26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
m4a 320 -
Lehet rosszul emlékszem de nem úgy volt hogy először mp4-ben osztottátok meg.
Nekem így rémlik.
-
Egy biztos, a program zene az 320-as! :) -
érdekes ez az egész számomra, de ennél jobb 320-as "frekiképet" mutass nekem.
Ne, inkáb ne mutass, hangulatom sem kedvem nincs hozzá, hogy megint ezzel legyen tele a topik! -
-
pedig az valós 320, már 3 éve is az volt, akitől kaptuk, eszébe sem jutott volna, hogy felkonvertálja! -
sultan71 #15785 Persze hogy van, nem is keves, de az ujak konnyebben elerhetok, ezert gondoltam hatha valami ilyesmivel rukkolsz elo. :-))
Regiekbol irjam a kivansaglistamat? -
sultan71 #15784 En meg idoben eladtam, pedig nagyon szerettem. Akkortajt mondtak ugyan nekem, hogy nem olyan minoseg mint a cd, de nem hittem el. Most mar elhiszem... Jottek a kulonfele ATRAC tomoritesekkel (mar a szoban is benne van a lenyeg), akkor meg nem volt mp3, nem volt ennyire kielezve a minosegi kulonbseg. Mar jo regota nem hallgattam azokat a lemezeimet, de ha alkalmam adodik elkuldetem egy haverommal es feltolom tesztelesre. -
egyébként már most megnyugtatlak, hogy van neked hiányosságod még régi italokból is, csak te még nem tudod
-
van minidiscem (sony) és néha előszedem is a szekrényből
rögzítettem már vele vinylről (élőben) de nem tapasztaltam vele lebutulást. már ha a 44.1 khz-et nem vesszük annak. ugyanis analóg bemenetről ettől nagyobb frequencián sajnos nem képes rögzíteni..
már jeleztem a sony felé..
kiröhögtek
válaszként megkérdeztem: a dat szalagra miért lehetséges mégis magasabb frekin rögzíteni
azóta sem reagáltak érdemben.
valszeg érzékeny pontra tapintottam
vagy csak sík hülyék hozzá
-
sultan71 #15781 De lehet, hogy minidiscre eloszor es utana Cd-re, azert lehetett bebutulva. Egy Dj haverom meg equalizerrel is belenyult, hogy szoljon valahogy...
-
sultan71 #15780 Udv mindenkinek,
Jol hangzik a dolog, van nemi hianyossagom az ujonnan megjelent italokbol.
Az I Love sorozat minosege az oroszok (es persze a spanyolok) erdeme, ok erdemelnek dicseretet, en csak tovabbitottam! :-)))
Most tomoritem az I Love Disco Spain-t, amint idom engedi lassan feltologatom oket. Na azon rajta van a Closed 7:19-ben, remelem jol fog szolni, mert amit en vettem at anno cd iroval bakelitrol, attol nem estem hanyatt. -
..most semmi kedvem keresgélgetni sultan71 ilove hsz-ét,
de ezúton dícsérném meg a kíváló hangminőség miatt..
kolléga..ha a többi is ilyen alapanyag, akkor jöhet még
jah, és ha megjönnek azok az albumok is, amikre még várok, utánna elszámolhatunk azzal, hogy miket is tudnék neked én is valós losslessben prezentálni...
-
mit forgatod a szemed cimbora
ez természetesen csak egy 320-ra feljavítani próbált változat..
de hát ezzel te magad is tisztában vagy ugye

remélem nem kell megmutatnom, hogy hogyan is kellene kinéznie egy "valós" 320-nak ugyi-bugyi
-
..hát igen: egy újszülöttnek minden vicc új
(az újszülött jelen esetben én lennék).. -
egyébként mflexnek jelezném, hogy privibe megkaptam már a 67-es eredeti wavot
jah, én is.... -

-
ennek már szakálla van, olyan régi
-
hi all -
ezt most kaptam 
szntem épp aktuális így éjfél után:
" Miatyánk Microsoft, aki a merevlemezen vagy, szenteltessék meg a te Windowsod, jöjjön el a te frissítésed, legyen meg a javítókészleted, miképpen a Windowson, azonképpen az Officeban is. Mindennapi MSNünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg a mi kalózmásolatainkat, miképpen mi is megbocsátunk a Matávnak. És ne vígy minket az IBMhez, de szabadíts meg az OS/2-től, mert tiéd a Dos, a Windows, és az NT, Mindörökkön örökké,
Enter. "
-
hi italo4ever...úgy látom mflex már válaszolt is helyettem..
egyébként randid van, vagy már csak napjaid vannak hátra
..mert ha semmi ilyesmi nincs kilátásban, akkor nyugi..
még valamire várok, utánna feltolom..
egyébként mflexnek jelezném, hogy privibe megkaptam már a 67-es eredeti wavot, de gondolom ezzel nem mondtam újat
..vagy mégis
-
kkkhhhmmmm...
poénkodunk kicsit
-
-
lol, az biztos, de inkább megveszem, ha már megígértem neki! :DDD -
Remélem ezzel együtt jár egy promo lemez is.
-
ott vagyok már a barátai között, huhh de jó nekem :DDD -
Na hamarosan jönnek az infók!!! -
16khz-nél erősen megvágva... -
Hát szerintem ez 192, max 224, de már hangzáson hallani egyébként.
Azért köszi
-
vacsi után leszedem, sorry.. -
-
Nagyon sok ebben biztos lehetsz.
Tényleg mi lett a Buckingham Palace-al? -
nem is arról van szó, mennyi "háttérkukkoló" lehet itt?
-
Te meg
-
Remélem én megköszöntem mert én is bent vagyok a 80-ba. 

-
azéB+!!!! 

-
-
vegyél kint valami jó albumot! -
majd egyszer, ha lesz ideje :) -
most mennem kell
majd re