DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
csak nem a k.f.t.<#hehe>#hehe>
ja, már beugrott:
ez az a védõangyal, amit ha jól emléxem, én prezentáltam elõször kiváló minõségben az sg-n..<#fejvakaras>#fejvakaras>
álarcosbál - védõangyal..rémlik valakinek?
no akkor have a nice day nektek is..<#eplus2>#eplus2>
akkora tuskó vagyok<#hehe>#hehe>
pofázok itt, oszt a legújabb yachtomat, meg a magánhelikopteremet meg meg sem mutatom<#falbav>#falbav>
szerintetek illenek az image-omhoz<#kerdes>#kerdes><#nyes>#nyes>

What about the forests?
freddy is meghalt<#kerdes>#kerdes>
nebasz..mikó<#kerdes>#kerdes>
..mikó is meghalt<#kerdes>#kerdes>
..wazze<#eplus2>#eplus2>
na, milyen vagyok<#kerdes>#kerdes><#hehe>#hehe>
..pedig jó muff volt a maga idejében<#hehe>#hehe>
segíts már ki:
ez most a vocal és az instrumental extended verzió külön, vagy egybe,
vagy a vocal verzió és az instrumental remix verzió extended változata<#nemtudom>#nemtudom><#wilting>#wilting>
csak azért kérdem, mert az utóbbi kettõt, valamint a best of albumot tõle privibe már megkaptam..
szóval ha egyrõl beszélünk, akkor kösz, de megvan, de ha az instrumental verziód csak extended és nem remix, akkor lekapnám..<#help>#help>
bocs, hogy ilyen hülyeségekkel rabolom az idõdet<#nevetes1>#nevetes1>
Most pont azok dicsõítik meg siratják... Basszátok meg! <#gunyos1>#gunyos1>
What about the forests?
WAV VOCAL, INTSRUMENTAL (EXTENDED)
http://rapidshare.com/files/248904785/rose.zip
What about the forests?
egy popikon legenda távozott tõlünk, bár a halála valahogy benne lógótt a levegõben....sajnos.....
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
What about the forests?
Nagyon kevés idõ jut számomra a géphez ülni, ha jól emléxem, MIKE Te kerested EZT!
Gyári ScooterCDrõl.
Most errõl megint eszembe jutott, hogy már régóta meg akartam hallgatni az eredeti 1938-as Orson Welles rádiójátékot, így most húzom lefelé kemény 64 kbps-ben <#vigyor>#vigyor>
Kivácsi vagyok, mitõl lett vonalkódos a fél USA alsógatyája 1938 október 30-án <#ijedt>#ijedt><#hehe>#hehe>
http://rapidshare.com/files/248625803/WOTW.part4.rar
What about the forests?
egyébként tényleg k. jó csaj!<#puszis>#puszis>
What about the forests?
"ha azt mondom, hogy nekem ez már losslessben nem is kell, akkor szerintem a hangminõségrõl is elmondtam mindent"
ezek szerint vagy lossyt akartál írni vagy neked ez SACD-ben kell?!
talán sokaknak ismerõs valahonnan..nekem szép emlék 😊
have a nice night kollégák<#integet2>#integet2>
hidd el, csodákra képesek, még az általam oly kevésre becsült mp3-akkal is<#papakacsint>#papakacsint>
amúgy arrafelé mi újság? mesélj már valamit..
rég dumáltunk<#eplus2>#eplus2>
ha azt mondom, hogy nekem ez már losslessben nem is kell, akkor szerintem a hangminõségrõl is elmondtam mindent..<#integet2>#integet2>
akkor lassan ideje hoznom valami jó kis zenét is..nem<#kerdes>#kerdes><#hehe>#hehe>
kicsit még várok, hátha valaki megelõz..
(vagy mérgében helyettem is feltesz ide valamit)<#nevetes1>#nevetes1>
az audiograbber,mint bõ 7-8 éves öreg motoros, tökéletesen megfelelõ és egyszerûen kezelhetõ mind rip-re,mind grab-re.
a korábbi témát valóban ejtsük, hisz sokkal fontosabb dolgaink is vannak még!<#nevetes1>#nevetes1> bár címszavakban azért reagálok....hogy örüjjé!<#hehe>#hehe>
az hogy hová rakta a program alkotója a dual stereot (ami önmagában is idétlen elnevezés) egy sorban, az az õ ügye vagy ügyetlensége, tudatlansága, de csak azért, mert kettõs sztereó (vagy dual channel, esetleg dual mono) szerepel a legvégén, ettõl még ne tévesszen meg senkit sem, mert nem ez hozza a legmagasabb minõséget. hasonló "tévedések" elõ szoktak fordulni jobb körökben is......
szakmai körökben az alábbi az emelkedõ minõségi sorrend: mono, js stereo (4féle), dual channel, stereo
Ugye nem figyeltél,amikor azt is írtam, hogy a dual channel kódolás tartalmaz joint stereo kereteket is? Ha gondolod prezentálom neked. Márpedig, ha tartalmaz ilyeneket, már nem is lehet a legjobb a minõség terén.
És mint én is korábban kicsit kifejtettem és úgy gondolom kellõen indokoltam is az ok okozati összefüggéseket, így én is elmondom mostmár tényleg utoljára, a SZTEREÓ kódolás NEM EGYENLÕ, azaz KÜLÖNBÖZIK a dual sztereó(=dual csatorna) kódolástól.
de használni ezentúl is azt használ mindenki, amit csak akar!<#nevetes1>#nevetes1>
és ha már teljesen elbizonytalanodott kódolás ügyben, akkor akár az allofmusic radio-t is hallgathatja!<#nevetes1>#nevetes1>
<#worship>#worship>
Elõször wav-ba konvertáltam, majd onnan 320 stereo-ba.<#miaz>#miaz>
What about the forests?
remélem hamar kijavítják...
What about the forests?
no persze tõled soha nem is vártam joint stereo-t<#nyes>#nyes>
hová lettek a zenék a playerbõl<#nemtudom>#nemtudom>
csak nem a huzat vitte ki ezt is<#kerdes>#kerdes><#hehe>#hehe>
csak untam magam abban a 10 percben míg lekaptam mflex feltöltését..
..ha gondolod, ezentúl levegõnek is nézhetlek..<#whatever>#whatever>
most ne haragudj, de mennem kell..
valaki nyitva hagyott egy ablakot..huzat van..<#eplus2>#eplus2>