg jóóóóóóóó!!!
www.magnokazetta.hu
Jean Michel Jarre - Tèo & Tèa
Artist: Jean Michel Jarre
Album: Tèo & Tèa
Original Release Date: March 26, 2007
Total Time: 50:30 Min
TÉO & TÉA
Nem tudom mire készül az öreg,de a körítés nagyon "állatra" sikerült!Ez vérbelien profi és lenyûgözõ!
Artist: Jean Michel Jarre
Album: Tèo & Tèa
Original Release Date: March 26, 2007
Total Time: 50:30 Min
TÉO & TÉA
Nem tudom mire készül az öreg,de a körítés nagyon "állatra" sikerült!Ez vérbelien profi és lenyûgözõ!
Sziasztok!
Két disco hubra hivnám fel a figyelmeteket!
retro4ever.no-ip.info:1411
italodreamland.mydns.hu:1111
Sok szeretettel várunk mindenkit!
Kellemes husvéti ünnepeket kivánok!
<#wave>#wave>
Két disco hubra hivnám fel a figyelmeteket!
Sok szeretettel várunk mindenkit!
Kellemes husvéti ünnepeket kivánok!
<#wave>#wave>
New Italo Vinyl
Egyébként hozzátenném, hogy már email-ben is kaptam és kapom ezt az "újfajta" baromságot, ami persze akkora hülyéseg és szívatás , ami már kész röhej!
Elõször is aki írta a szöveget kb egy általános iskola 5-ik osztályos (talán) szintjével ér fel, éppen ezért ,ahhoz , hogy ez a dolog valamennyie is "müködõ képes legyen" a minimum, hogy új szöveget kellene "gyártani" hozzá, nem ezt a piramis jellegû baromságot , ilyen hülyegyerek megfogalmazással!
Ha Te ezt "beszpotad" (és amint látom elég rendesen), gondolkodj már el azon mi a lófaxt adnak manapság ingyen te vadbarom!
"Én hiszek benne akkor is, ha te nem is."(ez a mondat a legjobb)!!! 😄DDD
BARMOK!
Elõször is aki írta a szöveget kb egy általános iskola 5-ik osztályos (talán) szintjével ér fel, éppen ezért ,ahhoz , hogy ez a dolog valamennyie is "müködõ képes legyen" a minimum, hogy új szöveget kellene "gyártani" hozzá, nem ezt a piramis jellegû baromságot , ilyen hülyegyerek megfogalmazással!
Ha Te ezt "beszpotad" (és amint látom elég rendesen), gondolkodj már el azon mi a lófaxt adnak manapság ingyen te vadbarom!
"Én hiszek benne akkor is, ha te nem is."(ez a mondat a legjobb)!!! 😄DDD
BARMOK!
What about the forests?
Ti hol csináljátok ezeket az avatarokat????
Már találtam , de azért köszi mindenkinek !!!<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Lenne egy kérésem !
Ha van valakinek brand image albuma kérem írjon !
THX Mindenkinek !wave]<#wave>#wave><#wave>#wave><#wave>#wave><#wink>#wink><#wink>#wink>
Ha van valakinek brand image albuma kérem írjon !
THX Mindenkinek !wave]<#wave>#wave><#wave>#wave><#wave>#wave><#wink>#wink><#wink>#wink>
Hellóó Mindenkinek !!!<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1>
Valahol máshol inditott új topicot, dehogy hol, abban nem tudok segíteni !!!
Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !
Mflex-et nemzetkozi szinten is nagyon jol ismerik, ahogy en hallottam 1-2 forumon, csodalom, hogy itt minden halott.
Csak a nő½ tudja mi a szép:)
Ez ügyben Mflex tud érdemben nyilatkozni, ez az Õ asztala !!
Jól látod, ez már egy elsüllyedt fórum !Ami hasonszörû és él, az a "80-as évek zenéi", ugyancsak az sg-n.
Sziasztok
<#ejnye1>#ejnye1><#mf1>#mf1>
<#ejnye1>#ejnye1><#mf1>#mf1>
jz
Sziasztok!
Nem tudtok véletlenül nekem olyan InternetRadio-t ami a Space-re fókuszál??
Köszönöm elõre is!
Nem tudtok véletlenül nekem olyan InternetRadio-t ami a Space-re fókuszál??
Köszönöm elõre is!
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
Ide is leírom amit a másik fórumra írtam...
az én nevem alatt ne rekámozd a hubodat!!!
az én nevem alatt ne rekámozd a hubodat!!!
What about the forests?
Sziasztok!
Zene?Gyertek!Nem akarsz semmit megbánni ugye?
Music Lady & Aero Cool
Zene?Gyertek!Nem akarsz semmit megbánni ugye?
Music Lady & Aero Cool
azért elég komoly változáson ment át a csávó!a szende kis buzis szõke szívtipróból a kopasz izomagyúba!de sajnos "élõben" még sosem volt szerencsém vagy épp szerencsétlenségem hallani vagy látni, viszont még mindeg jól adja el magát!<#hehe>#hehe>